Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 509.

• Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Maniataros - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς. Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8” Χρειάζεται root? Και επισεις ποια έκδοση να κατεβάσω να κατεβάσω ? Επειδή πλέον είμαι με την stable pie Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορώ να κατεβάσω στην συσκευή την google camera ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @johnnyman 95e028ec23ab9acf09de0f054916bad0.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις μου ήρθε και εμένα τώρα η OTA stable και την περασα με θετικά συμπεράσματα ,δεν ξέρω ακόμα όμως από κατανάλωση ενέργειας τι παίζει ,κατά τα άλλα μια χαρά βελτιώθηκε η κάμερα κατά πολυ( βέβαια αυτό που ήθελα να έχει φακό στην selfie κάμερα δεν το έβαλαν) βάλανε face unlock με region Ελλάδα, φτιάξανε τις ειδοποιήσεις να φαίνονται στην μπάρα ,στην εφαρμογή καιρός επιτέλους δουλεύει να σε ενημερώνει σύμφωνα με την τοποθεσία σου .αυτά προς το παρόν αν δω καμία άλλη αλλαγή θα ειδοποιήσω. Στάλθηκ…

• @chrisnik σε πιο σάιτ το βρίσκω αυτό? Στο ali? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για στείλε κάνα link ! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα εχθές μου ήρθε ο φορτιστής του κινητού και καλά ο γνήσιος από ebay ( γιατί ο γνήσιος του κινητού είδε τραυματική εμπειρία) αλλά τελικά βγήκε φωλα ,το έβαλα εχθές να φωτίσει το κινητό και ανά 2 λεπτά μου έκανε αποσύνδεση και επανασύνδεση χωρίς καν να πειράζω το καλώδιο ούτε καν το κινητό. Πάει για πέταμα . Έχω παραγγείλει για κάθε ενδεχόμενο έναν ίδιο και από το ali express να δω τι ψάρια πιάνει και εκείνος. Τον γνήσιο πάντως δεν τον βρίσκω πουθενά εκτός από το mi store της Ινδίας που δε…

• Ναι αλλά δεν είναι λίγο επικυνδινο να κατεβάσω το zip της 10.0.2.0 και το περάσω από τον updater ? Στην ουσία πάω rom πίσω + ότι θα μου κάνει fr! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση για αναβάθμιση.... Ακόμα με την 10.0.3.0 είμαι . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• H pie μπαίνει ota? H θέλει χειροκινητα το zip? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην δεύτερη απάντηση ,Πρέπει να έχω κάποια συγκεκριμένη rom μέσα στο κινητό για να προχωρήσω σε κλείδωμα ?γιατί τώρα έχει την xtrv .

• 2 ερωτήσεις. 1: Αν περάσουν οι 15 μέρες για ξεκλείδωμα και εγώ δεν μπω στο mi unlock toolγια να προχωρήσει στο τρίτο βήμα καθόλου, ο bootloader μένει κλειδωμένος? 2: Αν θέλω να κλειδώσω μια συσκευή ποιον οδηγό κοιταω?

• RE:

Maniataros - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Ρυθμίσεις - περισσοτερα- ασυρματη προβολη κ την τσεκαρεις να ανοιξει κ να βρεις την tv να συνδεθεις” Δεν μου βρίσκει την tv .μήπως την ρύθμιση του dlna την έχει κάπου αλλού το dipper? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά κάτι άσχετο την ρύθμιση του dlna που την βρίσκω να την ενεργοποίησω ? έχω μια tv panasonic και δεν ξέρω πως συνδέεται με το τηλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εντάξει κάναμε και ένα τεστ σε ένα παιχνίδι ψιλό βαρύ και εκεί δεν τα κατάφερε το mi max (καθυστέρησε). Όλα τα τεστ με wifi περίπου στα 12 mbps . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχθές έκανα ένα speed test με ένα mi max 2 του φίλου μου και μπήκαμε λίγο chrome στο car.gr . Γενικά πηγαίναμε σχεδόν ίσα μόνο που όταν παταγαμε μεγαλύτερες εικόνες σε κάποιο αμάξι νομίζω ότι ήταν ένα μικρό κλικ πιο γρήγορο εκεί ,τι λέτε να παίζει ? Εγώ πιστεύω ότι θέμα ανάλυσης της εικόνας επειδή το dipper έχει μεγαλύτερη ανάλυση! Εσείς τι πιστεύετε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• V10 Themes

Maniataros - - V10 Themes

Μήνυμα

Δεν βγάζει κάτι . Το δοκίμασα στο kate με xtrv και στο dipper με global stable. Τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• V10 Themes

Μήνυμα

Έχω βάλει english (india) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• V10 Themes

Μήνυμα

Εγώ που ψάχνω βασικά δεν βρίσκω την εφαρμογή θέματα κάπου και όταν μπαίνω ρυθμίσεις και θέματα και ψάχνω μου βγάζει error. Έχω αλλάξει το region αλλά πάλι τίποτα. Τι φταίει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk