Καλησπερα μου ειρθε στο mi6 το pie πριν από λίγο βάζω το manual camera και λέι δεν υποστηρίζει το api2 τι γίνετε ξέρει κάποιος .ακόμα και τα huawei τα htc στο pie έχει ενσωματωθεί το api2 ταχω πάρει κρανίο με την xiaomi
Επειδη το mi6 είναι πολύ γρήγορο ούτε πρόβλημα με την μπαταρία ούτε τίποτα όλα ατραπη εγώ είχα τόσα χρόνια σαμσουνκ και χουαγουει αλλά αυτό με κάνει να μην θελο να το αλαξο μηποσ να κανο ρουτ για να βαλο την gcam εξάλλου ακουο προβλήματα στο honor 10 με την οθόνη και την μπαταρία
Καλησπερα γνωρίζει κάποιος αν το mi6 θα πάρει anroid pie και αν σε αυτό θα ενσωματώσουν το api2 για να βάλουμε την gcam η υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς root ευχαριστο
Συγνωμη αποστολε αλλά έτυχε να έχω για μια εβδομάδα να έχω ένα pocofone και κάτω από 2400 στο single core δεν έπεφτε άσε που καταλαβενεισ ότι το ποκο είναι πιο γρήγορο από αυτό εσένα που ποια είναι η γνώμη σου
Γεια σου αποστολε τελικά πήρα το mi mix2s έχει πολύ καλή κάμερα αλλά το τηλ σέρνετε στο genkbench πανό από 1900 και 6500 δεν πάει φταιει κάτι ούτε root είναι ούτε τίποτα είναι τι συμβαίνει ευχαριστο
Ευχαριστο αποστολε το Σάββατο θα ξεκλειδοσω bootloader μετά αν μπορείς να βοηθήσεις να βάλω το twrp γιατί είμαι τέλειος άσχετος και είναι κρίμα να το πουλησο λόγω κάμερας είναι πολύ ωραίο τηλ ευχαριστι