Ναι το είδα και εγώ είχα στείλει μήνυμα στο super moderator εκεί αλλά δεν νομίζω να έκανα κάτι εγώ χαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από mrzoid: “Παράθεση από lallasgr: “Για δες τις παρακάτω λύσεις: Play Store Error DF-DLA-15 While Downloading Apps | Fix Errors ” Τίποτα......μια από τα ίδια....” Θα σου πω τι είχα κάνει εγώ και πετυχε. Είχα κάνει force stop και clear data εκτός από play store, Google play services, και το Google framework. Επανεκκίνηση και όλα οκ αυτά δοκίμασε το Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από mrzoid: “@geoanto555 Υποθέτω πως μπαταρία θα τρώει μόνο για όσο είναι συνδεμένο, έτσι? Όχι να μείνει "κουσούρι"...” Καλυτερα ξαναπέρασε την ελληνικη rom μεσω twrp ξανακανωντας τα τρία wipe και τώρα πατα don't install ☺ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Αλεξη έχει σημασία εάν στο κινητό έχει twrp recovery και όχι την μαμησια εννοώ πρέπει να περάσει με κάποιο τρόπο ή μαμά recovery αλλιώς το κινητό παπαλα κάπου το διάβασα αυτο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιωργος εδώ είμαι 40 χρόνων και μένω λίγο έξω από την Αθηνα στο Πολυδενδρι . Ιδιωτικός υπάλληλος και ή πρώτη γνωριμία με την xiaomi έγινε τώρα με ένα redmi note3 pro. Ευτυχώς που βρήκα αυτό το φόρουμ και οι απορίες μου βρίσκουν λύση γρηγορα . Να είστε καλά cb60d946a0906481ef0669498e7678a2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κάνω μία ερώτηση παιδιά ; Εάν για οποιαδήποτε λόγο θέλεις να πας πίσω σε china stable ή global από την ελληνική rom γίνετε; Υπάρχει κάποιος οδηγός που να βοηθάει έστω και στα αγγλικά που να βοηθάει; Ευχαριστώ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk