Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Προφανώς λένε βλακείες και δεν κάνουν καν τον κόπο να το ψάξουν. Παρ'όλα αυτά επικοινωνήστε με το e-shop.” γιατι να το λενε ετσι τοτε??? εγω λεω οτι μπορει να χουν δικιο. και το tracking number και οι πολλες μερες, μαλλον σημαινουν αυτο...
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαπαιδια πηρα τηλ στα ελτα και λενε οπως βλεπουν απο τα συστηματα, η παραγγελια δεν εχει φυγει καν απο το εξωτερικο. την ιδια ημερομηνια παρηγγειλε και αλλη μια κοπελα λενε, αλλα και αυτης δεν εχει φυγει. τωρα τι κανουμε???
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαebale twra to tracking number kai leei akoma paralabh pelath apo eksoteriko 21-5...
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαsta elta trikalon as poume??? kai ti akribos na tous po? sorry , eimai asxetos
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαπαιδια τι μπορει να γινεται, δε μπορω αλλο. παρηγγειλα στις 13 του μαη και ακομα το status λεει handover to airline. πειτε μου λιγο εμπειριες οσοι εχετε παραλαβει
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαμακαρι φιλε να εχεις δικιο γιατι εχω τοσο καιρο με ενα ericsson του 2000 και δεν μπορω αλλο
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαστα παιδια το transit to destination εγινε 1 βδομαδα μετα τον handover to airline, ενω εμενα , μετα απο δυο βδομαδες ειναι ακομα στο handover to airline
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαρε παιδια, εμενα δικαιολογειται αυτο? 22/05/2014 09:32Handover to Airline 21/05/2014 23:21Acknowledged at Transit Centre 21/05/2014 18:02Processing at Air Transit Center 21/05/2014 12:26Processing at Sorting Centre 20/05/2014 10:36Pending shipment from Merchant/Shipper
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαποτε εγινε εσενα shipped φιλε και εφτασε τωρα τελωνειο??? για να ξερω κ γω ρωταω
-
Προβλημα με ems
Μήνυμακαι εσενα το ιδιο τι ???
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαγιατι τοσο μεγαλη καθυστερηση ομως αφου εγινε shipped στις 17 του μηνα
-
Προβλημα με ems
Μήνυμασυμφωνα μ αυτο Untitled_1.png , τι συμπεραινουμε? οτι ακομα ταξιδευει??
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαστις 17 μαιου μου το στειλαν
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαεννοεις απο το merimobiles ποτε το εστειλαν?
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαστη σελιδα των ελτα που μου εστειλες , μπηκα τωρα και λεει απο 21-5 παραλαβη πελατη στο εξωτερικο. περιοχη ips
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαευχαριστω πολυ φιλος. και αν αναλογιστεις οτι ειμαι τρικαλα, θα παρει κ αλλο να ερθει μεχρι εδω ε
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαρε παιδια, επειδη ειμαι ασχετος μπορει καποιος να μου βρει που σκατα βρισκεται το κινητο μου. το νουμερο ειναι αυτο EM801727865SG. εχω παραγγειλει στις 13 του μηνα και εχω αρχισει να ανησυχω
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαεμενα απο 22 του μηνα (το παρηγγειλα στις 13 ) λεει Handover to Airline
-
Προβλημα με ems
Μήνυμαpaidia mou lete kai mena to site opou blepete to tracking????