Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
Έκανα και wipe, έκανα και Factory Defaults, αλλάζω γλώσσα από Αγγλικά σε Ελληνικά αλλά δυστυχώς μόλις μπαίνω στις επαφές την πρώτη φορά μου βγάζει ΄΄Δυστυχώς η διαδικασία android.process.acore έχει σταματήσει'' και όταν ξανά πατάω στις επαφές, μπαίνει κανονικά, βλέπω όλες τις επαφές αλλά δεξιά το αλφαβητάρι είναι στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικά. Αν αλλάξω γλώσσα, από Ελληνικά σε Αγγλικά στις επαφές μπαίνει κανονικά με την πρώτη χωρίς να μου πετάξει σφάλμα. Έχω θέμα γιατί όλες οι επαφές μου είνα…
-
Χτες παρέλαβα το Mi2s. Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Η Rom που είχε εγκατεστημένη ήταν η 4.1.10 multilanguage. Έκανα συγχρονισμό των επαφών με google sync και περάστηκαν όλες οι επαφές μου. Γυρνώντας την γλώσσα από τα Αγγλικά στα Ελληνικά, όταν πάω να μπω στις επαφές, μου βγάζει Παράθεση: “Δυστυχώς η διαδικασία android.process.acore έχει σταματήσει” πατάω OK και μπαίνει στις επαφές, όμως δεξιά το αλφάβητο έχει μόνο Αγγλικούς χαρακτήρες και όχι Ελληνικούς. Πέρασα την Ελληνική 3.1 αλλά πάλι τ…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση: “Υπάρχει ο "σωστός" τρόπος και όλοι οι άλλοι... Συνήθως οι περισσότεροι επιλέγουν αυτόν. Λένε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και όλοι όσοι έχω γνωρίσει παραγγέλνουν με EMS. Σημειωτέον δεν έτυχε να ψωνίσω ποτέ από τη Merimobiles, παρά μόνο από το ibuygou.” "Σωστό" τρόπο το MeriMobiles προτείνει το Singapure post αυτό έχει σαν Recommended αυτόν επέλεξα και εγώ.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση: “Κοίτα μαγαζί έχουν. Απλά το έστειλαν με EMS όπως όλα. Σου ζήτησαν να καλύψεις την διαφορά, απλά επειδή ήταν μικρή έκαναν ήδη ship. Τώρα δεν θες, δεν τους πληρώνεις.” Τι εννοείς το έστειλαν με EMS όπως όλα; Έχει 3 διαφορετικούς τρόπους αποστολής 1)δωρεάν 2) 14 $ και 3) 24$.Εγώ επέλεξα την 2 και πλήρωσα 14$. Εσύ πώς κατάλαβες ότι τα στέλνουν όλα με EMS;
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμα1η Μαΐου αποφάσισα και παράγγειλα και εγώ από MeriMobiles το Mi2s 32 gb + τα pistons. Επέλεξα Singapure post 14 $, Που κάνει 9-16 εργάσιμες. Στις 5/5 μου στέλνουν mail Παράθεση: “Thank you for your order! Please be advised that due to the high value of your order and for your package's own safety, we kindly ask you to upgrade your shipping to EMS at $10. You may send your payment to our Paypal account email at:[email protected] respond to us with the Unique Transaction ID. Hoping…