Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 509.
-
Εχθές δοκίμαζα λίγο τις mgc_6.1.021_mi8_v1h και την mgc_6.1.009_mi8_v1b. στην πρώτη για να δουλέψει στην stable rom που έχω ενεργοποίησα το fix buffer, και στις 2 δεν δουλεύει η νυχτερινή λειτουργία. Παρατήρησα όμως ότι στην δεύτερη όταν πας να τραβήξεις φωτό κάπου με το ΖΟΟΜ στο 8 εξαλείφει εντελώς το τρέμουλο του χεριού,ενώ στην πρώτη δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tandro: “Κανε μια εκκαθαριση την cache της κάμερας μηπως στρώσει.” Έκανα και καθαρισμό cache και καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αλλά τίποτα . χαλια. Τουλάχιστον δουλεύει το google lens.κατι είναι και αυτό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν εντυπώσεις στην καινούργια αναβάθμιση v10.1.2.0, στην κάμερα ένα χάλι μαύρο. Στην ρύθμιση που είναι για νύχτα η φωτό χαλιά και θολές. Και το αποκορύφωμα, στο βίντεο πάω νατραβήξωτο περίφημο βίντεο με 960 fps και δεν κάνει κάτι, πατάς για να ξεκινήσει το βίντεο και σε 2 δευτερόλεπτα το σταματάει μόνο του,( μόνο στην ρύθμιση 960, στις υπόλοιπες 240 και 120 δουλεύει κανονικά). Αυτά προς το παρόν ,αν δω κάτι άλλο περίεργο σας το λέω . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο ο φάκελος το είχα ονομάσει kate rom. Τον έκανα σκέτο kate ,και μου την πέρασε. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνώμη για το μέγεθος της φωτο27e96c4442841f7a07cf21c07d988fb6.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μόλις μου έβγαλε error. Γιατί? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Α εντάξει απλά περνάω την official stable στο Kate γιατί είχα την xtrv ,και επειδή θα το δώσω αυτό το κινητό θέλω να τον κλειδώσω τον bootloader μην κάνει καμιά στραβή καταλάθος το παλικάρι. Σε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
να ρωτησω κατι. για να κλειδωσω τον bootloader παταω clean all and lock?
-
Κάτι που παρατήρησα στους χάρτες και στην πλοήγηση με την official pie που πέρασα. Ώρες ώρες σου χάνει την ακριβή θέση σου το gps δηλαδή π.χ είμαι στην Συγγρού και ανά διαστήματα με δείχνει ότι είμαι στον παράδρομο της Συγγρού δηλαδή μια απόκλιση της τάξεως των 15 μέτρων .το έχει παρατηρήσει και άλλος κανείς αυτό το πράγμα? Δεν μου έχει ξανατυχει ποτέ κάτι τέτοιο ούτε και στην άλλη συσκευή που έχω το kate! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Κατέβασε τις παρακάτω και δοκίμασε bsg-test-8.1.apk (BSG, 2018-11-27, changelog) με ενσωματωμένο το χαρακτηριστικό night sight. MGC_6.1.009_MI8_V1b.apk (BSG, 2018-11-03, changelog) δεν έχει night sight” Στην test 8.1 σε μένα δεν δουλεύει σωστά το night sight ,κάνει κάτι κολλήματα. Έχω clobal stable pie. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk