Παράθεση από tasosko: “οπως εβαλες το αλλο twrp θα βαλεις και αυτο που θελεις...η διαδικασια ειναι η ιδια ” Ναι, με adb ξέρω. Αλλά, το ερώτημα είναι αν το κάνω αυτό θα διαγραφεί το ελληνικό twrp και θα κουμπώσει απο πάνω του το official ή θα γίνει ένας κακός χαμός;
Παράθεση από amavroudis: “Αν θέλεις να βάλεις την ελληνική xtrv θα περάσεις του @geoanto555. Για άλλη custom rom αυτό που σου προτείνει η εκάστοτε rom. Η Xiaomi δεν έχει official TWRP. Το δικό της recovery δεν κάνει για custom roms. ” Και πως μπορώ να αφαιρέσω το ελληνικό twrp και να βάλω το official; Τι διαδικασία έχει;
Έχει κάποια διαφορά το official TWRP της xiaomi απο το TWRP του geoanto; Επειδή σκέφτομαι να περάσω stock android(Aosp Extended,Lineage OS,Viper OS, τίποτα τέτοιο) και έλεγα μήπως είχα θέμα με το ελληνικό TWRP.
Εγω που εχω 8.3.1 arΩma σε Mido, πρεπει να περασω απο καποια διαδικασια για να περαστει αυτη η rom απο global source; Επειδή η 8.3.1 αν θυμαμαι καλα ειναι απο xiaomi.eu source.
Παράθεση από demakhs: “Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ” Πολυ χρησιμος οδηγος! Μπορω να βαλω official global stable rom αντι για developer σε αυτην την εναλλαγη XTRV--->official rom;
Επίσης μια άλλη ερώτηση, με το factory reset, διαγραφεται και το internal storage, ή πρεπει να κανω κατι αλλο; Επειδη θελω να το πουλησω και δεν θελω να υπαρχει τιποτα δικο μου μεσα.
1. Εγω που εχω 8.3.1 arΩma σε Mido, πρεπει να περασω απο καποια διαδικασια για να περαστει η 9.2.1.0 XTRV stable; 2. Οι stable ελληνικες ROM παιρνουν OTA; 3. Επισης, ξερουμε αν η 9.2.1.0 του Mido είναι απο global source ή xiaomi.eu;
Έχω 8.2.1 arΩma και αρχισε να σερνεται λιγο το κινητο, και επισης αυτο με την ανοιχτη ακροαση εννοειται. Μιλουσα στο viber και καταλαβα οτι δεν με ακουγανε καλα ενω σε παλιοτερες rom δεν ειχα θεμα. Τι rom θα προτεινατε εσεις για μέγιστο performance του Mido; Ειμαι hardcore gamer και ενα παιχνιδακι που παιζω τελευταια αρχισε να μου κανει νερα, σε φαση unplayable. Να πάω σε global/eu stable ή κατι αντιστοιχο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δεν δουλεύει ο stock Browser, τρώει force close συνέχεια μόλις το ανοίγω. Πως μπορώ να κάνω ένα clean install ή κάτι παρόμοιο χωρίς να φέρω τα πάνω κάτω; Φοράω 8.1.4 ARΩMA σε Mido.
Παράθεση από makis1024: “Μπα δεν τον φοβάμαι μόλις το έκανε unbrick με deep flash , θα τα καταφέρει μια χαρά. ” Χαχα ωραίος! Αν και τυχαίνει να είμαι Σαλόνικα. Ίσως περάσω καμιά βόλτα.
Έβαλα αυτην εδώ τη ROM που έλεγε στον οδηγό. Απλά δεν μπορώ να κάνω unlock τη συσκευή μάλλον επειδή ειναι global stable και όχι developer, σωστά; Να βάλω fastboot dev ROM;
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από narutog7: “Παράθεση από makis1024: “Τώρα τσέκαρε και τον bootloader ” Δεν έχει ασχοληθεί γενικά αυτός που το είχε άρα μάλλον κλειδωμένο θα τον έχει. ” Δεν είναι απαραίτητο. Εφόσον έχει unofficial, υπάρχει περίπτωση να είναι και ξεκλείδωτος. ” Βέβαια με παράνομο ξεκλείδωμα ή καλύτερα ξεκλειδωμένο με μη νόμιμο επίσημο ξεκλείδωμα. ” Τελικά κλειδωμένος είναι. Τώρα να φανταστώ επειδή η ROM που έχει τώρα είναι ψιλομούφα και παλιά, …
Παράθεση από makis1024: “Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ότι έχει μαϊμουδορόμ μπαναριάρικη. ” Χαχαχα. Αυτό το ξέρω και ο ίδιος, δεν είναι δικό μου το κινητό. Μου το έδωσαν να του βάλω global stable ελληνική. Τι είναι άρα; Πως το καταλαβαίνω;