Ευχαριστώ! Εντάξει το πρόβλημα δεν είναι ο μήνας γιατί το έχει για 2ο αλλά τα έξοδα...το κινητό ήρθε πριν μια βδομάδα οπότε θα του πάει πολλά... Θα μιλήσω εγώ σήμερα με merimobiles να δούμε τι θα κάνουμε Sent from my MI 2S using Tapatalk
Καλημέρα Θα ήθελα τα φώτα σας...πήρα σε ένα φίλο μου το κινητό και του έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη κάτω δεξία και να μην δουλεύει το κουμπί back... Πώς το φτιάχνουμε τώρα αυτό??? Έχει τύχει σε κάποιον εδώ μέσα ζημιά hardware σε xiaomi?? Sent from my MI 2S using Tapatalk
"In December, Xiaomi overtook both Apple and Samsung to become the top selling smartphone in China — a truly remarkable achievement for a brand which was only started in 2010 and sells its device almost exclusively online," Να και κάτι που με ενθουσίασε!! Πρώτη σε πωλήσεις τον Δεκέμβριο στην μεγαλύτερη χώρα του κόσμου!! Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να παρατηρείς πόσο γρήγορα μεγαλώνει η xiaomi. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση...ελπίζω μόνο να μην αλλάξει πολιτική στις τιμές και να γίνει apple ή S…
Χαχα το έχεις λιώσει το κινητό...ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...αν και δεν έκανα και τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα θα το χαρείς για τα καλά το κινητό!! Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geovti: “τελικα βρηκα λυση με το vroot (το εκανα ξανα root)” Ωραίος...και με την rom τι έκανες? Την φλασαρες? Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς δεν ξέρω πως αλλιώς να σε βοηθήσω...googlare μπας και βρεις κάποιο τρόπο να κανεις root για να περάσεις την ρομ. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τον updater δεν θα μπορείς να το χαρείς το κινητό. Οπότε στείλε mail το site που το πήρες μπας και βγάλεις άκρη Sent from my MI 2S using Tapatalk
Δοκίμασε να πας στο miui market και στην αναζήτηση πατα updater. Βγάζει μια εφαρμογή updater Russia ή κάπως έτσι. Είναι ακριβώς ίδια με το γνωστό updater. Για κατέβασέ την μήπως δουλέψει έτσι Sent from my MI 2S using Tapatalk
Χμμ τότε μαλακία σου είπα.. στο mi2s είναι εκεί. Να σου πω αν πας στην αριστερή σελίδα στο launcher έχει πάνω πάνω αναζήτηση??αν έχει πάτα εκεί updater και θα στο βγάλει λογικα Sent from my MI 2S using Tapatalk
Η stable version δεν μπορεί να γίνει ρουτ. Πήγαινε στο site en.miui.com πάτα στο get miui rom βρες την συσκευή σου και κατέβασε την developer. Την σώζεις στο αρχείο downloaded rom και μετά πας στον updater και την βρίσκεις με το κάτω αριστερά κουμπί στο κινητό σου Sent from my MI 2S using Tapatalk
Πράγματι όπως το είπες...value for money!! Δουλεύει καλύτερα κι από κινητά με τα διπλάσια χρήματα...miui είναι σταθερή αξία...α πρόσφατα βρήκα και ένα thread για πολλά μυστικά του miui en.miui.com/thread-4409-1-1.html Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η κάμερα στα κινητά...το μόνο που με νοιάζει στην κάμερα του κινητού είναι να μην έχει lag όταν τραβάς φωτογραφίες..και το mi2s είναι σφαίρα σε αυτό το θέμα...πάντως με την κάμερα του iphone 5c που το συγκρινα οι φωτογραφίες ήταν αντίστοιχες για να μην πω καλύτερες του mi2s...αυτό στο λέω για να καταλάβεις ότι και 550€ να έδινες πάλι ευχαριστημενος δεν θα ήσουν με την φωτογραφία... Τώρα αν θες κινητό με κάμερα βαρβατη πάρε nokia ή sony ή κάνε αυτό που έχω κάνει κι …
Κι εμένα στα αγγλικά είναι το mi2s και μια χαρά φαίνονται οι επαφές στα ελληνικά. Κατέβασε ένα ελληνικό πληκτρολόγιο και είσαι κομπλέ!! Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά σε σωσανε οι άνθρωποι από τελωνείο και έχεις και παράπονο??? ;)) καλά τι το ήθελες το DHL?? Προσπάθησε να τους βρεις και στο live chat γιατί κι εγώ στο merimobiles από mail έφαγα γειωμα...ενώ στο chat μου απάντησαν αμέσως
Εγώ προσωπικά πήρα το mi2s από merimobiles. Για το από που θα παραγγείλεις είναι καθαρά δικό σου θέμα. Το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ είναι ότι από merimobiles είναι original. Παίζουν πολλές μαιμουδιες από Κίνα. Για το ποιο κινητό θα πάρεις στην κοπελιά εγώ προσωπικά το mi3 το θεωρώ μεγάλο...είχα galaxy note και με κούρασε. Αλλά κι αυτό υποκειμενικο είναι...