Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Καλημέρα σε όλους, Πέρασα σήμερα τυην Stable Miui 12 σε minote10 tuccana. Ημουν σε Dev 12. Παρατήρησα τα εξής: 1) Στο control center πάνω στον τίτλο λέει πάλι control center αντι για ημερομηνία και ώρα. 2)Τα themes δεν εφαρμόζονται γιατί λέει οτι δεν είναι Official. Πρέπει να απεγκαταστήσω την ενημέρωση του themes app και να ξαναγυρίσω στην κινέζικη για να με αφήσει να τα εφαρμώσω. 3)Στην camera οταν ζουμάρεις ενώ οταν φτάνεις στο 2χ σε γυρίζει στον 2χ φακό, οταν ζουμάρεις περισσότερο στο 5χ δεν…
-
Κόλλησε η οθόνη;
ΜήνυμαΗ αμοιβή ποια είναι;
-
Σε mi Note 10, Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν του δουλεύει σωστά το Search στα settings; Εμένα δεν δείχνει τα αποτελέσματα, αλλά αν πατήσεις στο κενό κάτω απο το search bar σε πηγαίνει στο αποτελεσμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67770/ Τα κινέζικα στo always on display πως αλλάζουν; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67771/ Επίσης με το Dolby, έχει κανείς καταφέρει να το εγκαταστήσει σε MIUI 12;
-
Σε mi note 10, δεν δουλεύει το search στις ρυθμίσεις. Βγάζει αποτελέσματα αλλά δεν φαίνονται. Επίσης βγάζει κάτι κινέζικα σε μερικά always on display themes. Δεν έχει super wallpapers, χρειάστηκε να τα εγκαταστήσω εγώ και να τα αλλάξω από το Google wallpapers. Δεν μπορώ τέλος να εγκαταστήσω το Dolby.
-
Ημοθν σε XTRV 10.0.7 πήγα se XTRV 10.0.9 και θέλω να γυρίσω πίσω σε XTRV 10.0.7. εχω δοκιμασει μεσω twrp_tucana_3.3.1-09-02-2020 εχω κάνει wipe dalvik & data & cache και install την 10.7 αλλα με ξαναπεταει στο twrp. Δεν μπουτάρει. Μονο περνοντας πάλι την 10.9 ξεκολαει. Τι κάνω λάθος; Πως ξαναγυρίζω στην xtrv 10.0.7 ; Ευχαριστώ ! Επισης πως ενεργοποιω το extended power menu? αυτο που σε αφηνει να επιλεξεις αν θεσ να κανεις reboot σε recovery κλπ ;
-
Δεν εχω βρει χρόνο να κανω backup και wipe για να την ξαναπεράσω μέσω fastboot ( για όνομα...) και μετά ξανά restore. Αλλά έτσι όπως την πέρασα μέσω twrp σαν OTA update (που είναι και το φυσιολογικό) έχει θέματα στον launcher. Όπως είπα και παραπάνω έχει συμπεριληφθεί alpha build του launcher και όχι release. Επίσης έχει ένα θεμα και στην lock screen, σε γρήγορο lock unlock κολλάει σε minimum brightnes και θέλει ξαναπατημα το power για να δεχθει οποιοδήποτε input από το digitiser.Δεν ξέρω αν σχε…
-
Μετά από πολλά προβλήματα με την xtrv 11.0.9 θέλω να ξαναγυρίσω στην 11.0.7.Πως μπορώ να ξαναγυρίσω στην προηγούμενη έκδοση? Θέλει wipe? Τι wipe? Προσπάθησα να φλασαρω την 11.0.7 από twrp αλλά, δεν μπουταρει, με ξαναβάζει σε recovery twrp και από εκεί αναγκαστικά φλασαρω την 11.0.9 ώστε να έχω κινητό. Ενημερώνω ότι ο Launcher που έχει η xtrv 11.0.9 είναι alpha build και όχι release. Εκτιμώ ότι από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα.
-
Ποιον είχες πριν?Ναι την έκδοση που μου είπες δοκίμασα. Εγώ είμαι στην 4.17, αυτή έχει μέσα η xtrv 11.0.9 και παρατηρώ ότι είναι alpha και όχι release. Την εγκατεστησα από root browser και έκανα και chmod 644 στο ααρχείο.Οταν λέω δεν φορτώνει εννοώ ότι έχω home screen άδεια και ένα μήνυμα just a sec να φορτώνει.
-
INSTALL DOLBY
ΜήνυμαΑλλαξε το selinux σε permissive.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από revery0: “Επισης μηπως μπορει καποιος να μας πει πως περναμε το Dolby Atmos? ” Διάβασε εδώ: [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 01/02/2020 Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) ” Ακολούθησα τις οδηγίες και δουλεύει. Αλλά! Crashαρει το app συνεχώς. Μετά από μερικά click, χωρίς όμως να απενεργοποιείται το Dolby, δλδ ο ήχος εξακολουθεί να είναι επεξεργασμένος. Το eq επίσης δουλεύει(κινούνται οι μπάντες). Καμία ιδέα?