Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 220.

• Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από sylvester: “Καλησπέρα, πώς μπορώ να κάνω xposed και να αξιοποιήσω τις δυνατότητές του? Πχ να χαμηλώσω το χρονισμό στους πυρήνες κτλ?? Ρωτάω γιατί ανήκω στην κατηγορία αυτών με χάλια αυτονομία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Φλάσαρα τα πατσάκια και για κανα 2 βδομάδες όλα ήτανε μπομπα μετά χάλασε πάλι η αυτονομία, και κάπου διάβασα στο φόρουμ ότι με xposed Μπορεί να λυθεί. Φοράω την τελευταία stable από xiaomi.eu. Αν κάποιος συμφορουμίτης είχε παλαιότερα θέμα με την α…

• Καλησπέρα, πώς μπορώ να κάνω xposed και να αξιοποιήσω τις δυνατότητές του? Πχ να χαμηλώσω το χρονισμό στους πυρήνες κτλ?? Ρωτάω γιατί ανήκω στην κατηγορία αυτών με χάλια αυτονομία. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Φλάσαρα τα πατσάκια και για κανα 2 βδομάδες όλα ήτανε μπομπα μετά χάλασε πάλι η αυτονομία, και κάπου διάβασα στο φόρουμ ότι με xposed Μπορεί να λυθεί. Φοράω την τελευταία stable από xiaomi.eu. Αν κάποιος συμφορουμίτης είχε παλαιότερα θέμα με την αυτονομία και τώρα έχει λυθεί ας βοηθήσει παρακαλ…

• Παράθεση από jgougos: “Η παραγγελία που έκανα στο gearbest για το MiMax τον Νοέμβριο ήλθε σε 15 μέρες, για το 4a στο ίδιο μαγαζί έφυγε 26/12 και ακόμη δεν παρέλαβα. Επίσης για κάτι αξεσουάρ παρέλαβα προχθές σε 45 μέρες. Εσείς που παραλάβατε πρόσφατα πόσο καιρό περιμένατε; ; ” Φίλε μου αυτές τις μέρες δεν βγάζεις άκρη και μέχρι το πάσχα αναμένεται να περάσουμε σε μια μαύρη εποχή για τις ηλεκτρονικές αγορές από Κίνα.. Τί εννοώ??! Γίνονται αυστηρότεροι έλεγχοι. Περιμένω θήκη εδώ και 51 μέρες καθώς …

• Ναι έβαλα κανονικά, όλα μπόμπα ήτανε απλά το έδωσα το κινητό δεν το έχω άλλο Σήμερα βγήκε στο global forum (τουλάχιστον σήμερα το παρατήρησα) η global rom για το redmi 4a επομένως όποια προβλήματα τυχόν δημιουργήθηκαν θα μείνουνε στο παρελθόν Xiaomi MIUI Official Forum

• Καλημέρα παιδιά. Μόλις παρέλαβα το Redmi 4a. Μια χαρά φαίνεται το κινητάκι. Σε μένα το usb λειτουργεί κανονικά.

• @kexas Η έκδοση Ν των Windows ουσιαστικά είναι μικρότερη σε μέγεθος γιατί λείπουνε πολλά Multimedia.. Η φουλ είναι αυτή που έχει ένα σωρό εφαρμογές. Απλά μπορεί να υπολείπεται σε τίποτα drivers και για αυτό να μην φαίνεται το κινητό. Το γεγονός ότι δεν φαίνεται σε windows N είναι μια διαπίστωση δικιά μου. Μπορεί και να το δει κανονικά. Απλά για σιγουριά είναι καλύτερο να έχεις τις φουλ εκδόσεις των windows.

• @NasDriver @lazux Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα για το Redmi Pro. Και είχα εγκατεστημένα όλα τα παραπάνω. Ζήτημα ασυμβατότητας επιμένω ότι υπάρχει από τα Windows. Κατά πάσα πιθανότητα φταίνε τα windows ειδικά αν έχετε Windows N Edition. Κατεβάστε και κάνετε φορμάτ στην φουλ έκδοση. Και εγώ με το redmi pro Μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... όπως έγραψα παραπάνω και στα windows7N αλλά και στα windows 10N. Όταν έβαλα την φουλ έκδοση λειτουργούσε μια χαρά. Βέβαια ξαναείχα το ίδιο πρόβλημα …

• @geotzia To gearbest γράφει το εξής για ένα Redmi 4: Notice: This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty. Οποιαδήποτε αλλαγή και φλασάρισμα παραβιάζει την εγγύηση της συσκευής. Εγώ λέω μη σκαλώνετε μούφα είναι... Δεν υπάρχει περίπτωση να μπούνε στον κόπο να ελέ…

• Παράθεση από HliasAvg: “το πηρα απο ελληνικο μαγαζι με 12 μηνες εγγύηση καταστηματος. σκευτηκα να αλαξω rom αλλα δεν θελω να την πατησω οπως με το samsung που το εχω για διακοσμηση στο ντουλαπι. ” Από Ελλάδα δε γνωρίζω, να μην σε πάρω στο λαιμό μου.. Ρώτα καλύτερα αν και τα ΜΤΚ κινητά να ξέρεις θέλουνε πολύ προσπάθεια για να μείνουνε στο ντουλάπι. Ειδικά με τους οδηγούς του φόρουμ είσαι υπερκαλυμμένος..

• @Sotos_gr Πρωτού βάλω τα αρχειάκια είχα τρελό θέμα.. Με μηδενική χρήση σε μιάμιση μέρα το πολύ τελείωνε η μπαταρία. Το βράδυ κατέβαινε 13-15%.. Αφού τα φλάσαρα τα αρχειάκια όλα πένα.. Με φουλ χρήση η μπαταρία τελείωσε σε μία μέρα με έξι ώρες οθόνης... Διαφορετικά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μου έβγαλε 2 μέρες με 4 ώρες οθόνης. Το ζήτημα είναι πώς γίνεται σε κάποιους κατόχους να εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα εξαρχής όπως σε εμένα και σε άλλους να μην εμφανίζεται.. Edit: Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχε…

• Παράθεση από lazux: “Γεια σας, Έχω ήδη περάσει την ελληνική XTRV με το TWRP του cofface και όλα μια χαρά. Ωστόσο δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή. Έχω δοκιμάσει τους drivers που είναι στον οδηγό αλλα τίποτα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; ” Παράθεση από kexas: “Παράθεση από lazux: “Γεια σας, Έχω ήδη περάσει την ελληνική XTRV με το TWRP του cofface και όλα μια χαρά. Ωστόσο δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή. Έχω δοκιμάσει τους drivers που είναι στον οδηγό αλλα τίποτα.…

• Παράθεση από HliasAvg: “Μια ερώτηση θέλω να κάνω? Αν αν με τους οδηγούς που υπάρχουν στο forum αλλάξω τη rom η εγγύηση που μου έδωσαν θα ισχύει? ” Ακόμα και που κάποιοι που γράφουνε ότι χάνεις εγγύηση κατι τέτοιο δεν ισχύει..Γενικά εξαρτάται από που πήρες το κινητό.. Έστειλα πχ πίσω σε gearbest xiaomi redmi note 3 pro που του πέρασα global dev και δεν πήρανε πρέφα. Πήρα κανονικά πίσω refund και τέλος. Επίσης, ούτε οι ίδιοι δεν θυμούνται τί ρομ έχουνε βάλει στα κινητά τους.. Τους ρωτούσα τί ρομ έ…

• Παράθεση από sourlas98: “@sylvester δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο χαμηλά αλλά είμαι στις 4 ωρες και 10 λεπτά screen time με 8 ωρες λειτουργίας από την τελευταία φόρτιση και 52% υπόλοιπο ” Δεν ξέρω... Φαντάζομαι εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας. Εγώ MB και wifi πχ δν κλείνω ποτέ και φωτεινότητα πάντα στη μέση. Έχει πάψει πλέον να με απασχολεί. Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει. Μου βγάζει 2 μέρες και αυτό μου αρκεί.

• Τελικά μετά τη χρήση με τα ζιπακια έχει καλύτερη κατανάλωση συνολικά το κινητό μου. Και από φόρτιση σε φόρτιση και σε screen on time... Το μάξιμουμ που έβγαζα πιο πριν ήταν 4 ώρες οθόνης σε 1 μέρα χρήσης από φόρτιση σε φόρτιση και τώρα έβγαλα 4 ώρες σε 2 μέρες χρήσης χωρίς να αλλάξω τίποτα στη χρήση που κάνω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από sourlas98: “Αυτή τη στιγμή είμαι στις 3 ώρες και 43 λεπτά οθόνης με 51% υπόλοιπο μπαταρίας ” Έχεις βάλει τα ζιπάκια?? Γενικά τη χρήση του κάνεις?? Έχεις ανοιχτά δεδομένα ή wifi όλη τν ώρα φωτεινότητα κτλ??

• Το καλύτερο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να αγοράσεις από Ευρώπη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ήδη εμένα μου πέρασε πρώτη φορά κινητό τελωνείοκαι γενικά από εδώ και στο εξής έτσι θα είναι η κατάσταση. Απλά στο ebay παίζει πολύ scam. Όμως το παίρνεις περίπου στα 230€ μαζί με αγγλική εγγύηση (??) ό,τι και αν σημαίνει αυτό, γλυτώνεις τελωνείο και σε 10 μέρες το έχεις στα χέρια σου με Royal Mail (Τα αντίστοιχα Εγγλέζικα ΕΛΤΑ). Έχε κατά νου πως αν επιλέξεις να "ρισκάρεις" την αγορά από Κίνα τ…

• Παράθεση από indianos78: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Redmi Pro και έχει βρει αυτό: ebay.co.uk/itm/Xiaomi-Redmi-Pr…m:me4kQzpz1mjqYfYI2pBZmxg Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Θα χρειαστεί να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα κλπ και να περάσει τις gtv roms από εδώ ή θα έχει ελληνικά η συσκευή; ” Θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή.. Λογικά κάποια Multilanguage rom θα έχει εγκαταστήσει, επομένως θα είναι ξεκλείδωτη η συσκευή. Σε κάθε περίπτωση υποθετικέ…

• Λοιπόν μετά και από το τελευταίο clean install της τελευταίας stable από xiaomi.eu για πρώτη φορά είδα αυτονομία 4 ώρες οθόνης. Παρόλα αυτά η μπαταρία έπεφτε 10% το ένα βράδυ και 13% το επόμενο. Άρα να υποθέσω ότι δεν μπαίνει σε deep sleep??

• Ξαναδοκίμασε να κάνεις install το twrp. Διαφορετικά μπορείς να δοκιμάσεις με τον οδηγό που λέει για adb-sideload