Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.
-
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ TWRP
Μήνυμακαλημερα παιδια, προσπαθω απο χθες να μπω twrp απο το κινητο δεν μπαινει με τιποτα δοκιμασα να το εγκαταστησω παλι μεσω adb μου λεει successes αλλα παλι δεν μπορω να μπω ... παταω pwr + vοl Up περιμενω να βγει to logo MUI το αφηνω...τιποτα, κανω το ιδιο χωρις να το αφησω με βγαζει στην οθονη με τα κινεζικα κουτακια οπου επιλεγω αγγλικα και μετα recovery αλλα δεν με βαζει κανει reboot...εχουμε καμια λυση?
-
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ TWRP
mpalakis - - Recoveries
Μήνυμακαλημερα παιδια, προσπαθω απο χθες να μπω twrp απο το κινητο δεν μπαινει με τιποτα δοκιμασα να το εγκαταστησω παλι μεσω adb μου λεει successes αλλα παλι δεν μπορω να μπω ... παταω pwr + vοl Up περιμενω να βγει to logo MUI το αφηνω...τιποτα, κανω το ιδιο χωρις να το αφησω με βγαζει στην οθονη με τα κινεζικα κουτακια οπου επιλεγω αγγλικα και μετα recovery αλλα δεν με βαζει κανει reboot...εχουμε καμια λυση?
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυματο πατησα και το κινητο εσβησε... =============== Αυγ 28th 2017, 1:06pm =============== το πατησα γυρισε αγγλικα πατησα recovery kai κανει reboot τωρα =============== Αυγ 28th 2017, 1:41pm =============== παιδια τπτ ακομα
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυμαοκ θα το κοιταξω ευχαριστω! =============== Αυγ 28th 2017, 12:57pm =============== για καποιο λογο με εχει βγαλει σε κατι κινεζικα τετραγωνακια πρασινο-κιτρινα - sτα τελευταια λενε fastboot διπλα recovery και απο κατω dowload και μετα εχει ενα μεγαλο μπλε κουμπι τι παταω? αυτο δεν ειναι το recovery παντως!
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
Μήνυμαοταν επιλεγω restart σε recovery δεν μπαινει twrp απλα κανει Restart πρεπει να παταω και κανα κουμπι?
-
Σέρνεται.. [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλήμερα παιδιά! εδω και κανα μηνα η συσκευη κολαει απίστευτα πχ παταω να μπω Facebook κανει 10 δευτερόλεπτα για να μπει, viber , messanger , google maps , chrome (αστα να πανε) οτι app και να ανοιξω καθυστερεί αδικαιολόγητα , χτυπαει το τηλεφωνο μαυριζει οθονη δεν μπορω να δω ποιος ειναι και τετοια κουλα, κανω restart , κλεινω της εφαρμογές καλυτερεύει για λιγο και μετα τα ίδια.. μπορω να κανω κατι wipe cache κλπ..και αν ναι πως? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42064/
-
καλημερα παρελαβα ενα 4x την τριτη οπου και εστειλα αιτημα ξεκλειδωματος να αναφερω οτι μαλλον εκανα πατατα και το συνδεσα με το δικο μου account και μετα εκανα sign out και κατοπιν εκανα καινουργιο accaount και μετα εστειλα αιτημα ξεκλειδωματος με αποτέλεσμα σημερα σαββατο και ακομα να ερθει το ξεκλειδωμα , μπηκα στο Mi cloud το δικο μου και η συσκευη φαινόταν εκει οπου και τη διεγραψα, τωρα τι κανουμε? το τηλεφωνο δεν ειναι για μενα και πρεπει να το δώσω εκτος αθηνων... υπαρχει τροπος να ριξω …
-
καλημερα παιδια παρελαβα την τριτη 4X για τη αδελφη μου.. αφου μου το κρατησαν τελωνειο κ εσκασα κ 50 ευρω με version 8.2.7.0 και κλειδωμενο bootloader , εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα κ περιμενω λογικα σημερα - αυριο υπαρχει τροπος με το δικο μου το account να γλειτωσω χρονο για το ξεκλειδωμα? εγω εχω to redmi 3, εφοσον παρω εγκριση κανω flash me TWRP kai μετα περναω XTRV-7.5.11 ROM για το RedMi 4X σωστα?
-
goodluck
-
γκουντ λακ!!
-
Καλησπέρα παιδιά Έχω πάρει αυτό τοtablet Cube iWork10 Flagship Type-C 4GB 64GB Dual OS για την κόρη μου αλλά επειδή είναι dual OS η κατανομή του χορού είναι άνιση δλδ 8 gb ελευθέρα για το android και τα υπόλοιπα 40+ να τα έχει στα windows..τεσπα βρήκα έναν οδηγό για να αλλάξω το size στο storage τελικά έκανα μια βλακεία και έσβησα και τα 2 λειτουργικά , μετα από πολλές προσπαθείς βρήκα rom την πέρασα και έκανα increase storage size αλλά δεν μου δουλεύει το auto rotation screen και γενικά ο σενσο…
-
ψήφισα σαν mpalakis (1604132832)
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμακαλησπερα καλη χρονια σε ολους! εχω redmi 3s και σκεφτομαι να κανω εγκατασταση την τελευταια ρομ που βγηκε μπορω να την περασω απο πανω η πρεπει να καμω clean install? βαζω screenshot του κινητουforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27191/
-
root or not ?
Μήνυμαελληνική εχω βαλει..
-
root or not ?
Μήνυμακαλησπερα μετα απο επιτυχής εγκατάσταση στο redmi 3 (επιτελους) χαρη στη βοηθεια σας να ρωτησω αν μπορω και πως να κανω root το τηλεφωνο , και αν πρεπει να ξανακλειδωσω το bootloader ? ευχαριστω!