Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από xristoz27: “οκ!! και κατι τελευταιο.γιατι αργει τοσο πολυ ? προσπαθησα μια μερα και ειχαν περασει 5ωρες και ειχε φτασει μεχρι 20% ” Για την αργή φόσρτιση μπορεί να υπάρχουν πολλές αιτίες απο απλή σύμπτωση μέχρι και χαλασμένος φορτιστής.. ” οχι φιλε μου. εννοω για την ενημερωση του λογισμικου οτι αργει πολυ. προσπαθησα να την κανω μεσω mi pc suite αλλα για το xiaomi redmi note 2 που εχω δεν κανει δουλει!
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από xristoz27: “αλλα θα ηθελα να κανω ενα format να καθαρισει λιγο το κινητο ” Παράθεση από xristoz27: “απλο update θα κανω μεσω κινητου που μου εβγαλε ειδοποιηση. εφοσον ομως εχω κανει backUp γιατι να χαθουν ολα? ” Δες τι έγραψες στο αρχικό σου μύνημα, τώρα που λές ότι θέλεις να κάνεις απλό σου λέω όχι δεν θα χαθεί τίποτα.. ” οκ!! και κατι τελευταιο.γιατι αργει τοσο πολυ ? προσπαθησα μια μερα και ειχαν περασει 5ωρες και ειχε φτασει μεχρι 20%
Bodai wrote: Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από xristoz27: “καλησπερα.θελω να περασω την επομενη εκδοση λογισμικου αλλα θα ηθελα να κανω ενα format να καθαρισει λιγο το κινητο. εχω κανει οτι επιλογες ειχε backup.ηθελα ομως να ρωτησω.οι ρυθμισεις του τυπου "διαχειριση ειδοποιησεων" ή "led ειδοποιησεις" κλπ θα αλλαξουν? ” Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση δεν θα μείνει τίποτα όπως είναι φυσικό, θα χαθούν όλα. ” απλο update θα κανω μεσω κινητου που μου εβγαλε ειδοποιηση. εφοσον ομως εχω κανει backUp γιατ…
καλησπερα.θελω να περασω την επομενη εκδοση λογισμικου αλλα θα ηθελα να κανω ενα format να καθαρισει λιγο το κινητο. εχω κανει οτι επιλογες ειχε backup.ηθελα ομως να ρωτησω.οι ρυθμισεις του τυπου "διαχειριση ειδοποιησεων" ή "led ειδοποιησεις" κλπ θα αλλαξουν?
καλησπερα.γνωριζει μηπως καποιος αν μπορω να βαλω το google now ως launcer? γιατι οταν παω να το κανω μου λεει οτι ειναι προεπιλεγμενη η mi home αλλα δεν μπορω να την απενεργοποιησω ή να βαλω της google να λειτουργει.
καλησπερα και απο μενα.ειμαι 3 μερες με την εκδοση 5.11.19 (MIUI 7 by xiaomi.eu) και ειδα σημαντικη αλλαγη στο θεμα μπαταριας και κραταει περισσοτερο οπως ειπαν και και αλλοι. με το wifi δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω το θεμα που οταν σβηνει η οθονη αυτο απενεργοποιειται!
ναι οκ συμφωνω σε αυτο που λες ομως πως θα ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυθεντικη? γιατι πχ και στο ebay λεει original και κοστιζει 14ευρω. ξερεις καποιο μαγαζι στην αθηνα?
καλησπερα, επειδη η μπαταρια παρατηρω οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλη σκεφτομαι να παρω μια εξτρα μπαταρια.να παραγγειλω απο ebay ή εχει καποιος να μου προτεινει κατι αλλο?? ευχαριστω,
ωραιος φιλε! ευχαριστω..μηπως ξερεις επισης αν υπαρχει καποιος τροπος για ταχειες κλησεις? περα απο το να δημιουργησω συντομευσεις των επαφων που θελω..