Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 126.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

mitsakos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

To play store το κατεβαζεις πολύ εύκολα...μπαίνεις στο αντίστοιχο της xiaomi γράφεις Google και σου βγάζει ένα app που έχει μέσα διαθέσιμα όλα τα app της Google συμπεριλαμβανομενου και του play store Sent from my MI 2S using Tapatalk now Free

• Τελικά ανακοίνωσαν τίποτα της προκοπής? Sent from my MI 2S using Tapatalk now Free

• Η stable έκδοση που έχει το mi2s όταν το αγοράζεις έχει μεγάλες διαφορές με αυτήν εδώ την επίσημη? Αξίζει δηλαδή να την φλασαρω?? Η stable κάθε πότε αναβαθμιζεται?

• Εντάξει δεν πειράζει το παρήγγειλα από merimobiles για να μην γίνει καμιά στραβή και δεν είναι και δικό μου κιόλας...ευχαριστώ πάντως

• Καλά ναι δεν το ρισκάρω για DHL...για την Singapore post έλεγα να βάλω και έλεγα μήπως έχει παραγγείλει κάνεις από αυτό το site να μου έλεγε

• Καλησπέρα... Λοιπόν αγόρασα mi2s από merimobiles και έβαλα ems για την μεταφορά. Το κινητό ήρθε κανονικά χωρίς τελωνείο και τέτοια... Τώρα θέλω να πάρω άλλο ένα mi2s για ένα φίλο μου αλλά λέω να το πάρω από ibuygou που έχει μια καλή προσφορά. Το πρόβλημα μου είναι ότι το ibuygou δεν μου δίνει την επιλογή του ems. Με αφήνει μόνο με FedEx, DHL και Singapore post. Ξέρει κανείς πια να βάλω να αποφύγω τελωνεία???? Μήπως η Singapore post είναι σαν την ems?? Γιατί θυμάμαι όταν έκανα track στην ems έγρα…

• mi2s παραγγελεια

Μήνυμα

Καλά ξεμπερδέματα....κι άλλη φορά ρώτα και κανέναν άνθρωπο πριν σκάσεις 250€...δεν είναι και μικρό το πόσο.

• mi2s παραγγελεια

Μήνυμα

Πώς πλήρωσες? Αν πλήρωσες με PayPal ακύρωσε την παραγγελία και κάνε την παραγγελία σου από merimobiles ή από ibuygou Νομίζω πως αφού δεν έχουν κάνει ακόμα ship τα προϊόντα θα μπορέσεις να ακυρώσεις

• Το καλύτερο για εμάς θα ήταν να ανακοινώσουν ευρωπαϊκό online κατάστημα όπως έχει η oppo...

• Λες να είναι αυτό? θα το δοκιμάσω Ευχαριστώ!

• Μιας και έθεσες αυτό το θέμα..μου τυχαίνει καμιά φορά να κατεβάζω κάποιο θέμα από το επίσημο forum της miui και όταν ανοίγω τα θέματα στο κινητό δεν το βρίσκει καθόλου...σαν να μην το διαβάζει. Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνω?

• Πάντως 31 Δεκεμβρίου βγαίνει μόνο η έκδοση των 16 gb...δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς αλλά εγώ νομίζω ότι η xiaomi χάνει πολλά από όλη αυτή την αναβλητικοτητα...δεν μπορείς να συναγωνιστεις όλους αυτούς τους κολοσσούς του χώρου όταν ανακοινωνεις κάτι τον Αύγουστο του 13 και φτάνει Ιανουάριος του 14 και δεν το έχεις βγάλει ακόμα...ξεφτίλα

• Εγώ παρήγγειλα πριν 5 μέρες από merimobiles.com ένα xiaomi mi2s. Ενώ το shipping έγινε κανονικά σε 2 εργάσιμες ημέρες, τους έστειλα ένα email μερικές ώρες μετά την παραγγελία για να αλλάξω το shipping address. Το email δεν απαντήθηκε πότε όμως!! Την επόμενη μέρα μου στείλανε ένα email ότι η παραγγελία ήταν shipped και η διεύθυνση ήταν φυσικά η αρχική. Άρα αν αυτό θεωρείται after sale support βάζω έναν 1 ξεγυρισμένο!! Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω παραλάβει...δεσμεύομαι …

• Οppo R1

mitsakos - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Πάντως από ότι έχω διαβάσει αυτό το R1 υπάρχει περίπτωση να έχει και 2 gb ram, οπότε αυτό το βελτιώνει αρκετά...αν παίρνει και sd card να γίνεται 32 gb rom, αλλάζει το πράγμα

• Οppo R1

Μήνυμα

Ναι πολύ καλό κινητό, κι εγώ το σκεφτόμουνα αλλά από ότι είδα στο site της oppo δεν θα ξαναβγαλουν την έκδοση 32gb...οπότε παρήγγειλα το mi2s!!

• Οppo R1

Μήνυμα

Απορώ ποιος θα το αγοράσει... Και γιατί να μην πάρει κάποιος το find 5 που είναι στα 300 ευρώ κι αυτό και είναι έτη φωτός καλύτερο??

• Ems

mitsakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μια ερώτηση για όσους έχουν παραγγείλει με ems...το κινητό φτάνει στην διεύθυνση μας με courier ή με ταχυδρομείο?

• Καλησπέρα..έχω βάλει miui εδώ και 2 βδομάδες σε galaxy note n7000. Πραγματικά, έχω μπερδευτεί με τις ενημερώσεις...αυτή που αναφέρεις εδώ θα βγει στο note? Όταν βγει πετάει ειδοποίηση στην μπάρα ή πρέπει να το κοιτάω μόνος μου?

• Με την Google από πίσω τι εννοείς? Μήπως κάτι ξέρεις που δεν ξέρουμε??? :))) Γιατί πολλά ακούγονται τελευταία περι σχέσεων android - xiaomi

• Ερώτηση

mitsakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