Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 220.

• Eχω πάρει 4 x829 για φίλους και γνωστούς. Όταν βγάλεις την εργοστασιακή ζελατίνα που έχει από πάνω αποκαλύπτεται ένα ενσωματωμένο tempered glass

• Παράθεση από itubebox: “Παράθεση από soulg: “Είχα ποστάρει κάπου εδώ πριν κάμποσες εβδομάδες ένα βίντεο... όσο αφορά τις ανακατασκευές, επισκευές ή κατασκευές... το ξαναβάζω για να το θυμηθούμε... δείτε το όσοι δεν το έχετε δει και εκτός από την ιστορία προσέξτε και το backround... Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα με τους κινέζους φίλους μας! How I Made My Own iPhone - in China youtube.com/watch?v=leFuF-zoVzA&t=2s ” Το.ιδιο μπορει να συμβαινει παντου, ακομα και απο Ελλαδα που μπορει…

• Ποτέ και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος με το τί παίζει με τον duang...Οι κινέζοι είναι πιο πονηροί και από τις αλεπούδες.. Αν ενδιαφέρεστε δείτε στο youtube το παρακάτω ντοκιμαντέρ του wire που δείχνει πώς γίνονται οι business στο shenzhen.. Αν ο duang δεν είναι shanzhai τότε όλα γκουντ. Οι κινέζοι όμως είναι μαστόρια στο κλοπυράιτ.. Ωστόσο οι τιμές που παίζουνε στο παληκαράκι από το shenzhen είναι τιμές κίνας. Όταν βλέπουμε προϊόντα από gearbest,banggood,Aliexpress Κτλ δεν είναι τιμές κί…

• Παράθεση από demakhs: “δες εδώ για το internet, XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] Δε θα βάλεις την Ελληνική?? ” Καλησπερα ρε demakhs.. Παντού είσαι ρε φίλε Δε νομίζω να έχει να κάνει με APN γιατί ήτανε στο Wifi το κινητό.. Το ΑΡΝ αν δεν κάνω λάθος είναι για δεδομένα.. Το σκέφτομαι..Έχω βαρεθεί λίγο να παρακολουθώ συνέχεια πότε βγαίνει rom να την κατεβάζω κτλ....MIUI global και τα κάνει μόνο του

• Καλησπέρα Σήμερα παρέλαβα το κινητάκι σε χρυσό χρώμα. Με το που το άνοιξα το κινητό και συνδέθηκα σε wifi (hotspot μέσω PC) ενώ συνδέθηκε κανονικά στο δίκτυο για κάποιο λόγο δεν έμπαινε στο ίντερνετ. Λέω θα ναι θέμα της ψευτορομ που φορούσσε. Έτσι λοιπόν σε πρώτη φάση του πέρασα την global stable. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν είχε ελληνικά η ρομ ενώ σε άλλα μοντέλα που έχω πιάσει έχει κανονικότατα (Redmi Note 4, Redmi 4 Prime, Redmi Note 3 Pro). Το ξεπερνάμε αυτό... Ξανασυνδέομαι στ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από derveni: “@sylvester Είναι φορτισμένο ? Δοκίμασε πατημένο το Pauer συνέχεια ως και 20 δευτερόλεπτα. ” Ναι φορτισμένο ήτανε το κινητό... Έχω φλασάρει πάρα πολλά xiaomi πρώτη φορά το είδα αυτό...Το έφτιαξα εν τέλει... Άμα απενεργοποιούσες το κινητό και το έβαζες χειροκίνητα σε fastboot όταν το συνέδεες με το pc ενώ ήταν σε fastboot άνοιγε το Miui από μόνο του χωρίς να πατήσεις τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Όταν ήταν ανοιχτό μέσω adb, αν πατούσες adb reboot bo…

• Δεν το έδειχνε καν... Πολύ περίεργο πράγμα... Τελικά μπήκα μέσω adb σε fastboot και δεν ξαναάνοιξε...Πολύ περίεργο...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Καλησπέρα, Όπως λέει και ο τίτλος αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα για να ξεκλειδώσω τον bootloader από το κινητό ενός φίλου. Έχω βάλει china dev και όταν το συνδέουμε στο PC για να ξεκλειδώσει όσο μπαίνει σε fastboot με το που το συνδέουμε το κινητό με το PC ανοίγει το miui από μόνο του. Εννοείται ότι έχω κάνει usb debugging κτλ για να ξεκλειδώσουμε το κινητό. Φαίνεται να έχει κάποιο θέμα συμβατότητας με τα Windows. Όποιος ξέρει τί παίζει ας ενημερώσει γιατί δεν βλέπω κανένα σχετικό θέμα στο φόρου…

• Αυτά ειναι!! Πάμε

• Επιλογή Κινητού

sylvester - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από CyNote: “Προσωπικά είμαι με MediaTek με Redmi Note (το πρώτο), προς Mediatek πήγαινα, μετα είπα να περιμένω το Snapdragon αλλά με όσα είδα και διάβασα τώρα online με όλα αυτά τα καλώδια κλπ. Μάλλον Mediatek και ξερό ψωμί. Το Vickmall.com και το GearBest δουλεύουν κανονικά; Στο Vickmall δεν βλέπω καμία απάντηση προς τους πελάτες στις παραγγελίες. Απο το GearBest περιμένω ενα κινητό και έχει μείνει στο Processing 3 ημέρες τώρα. ” Το edl καλώδιο είναι το λιγότερο.. Αν και νομίζω ότι τέ…

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

sylvester - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “αυτά τα τσίπουρα, μια ζωή τα ακούω..... ” Πού να τα δεις κιόλας

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “το σταθερό, το κινητό, το viber, το facebook, το skype και τα λοιπά συναφή, σας τα χουνε κομμένα και των δυονώ???? ” @demakhs την προξενήτρα κάνεις?!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από sylvester: “Congrats!! Έρχομαι αρκετά συχνά Τρίκαλα επομένως θα μπορούσα να βοηθήσω όποτε βρίσκομαι εκεί ” Όταν έρθεις Τρίκαλα στείλε ένα π.μ να πιούμε καφε Redmi note 3 pro ” Θα είμαι εκεί σε κανένα 10ήμερο Θα σου στείλω ένα pm να μιλήσουμε.

Μήνυμα

Congrats!! Έρχομαι αρκετά συχνά Τρίκαλα επομένως θα μπορούσα να βοηθήσω όποτε βρίσκομαι εκεί

• Ποιό burn in ρε παιδιά?! Μια φορά είδα burn in σε τάμπλετ της samsung στον κωτσόβολο το οποίο ήταν εκθεσιακό. Ήταν πολύ αστείο, γιατί στην οθόνη αχνοφαινότανε το σήμα του Κωτσόβολου όσο και αν άλλαζες σελίδα Είχανε δηλαδή κάποιο φόντο Κωτσόβολου για κανα 2 χρόνια 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό το τάμπλετ και αχνοφαινότανε. Φαντάζομαι δηλαδή πρέπει να έχεις κάποιο φόντο για 1 χρόνο και να έχεις όλη την ώρα ανοιχτό το κινητό για να δεις τέτοιο θέμα...