Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.

• RE:

antouaa - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Olsar: “Παράθεση από billphone: “μήπως είναι εύκολο κανένα link; ” 32844051605.html?spm=a2g0n.seo-amp-detail.productBottomBar.viewDetails&_gl=1*3e4azn*_ga*MMjA3NTQyNDM0NS4xNTc3ODc5NTgy Νομίζω την έχει και φθηνότερη τώρα!!!” Έφυγε κιόλας παραγγελία! Ευχαριστώ πολύ!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Olsar: “Ωραίος μπράβο!!! Εγώ περιμένω να μου έρθει η μπαταρία και μέχρι να έρθει δοκιμάζω διάφορες rom. Σήμερα θα περάσω την pixel experience!!!” Ποια παρήγγειλες; Γιατί όλο λέω να πάρω αλλά πότε δεν έκανα την κίνηση..

• Οπότε με λίγα λόγια κοιτάω να αλλάξω καμία Rom πρώτα και μετά κοιτάω αν δε δω διαφορά μπαταρία.. Όντως η συσκευή τα έχει φάει τα χρονάκια της αλλά ακόμα και τώρα πάει σχεδόν σφαίρα! Επίσης και για αλλαγή κινητού να πάω, το φτιάχνω και το δίνω στον πατέρα μου.. Κρίμα είναι να μείνει στο συρτάρι.

• Καλημέρα παιδιά! Έχω πρόβλημα με την μπαταρία, όπως βλέπετε και στους εικόνες από το 40% είναι λες δεν έχω. Είναι με global official την τελευταία το έχω 3 χρόνια, δε το έχω κάνει ποτέ επαναφορά και έχω αρκετές εφαρμογές περασμένες μέσα. Λέτε με μια επαναφορά να στρώσει ή θέλει αλλαγή μπαταρίας; και αν ναι ποία προτείνετε; Ευχαριστώ! d927d513d7b1c11258c4e76ed28dc375.jpg51fcb9133723d8dfea6c1f1afb8ad2d0.jpg 1e11fa12569dd51dd8d9e3694aea8997.jpg

• Παιδιά εμένα δε δουλεύει το κουμπί power και τώρα αν μου κλείσει δε θα ξέρω πως να το ανοίξω.. Έχετε καμιά ιδέα με το τι να κάνω; Εκτός απ το να πάρω άλλο!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jpapoul: “Παράθεση από Airman29: “Θα προτιμούσα να πάρω μια καινούργια αφού άλλωστε θα μου βγει κάτω από 20€ αλλά στο σκρουτζ άλλοι λένε είναι καλή και άλλοι είναι χειρότερα από πριν ..Δν ξέρω τι να κάνω ..Μάλλον θα πάρω και ότι βγει.. ” Εβαλα πριν 1 μηνα Nohon και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Aliexpress, ηρθε σχετικα γρηγορα. Ψαχνοντας στα forum φαινοτανε η μονη αξιοπιστη χωρις ρισκο να βγει fake, και οντως ετσι ηταν. Τη συνιστω ανεπιφυλακτα.” Λίγο off topic αλλά οι μπαταρίες δε έ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vis: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61069/” Σήμερα το πρωί μου ήρθε και εμένα! Μέχρι τώρα καλή φαίνεται. Επίσης το messenger σταμάτησε να κολλάει στα βίντεο.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Olsar: “Το έχω κάνει αρκετές φορές.Δουλευει για λίγο και πάλι τα ίδια. Μόλις πάω να ανοίξω μια συνομιλία με πετάει έξω. Δεν το κάνει όμως με όλες τις συνομιλίες. Το κάνει σε συνομιλίες που μου έχουν στείλει η έχω στείλει βίντεο.” Το ίδιο έχω και γω, αν και πλέον μου το κάνει πιο σπάνια! Κάποιοι λένε ότι με επαναφορά εργοστασιακών στρώνει... Να δω πότε θα αξιωθώ να το κάνω...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tzifos: “Jet είναι.... Το δούλεψα από 9.6.2.0 -> 10.0.1.0 χωρίς wipe* το κινητό και ήταν πολύ καλή. Το έκανα wipe όταν το έδωσα στην κόρη για να της το setάρω από την αρχή και είδα βελτίωση στην μπαταρία. * βασικά δεν είχε φάει ποτε wipe από την μέρα που το πήρα, πριν κοντά 2 χρόνια, μέχρι πριν 4-5 μερες” Έχει πολύ βελτίωση;; Γιατί και γω από τότε που το πήρα (1μιση χρόνο) έχω να το κάνω wipe αλλά βαριέμαι να κάνω τόσες εφαρμογές φώτο κλπ backup. Επίσης wipe με την official recovery…

