Υπάρχει εύκολος τρόπος να ενώσω τον χώρο αποθήκευσης του κινητού. ή να μεγαλώσω τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης απο 4 Gb σε πχ 8 gb ? το κινητο ειναι το Mi2s 32 gb
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από Gkontos10: “Την έβαλε κανένας σε ΜΙ2?? Είναι ολα καλά?” Σε Mi2s όλα καλά!!!” και εδώ όλα καλά. Ένα θεματακι είχα με το SwiftKey που έκανε fc αλλά μάλλον μετά από καθαρισμό εδώ και μια μέρα δεν το ξανά έκανε.
Παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε το καλώδιο. Έσκασα μέχρι να το βρω. Ενώ φορτίζει κανονικά και από τον φορτιστή και από το pc, sync έκανε όταν ήθελε. Δοκίμασε άλλο καλώδιο το οποίο να μην ξεπερνάει το 1 μέτρο
Καλησπέρα. Το θέμα με το e-mail που μόλις έρχεται ειδοποίηση για νέο mail και πατάς δεν σε πάει στα mail έχει λυθεί; είμαι με την 3.12 και ακόμα μου έχει θέμα. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι βασικά σαν τιτλο θα έπρεπε να βάλω οτι δεν εχω Ελληνικό αλφαβητάρι μιας και αυτό ήταν το βασικό θέμα μου. Ευχαριστώ και ξανα sorry για την ταλαιπωρία.
Ευχαριστω για την βοηθεια αλλα και παλι τα ιδια. Υπαρχει διαδικασια να διαγραψω τις rom και απο τα 2 systems; και να περασω την rom με αλλο τροπο; η να αλλαξω kernel;
Η rom δεν κατεβαίνει, μου βγάζει ''document.write("This path doesn't exist !");''. Έσβησα τις επαφές μου όλες από το κινητό, δημιουργώ μια επαφή χειροκίνητα=>αλλάζω γλώσσα από Ελληνικά στα Αγγλικά και ξανά γυρνάω σε Ελληνικά και πάλι σφάλμα βγάζει.
έκανα wipe all απο recovery console και εγκατάσταση απο ΄΄ασφάλεια => αναβάθμιση =>επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης και επιλέγω την rom 3.1. Δυστυχώς πάλι τα ιδια. Να μετονομάσω την rom 3.1 σε update.zip και να κάνω εγκατάσταση απο recovery console;