Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• 71c4b81c5cd28868e1eedfa46efd502c.jpg Σε αυτήν την περίπτωση τι κανω ; Στον updater στις τελιτσες ,στο download update δε γραφει ακριβως τι κατεβαζει. a8560de5168e37028c7ed737e2794ded.jpg Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• 2935fbbf26e3e654c949be04bd04df0a.jpg Μου εβγαλε update την Παρασκευή και την εκανα κανονικα ota καθως ειναι developer και καθε Παρασκευή θα παίρνει ota νομοζω. Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• 1)Μετά την αναβάθμιση της Παρασκευής (developer rom με miui 8 και marshmallow) το κινητό άρχισε να μου κάνει νούμερα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Σταματάνε συνέχεια τυχαίες εφαρμογές σε άκυρες και τυχαίες στιγμές και δεν μπορώ να το δουλέψω πια. Επίσης η συσκευή κάνει 2-3 επαννεκενίσεις την ημέρα. 2)Στην εφαρμογή του updater στις τελίτσες έχει μια επιλογή για να κάνει download update . Μόλις την πατάω αρχίζει να κατεβάζει κάτι το οποίο δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Απ'ότι κατάλαβα κατεβάζει την τελ…

• Λοιπον,σημερα συνεχιζονται οι επανεκκινήσεις και το σταματημα των εφαρμογών σε ακυρες στιγμες.Πριν απο λιγο εκανα update το παρακατω 318626cb967b620a20bd5f6782950846.jpg και παρακολουθώ. Επισης στις τελιτσες του updater έχει επιλογή downoad update.Οταν τι παταω αρχιζει να κατεβαζει κάτι αλλα τι ειναι αυτο το update δεν εχω ιδεα 1d439c15ac257b7d2a9f54c02252734d.jpg Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Επιδη ειμαι λιγο ασχετος με τα xiaomi θα περιμενω λιγο ακομη μπας και συνελθει απο μονο του (πριν λιγο μου εκανε παλι κλεισιμο το facebook). Την Παρασκευή που θα εχει update μηπως στρωσει; Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Και αν θελω να περασω μια stable rom ισχυει η ιδια διαδικασίες; Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Ξαναφλασαρω με τη γνωστη διαδικασία; Αιτηση,ξεκλειδωμα κλπ; Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Απο το μεσημέρι και μετα δεν εχει δειξει σημάδια. Αρα παρακολουθώ; Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Ειναι η globel dev.Πηρε και ενημερωση την Παρασκευή. Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Σημερα διαπιστωσα ότι τι κινητό εκανε δυο επανεκκινήσεις από μόνο του και μερικές φορές σταμάτησαν να τρεχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο δίνοντας αναφορα σφαλματος στα καλά του καθουμενου.Τι μπορει να φταει ; 935e4cfdda72f86873a3c4129bed4344.jpg Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Μετα την ενημερωση της Παρασκευής διαπιστωσα σημερα οτι τυχαιες εφαρμογες που τρέχουν συνήθως στο παρασκηνιο σταματανε και βγάζουν αναφορά σφαλματος.Γιατι ρε παιδια; Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Εντάξει τελικά την έκανα.Ολα καλώς. Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Όλα καλά με την αναβάθμιση;Να προχωρήσω άφοβα; Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση της Παρασκευής σε developer ; Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Από πού το βλέπουμε αυτό; Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς. Οκ.Τι βρηκα. Έδωσα permission autostart.Λογικα πρέπει να είναι εντάξει τώρα.

• Πρώτη ερώτηση λοιπον : τα widgets γιατί δεν φορτώνουν μετά από επανεκκίνηση της συσκευής; Συγκεκριμένα το widget της Q που δείχνει τα λεπτά megabytes κλπ. Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς.

• Καλησπέρα και πάλι.Αυτη τη φορά πλέον σας γραφω από το ολοκαίνουριο note 3 pro .Ως νέος κατοχος της συσκευής δηλώνω πανευτυχής και εντυπωσιασμένος από το κινητό αλλά και από το miui 8. Μετά από μία ελαττωματική συσκευή που παρέλαβα αντικαταστάθηκε με μια καινουργια με developer rom. Το κινεζομαγαζο ωφειλω να το παραδεχτώ οτι μου φερθηκε αψογα στο after sale service και μου εστειλε αυτη τη φορά την νεα συσκευη απο την αποθηκη της Θεσσαλονικης. Το κινητο εδω και 4 ημερες λειτουργει αψεγαδιαστα και…

• Φρακαρισμενη sim slot

ozgur_hfo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Μου υποσχεθηκαν οτι θα στειλουν καινούργια συσκευή από την Ευρωπαϊκή αποθήκη. Θα δούμε.

• Φρακαρισμενη sim slot

Μήνυμα

Τελικά η συσκευή έφυγε για αντικατασταη μετα απο συννενοηση με το καταστημα. Η θήκη δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου.

• Φρακαρισμενη sim slot

Μήνυμα

Δεν έβαλα καν την καρτα σιμ. Τωρα μιλαω με vıckmall πιθανων για αντικατάσταση. Τελικα πάει για αντικατασταση στην Κινα. Κριμα...