• Ρε παιδιά σας το βγάζει και εσάς έτσι κοκκινορόζ όταν παίρνετε τηλέφωνο με την miui10; Πως αλλάζει ξέρει κανείς; dbdbe1d0292aa1b8e0bff8ddf89e01da.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “αν δεν σου βγάζει με παρατεταμένο άγγιγμα επιλογή διακόπτη αλλά το μήνυμα ότι αν θες να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα πηγαίντε στις ρυθμίσεις πάτα επάνω και εκεί που θα σε πάει κλείσε τον διακόπτη.” Το είχα κάνει αλλά δεν αφήνει το μεσετζερ να έχει την συνομιλία πάνω από άλλες εφαρμογές! Για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλω:b66433f3c587a0ff2e1bc98b1498dc2d.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Αν και απαντήθηκε από τον spiterman3 ας το ξαναπούμε Εμφανίζει μια εφαρμογή (ας πούμε το mesenger) μια ειδοποίηση μόνιμη όπως αυτή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57444/ πατάμε παρατεταμένα πάνω στην ειδοποιήση μέχρι να εμφανίσει αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57445/ κλείνουμε τον διακόπτη και σταματάει να εμφανίζεται forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57446/” Έχεις το miui10 εδώ στο 9 δε βλέπω να το έχει! Στην τελευταία με τα αγγλικά είνα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SEFIS33: “Ρε bro ξέρει κανένας πως φεύγει αυτο? Εχω την τελευταία global Android 8” Μου το βγάζει και εμένα συνέχεια στο μεσετζερ και δε γίνετε να φύγει είναι από το συστεμ ειδοποίηση.. Επίσης μου δείχνει συνέχεια οπότε κάνει συγχρονισμό τον mail! Όλα αυτά από την 9.6. 1.. Τους έστειλα και μήνυμα στα σχόλια αλλά δεν είδα καμιά διόρθωση στην 9.6.2... Είδα τώρα στο φόρουμ της mi ότι βγήκε beta stable η 10 ας περιμένουμε μπας και αλλάξει κάτι αλλιώς επαναφορά εργοστασιακών μπας και...

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από antouaa: “Μετά την αναβάθμιση σε stable 9.6.1 μου βγάζει κάθε φορά (δηλαδή κάθε 15' που το έχω) ειδοποίηση για τον συγχρονισμό του Gmail! Παίζει κανένας να ξέρει πως θα το κρύψω;;;” Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης - Ειδοποιήσεις εφαρμογών απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις gmail. Αν δεν θέλεις να τις απενεργοποιήσεις ενεργοποίησε τον συγχρονισμό του gmail. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τον συγχρονισμό τον έχω ενεργοποιημένο, πρ…

• Μετά την αναβάθμιση σε stable 9.6.1 μου βγάζει κάθε φορά (δηλαδή κάθε 15' που το έχω) ειδοποίηση για τον συγχρονισμό του Gmail! Παίζει κανένας να ξέρει πως θα το κρύψω;;;

• Την πέρασα τελικά δεν κρατήθηκα.. Ίδια με λίγες διάφορες στα εικονίδια...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimitrisarta: “Παιδια ηρθε το oreo stable στο mi5. Μολις την κατεβασα, ειναι η εκδοση 9.6.1.0.” Πες εντυπώσεις γιατί μόλις μου ήρθε ειδοποίηση και εμένα! Αν είναι καλή να την περάσω και γω..

• Παιδιά έχω ένα πρόβλημα! Ανοίγω μια εφαρμογή και την κλειδώνω, συγκεκριμένα το mixcloud, και όταν πάω να ξανά μπω μου την βγάζει στο task διπλή.. Επίσης αν ανοίξω ένα λινκ πχ από μεσετζερ με τον mi browser το κλείσω το διαγράψω από το ιστορικό τερματίσω τον browser όταν τον ανοίξω με πετάει πάλι στο λίνκ! Έχω την global stable 9.5 αλλά μου την έκανε και με τους πιο παλιές.. Ίσως να θέλει επαναφορά εργοστασιακών αλλά λέω μήπως σώζεται και χωρίς... 12dd0eb41ae20ce03e018b68ef400db4.jpg

• Μόνο Google έχω να εμφανίζεται!

• Εμένα ένα διάστημα μου έβαζε τον αριθμό μιας επαφής σε άλλη και μου εμφάνιζε το όνομα της άλλης.. Ευτυχώς ήταν λίγες οι φορές και τώρα σταμάτησε να το κάνει...