Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Άλλη μια ερώτηση. Όταν στην οθόνη κλειδώματος κάνω swipe δεξιά να ανοίξει το τηλ, ανοίγει το mi home και λέει να κάνω σύνδεση. Πως το αλλάζω; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά την πέρασα και εγώ στο mi4 μετά από factory reset . Όλα καλά. Αλλά δεν βρίσκει το αντίγραφο ασφαλείας όταν πάω να κάνω επαναφορά. Είχα κάνει αντίγραφο πριν κάνω ρεσετ. Τι να φταίει. ; Να τα βάλω όλα πάλι από την αρχή? Sent from my iPad using Tapatalk
-
Κάποιος που το έβαλε σε mi4 να μας πει αν εφτιαξε το πρόβλημα με το διπλό μικρόφωνο καταστολή θορύβου? Sent from my iPad using Tapatalk
-
Οποτε πρωτα βαζουμε το zip αρχειο στη μνημη.Μετα κανουμε backup μεσω twrp.Μετα factory reset μεσω twrp και μετα install zip αρχειο της ρομ? Πρεπει να κανουμε τιποτα για την εγγραφη στο mi account πριν απο ολα αυτα τα βηματα? ευχαριστω. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οποτε πρωτα βαζουμε το zip αρχειο στη μνημη.Μετα κανουμε backup μεσω twrp.Μετα factory reset μεσω twrp και μετα install zip αρχειο της ρομ? Πρεπει να κανουμε τιποτα για την εγγραφη στο mi account πριν απο ολα αυτα τα βηματα? ευχαριστω.
-
Επανεκκινήσεις σε Mi4
ΜήνυμαΚαι εγώ με 7.5.3. κάνει επανεκκίνηση 1φορα ανά 1-2 ημέρες. Ενώ το πρόβλημα με dual mic noise suspension παραμένει. Τι να πω. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ το έχω ένα μήνα. Από την πρώτη στιγμή έτσι. Οπότε δεν ξέρω ποια ρομ να βάλω. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα και format με fastboot και μετά τελευταία stable ,αλλα το θέμα με τα μικρόφωνα τα ίδια. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια sos. Eκανα flash τη fastboot και μετα θα περναγα την stable ,αλλα οταν μπαινω μετα να βαλω το κωδικο verification mi account δεν κανει τιποτα. Φαινεται η συσκευη κλειδωμενη. Ti κανω.? Εντάξει τελικά τα κατάφερα. Και όλα αυτά τα κάνω για να διορθώσω το θέμα με τα 2 μικρόφωνα. Θα δω αν φτιαχτεί και θα ενημερώσω.
-
Η ρομ αυτή έχει πρόβλημα με την καταστολή θορύβου από 1 μικροφωνο? Το βάζω σε ένα μικρόφωνο και μετά ξαναγυρίζει σε 2 μικρόφωνα. Έκανα κ factory reset αλλά τα ίδια. Τώρα πρέπει να ξαναπεράσω με miflash τα πάντα από την αρχή? πρώτα την επίσημη κινεζική και μετά την 7.5 ελληνική?
-
Παράθεση από spideman3: “Από την στιγμή που είσαι σε stable και θα συνεχίσεις σε stable την περνάς από πάνω μέσω update. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν κανω Μεσω twrp ,εκκαθαριση dalvic και dalvic cache ,τι κερδιζω ? Ομαλοτερη λειτουργια? Χανω κατι? Γιατι με την προηγουμενη 7.3.3 δεν μου δουλευε η καταστολη θορυβου(το εβαζα στο 1 μικροφωνο , και ξαναγυριζε στα 2 μονο του.) Ευχαριστω για την βοηθεια.
-
Παιδια καλησπερα. Ειμαι με xiaomi mi4 7.3.3. Aξιζει να παω σε 7.5? Επισης στην αναβαθμιση δεν καταλαβα ποιος ειναι ο σωστοτερος τροπος. Μεσω twrp ,εκκαθαριση dalvic και dalvic cache και μετα εγκατασταση ? 'Η απο την αναβαθμιση του κινητου,επιλεγοντας το πακετο αναβαθμισης? Εκει δεν χρειαζεται να κανουμε wipe dalvic και dalvic cache?
-
Παιδια καλημερα . Εχω βαλει την 7.3.3 σε xiaomi mi4. Γενικα ολα καλα,αλλα οταν βαλω την καταστολη θορυβου απο ενα μικροφωνο,μολις βγω απο το υπομενου το ξαναβαζει απο 2 μικροφωνα. Αυτο ειναι bug?
-
Xiaomi mi4
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα. Έχω την 7.3.3 και παρατηρώ όταν βάζω την καταστολή θορύβου από 1μικροφωνο,οταν βγαινω από την σελίδα ξαναγυρίζει στα 2. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
f350349f34f1731389bccf6f291911f9.jpg Παιδιά προσπαθώ να βάλω σε mi4 το όριο του μήνα που είναι 2gb. Μήπως είναι ορθογραφικο λάθος εκεί που γράφει ημερήσιο όριο; Sent from my iPad using Tapatalk
-
Xiaomi mi4
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα. Χτες εκανα εβαλα fastboot stable ,μετα την ελληνικη 7.3.3 update. Ολα καλα. Το κινητο πηγαινε χιλιες φορες καλυτερα. Μονο παραπονο με το 3G ανοιγε αργα σελιδα,εδειχνε 11-50kbs Μετα χαθηκα στα permissions ,autostarts. Στη χρηση δεδομενων εβαλα 2gb ,και εδειχνε οτι το ειχα ξεπερασει!! Μετα ειδα οτι ειχε ημερησιο οριο για το internet-και δεν μπορουσα να σβησω το οριο να το ξανασεταρω. Για να μην τα πολυλογω,το εκανα επαναφορα εργοστασιακων-με εβγαλε στο twrp και εκει τα εσβησα ολα…
-
sos. Προσπαθω να κανω flash με fastboot το κινητο και δεν το δειχνει στο miflash. προσπαθει να κα κανει εγκατασταση λογισμικου προγραμματος οδηγησηςσυσκευης android. Λογικα λειπουν οι drivers. Tι κανω? Τελικα τα καταφερα. μετα οι λεπτομερειες.
-
fastboot gtv ή fastboot stable? Νομιζα ηταν αναλογα με την τελικη ελληνικη. και επισης διαβασα οτι η τελευταια ελληνικη 7.3 εχει προβληματακια(drain ,ειδοποιησεις)? Μολις ηρθε.Γραφει android version 4.4.4 KTU84P, MIUI VERSION 7.0 stable 7.00.55.00(KXDMICI) Ανοιξε κατευθειαν,χωρισ να βαλω λογαριασμους.Οποτε το ανοιξαν πριν το στειλουν.