Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.
-
Σ ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου προς το redmi 3s pro καταληγω απο οτι φαινεται... Δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα εαν ειναι να διαλεξω την international version η οχι...Λεει οτι παιρνει αναβαθμισεις κανονικα ολα ομως δεν θελω να ειναι καμια unofficial και να ειναι πιο δυσκολο να παω σε αλλη ρομ! Αμα κανεις εχει κανεις εχει εμπειρια και ξερει τι συμφερει θα του ειμαι υποχρεος.
-
Θελω να κανω μια αγορα για εναν φιλο και ειμαι αναμεσα στο redmi 3s pro vs redmi 3 pro Ποιες ειναι οι κυριες διαφορες? τι προτεινεται? Αυτο που λεει international version στο geekbuying ποια ειναι η διαφορα περα απο την 800 μπαντα? εχει ελληνικα? διαφορερικη ρομ? δεν εχω καταλαβει γ αυτο αμα αξιζει γ αυτο....
-
Ενδιαφερομαι να κανω μια αγορα του redmi note 3 pro αλλα εχω μπερδευτει λιγο στην επιλογη της καταλληλης ρομ... εαν εχω καταλαβει σωστα η official global stable δεν εχει ελληνικα και παιρνει ενημερωσεις κα8ε τοσο αλλα η global dev εχει καποια ελληνικα και παιρνει καθε εβδομαδα ενημερωσεις...σωστα? εσεις σαν πιο γνωστες ποια θα επιλεγατε για μια μεση χρηση χωρις πολλες τρελες απαιτησεις? ειναι το ιδιο ευκολο εαν εχεις official global stable/dev να πας στην ελληνικη δικια σας ή πιο ευκολο απο την …
-
Με συγχωρειτε αμα ειναι ασχετη η ερωτηση...ειμαι καινουργιος στο φορουμ και μετα απο πολυ διαβασμα εχω καποιες αποριες? official global stable εχει καθολου ελληνικα η μονο η dev? και επιπλεον εαν εχει η global stable ελληνικα εστω και οχι 100% γιατι καποιος να μεταβει στην ελληνικη stable? Να συμπληρωσω οτι μιλαμε γ εναν μεσο χρηστη που τον ενδιαφερει να μην κολλα το κιν και να μην εχει τραντακτα προβληματα το κινητο του...