Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
Παράθεση από Bodai: “Αν στο η/υ αυτό είχες κάνει την εγκατάσταση της ελληνικής και δε σου βλέπει την συσκευή τώρα, άλλαξε καλώδιο ή και usb θυρα .. ” Οχι ειχα ξεκλειδωσει το κινητο με oficcial way και ακολουθουσα τον οδηγο για ροοτ .δεν ξερω τι πατατα εκανα και το κινητο δεν ξεκινησε ποτε εμεινε κολλημενο στ mi logo παω λοιπον μπασ και το φτιαξω ξεκιναω τον οδηγο και εχω κολησει σε κοκκινο φωτακι να αναβοσβηνει αλλα δεν βλεπω πουθενα στο devise manager το κινητο οπως λεει ο οδηγος για να κανω up…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μπορείς αλλά αν θες να ξεκλειδώσεις βάλε dev για να είσαι σίγουρος ότι θα ξεκλειδώσει. Με stable κατά 75-80% δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις! ” ok ευχαριστω θα δοκιμασω
-
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα και παλι .Μπορω να αλλαξω την ROM απο china stable σε global stable με κλειδωμενο bootloader ?και μετα να παω για ξεκλειδωμα απο Global stable ?
-
ΜήνυμαΕπισης εχω βαλει china stable και λεει το επισημο miui site Version: V7.3.6.0.LHOCNDD (MIUI7) . Το κινητο μου λεει miui 7.3.8.0/Stable ....lol
-
ΜήνυμαΟχι για να ξεκλειδώσω ποια βάζω ? συγνώμη παιδιά εχω χαθεί λιγο.Βαζω την 6.5.19 επειδη στο site της miui γραφει για ΜΤΚ... MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ειναι ??
-
ΜήνυμαΝα κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι λιγο ασχετος παιδια .Την 6.6.23 πιο απο τα 2 κατεβαζω για να βαλω στο τηλέφωνο την .zip ετσι?