Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Total bricked redmi 4 pro
Μήνυμακαλησπέρα έχω ένα redmi 4 pro και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπω σε fastboot mode ( αν πάω να μπουταρω κανονικά κάνει loop reboot μέχρι το Mi εικονίδιο) Στην διαχείριση την συσκευή την βλέπει ως android bootloader intreface μέσα στο Kedacom usb device ( φυσικά σε usb2 επάνω). win 10 64x το pc κλπ. Τώρα σε fastboot το κινητό και ως Kedacom usb device από dos: C:\adb2>fastboot devices 9cf390e57d73 fastboot βλεπει την συσκευη κανονικα. C:\adb2>fastboot oem device-info ... (bootloader)Device…
-
thanx man ηρθα στα ισια μου
-
Καλησπερα, εβαλα σε mi4c την 7.9.21 αρωμα και οταν ανοιγω την καμερα (πισω) μου δειχνει αναποδα την εικονα χωρις να πειραξω κατι. fresh install την rom κλπ. Τι κανω εδω;
-
Παράθεση από 4now: “παιδες θα ήθελα τις γνώμες σας.με την 7.3.16 δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.οσο πιο παλια μ φαίνεται τόσο καλύτερα ” είμαι και εγώ στην 6.12.22 αλλα δεν μου είναι ευχάριστη, μου κολαει το κινητό μου και χρειάζεται επανεκκίνηση, κλείνει τον chrome εντελώς ξαφνικά κλπ. ψήνομαι να την αλλάξω σε nougat αλλά από ότι διαβάζω και εδώ μέσα δεν έχει καμιά προκοπής μέχρι στιγμής εκτός αν κάποιος έχει άλλη άποψη. Η να παω σε μια stable 8.1.3.0 και να ησυχάσω ;
-
Mi4c Nougat
ΜήνυμαMIUI 8 China Developer ROM 7.2.9 (Android 7.0) For Mi 4c (Suspended) - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum Κάτι άρχισε να κουνιέται
-
Καλησπέρα, προσπαθώ να αλλάξω την γραμματοσειρά αλλά μέσα στο μενού έχει μόνο επιλογή default και δεν περιέχει καμία άλλη γραμματοσειρά. Κάπου διάβασα για κρυφό μενού πως το βγάζω; έχω mi4c με gtv 6.8.4 δικιά μας Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Despotas: “Δε δούλεψε τελικά με την 6.5.26 που είχα. Ακολούθησα τον παρακάτω οδηγό (πέρασα την 6.1.7) και τα κατάφερα: [Guide] Unlocking the Mi4c Bootloader withou⦠| Xiaomi Mi 4C Απλά μεγάλη προσοχή με τους Qualcomm drivers που δεν είναι signed. Δε δούλευε με τπτ το Miflash και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να βρω τι φταίει. Απενεργοποιήστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑ το driver check των Windows με τον παρακάτω οδηγό: [MIUI DEVICE TEAM] Disable Driver Signature Enforcement in Windows 7/8/10 64-…
-
Παράθεση από PanXan: “Την ίδια rom "φοράμε", εγώ πάντως πήγα με την ασφαλή μέθοδο Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] και περιμένω την έγκριση, αν ακολουθήσεις τον πολύ καλό και κατατοπιστικό οδηγό του lallasgr δεν έγινε και τίποτα να περιμένεις λίγο ακόμη. ” Από διαχείριση της μπαταρίας πως πας; εγώ με αυτή την ρομ είχα θέμα χωρίς πολλά πράγματα, λίγο ίντερνετ 10 τηλεφωνά και λίγο viber από 100% το πρωί πηγαίνει στο 25% το βράδυ. …
-
Καλησπέρα έκανα το βήμα να δω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader άλλα δεν βλέπω την συσκευή μου... είναι με την ρομ που ήρθε από το μαγαζί MUI 7.0 Stable 7.0.16.0.0 (LXKCNCI) C:\>cd adb C:\adb>adb devices * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * List of devices attached C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel: OKAY [ …