Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.
-
RE:
antouaa - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από darkshadowman: “Παράθεση από antouaa: “Παράθεση από darkshadowman: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “Παιδιά κάπου διάβασα οτι ένα fix για burn in ειναι με uv light. Επειδή έχω της γυναίκας από τα νύχια να δοκιμάσω για λίγο ή θα καεί τελείως? ” τι fix burn ειναι τουτο? ” Αυτό το κιτρινάκι στην οθόνη είναι φίλε tasosko ” Φίλε τελικά βρήκες καμία λύση;; Γιατί μόλις το έπαθα και γω στο ίδιο σημείο ακριβώς όπως την φώτο σου... Θυμώνουν το περιστατικό σου και λέω δεν γί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από darkshadowman: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από darkshadowman: “Παιδιά κάπου διάβασα οτι ένα fix για burn in ειναι με uv light. Επειδή έχω της γυναίκας από τα νύχια να δοκιμάσω για λίγο ή θα καεί τελείως? ” τι fix burn ειναι τουτο? ” Αυτό το κιτρινάκι στην οθόνη είναι φίλε tasosko” Φίλε τελικά βρήκες καμία λύση;; Γιατί μόλις το έπαθα και γω στο ίδιο σημείο ακριβώς όπως την φώτο σου... Θυμώνουν το περιστατικό σου και λέω δεν γίνετε ακριβώς το ίδιο.. Παίζει να το δημιουργούν τα κο…
-
Mi5 Aliexpress
ΜήνυμαΑπό εκεί το πήρα και εγώ είναι έμπιστος πωλητής και απαντάει σχετικά γρήγορα. Είχε και δώρο θήκη, ζελατίνα και ανταπτορα για την sim, αλλά τώρα πρέπει να τα έκοψε αυτά! Το κινητό είχε την official global stable 8.1.2.0 επάνω με αλλαγή region Ινδία πήρε κατευθείαν την 8.1.4.0 το έχω τρείς εβδομάδες και δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι το τελωνείο που σίγουρα θα πληρώσεις μιας και σου το βάζει σαν δώρο κινητό αξίας 60€ πάνω στο δέμα. Εμένα μου βγήκε το τελωνείο 70€ σύνολο ο…
-
Ιδού και η δική μου ιστορία! Πήρα από Αλί (Xiaomi dreami strore) Το Mi5 64gb μου ήρθε μετά από ένα μήνα φυσικά με τελωνείο. Τιμή που το πήρα 226€, το δέμα επάνω έγραφε δώρο κινητό αξίας 60€, μου το χρέωσαν στο τελωνείο με τιμή από minideal (ευτυχώς για καλή μου τύχη το είχε περίπου στά ίδια λεφτά, φαινότανε στην απόδειξη τελωνείου που ήταν με printscreen). Οπότε μου βγήκε κουστούμι τελωνείο με ταχυδρομείο 55€+15€=70€... Σύνολο 300€! Μου αρέσει που περίμενα να πέσει η τιμή του για να το πάρω κάτω…