Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 70.
-
Αλλαγή ROM
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα επειδή έχω συγχιστεί λίγο, για να περάσω την Rom που μου έχετε πεί ποιό ακριβώς οδηγό πρέπει να ακολουθήσεω? Stable >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30_V12.1.4.0.RGHCNXM_v12-11.zip
-
Ξεκλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ
-
Ξεκλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΤώρα θα πρέπει να περιμένω?
-
Ξεκλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΤώρα έμεινα εδώ
-
Ξεκλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την ανταπόκριση Ακολούθησα τον οδηγό Δέν μου δίνει τη δυνατότητα να πατήσω το ulock Πιθανότατα να μήν αναγνωρίζει το κινητό μου
-
Ξεκλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά Προσπαθώ να ξεκλειδώσω την bootloader του redmi k30 με κινέζικη rom έχω φτάσει μέχρι το σημείο που ενώνω το τηλ σε fastboot στο λαπτοπ και δέν μου δίνει την επιλογή να πατήσω το unlock the phone. μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ
-
Αλλαγή ROM
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70064/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70064/
-
Αλλαγή ROM
ΜήνυμαΦίλε amavroudis σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Επειδή δέν έχω προσπαθήσει ξανά για rom flash ελπίζω να μήν μπλοκάρω το τηλέφωνο. Εσύ έχεις το ίδιο τηλέφωνο? Το έχεις προσπαθήσει? Ποιά ακριβώς ROM να περάσω? Το bootloader ξεκλειδώνει αμέσως ή θέλει χρόνο? Συγνώμη για τις ερωτήσεις. Ευχαριστώ.
-
Αλλαγή ROM
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα απο κύπρο. Έχω ένα Redmi K30 4g με miui version 12.1.4 stable κινέζικη. Επειδή παρουσιάζει αρκετά προβλήματα με τις εφαρμογές της Google θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο μπορώ να περάσω άλλη ROM είτε ελληνική είτε αγγλική και εάν υπάρχει οδηγός εγκατάστασης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
-
Καλημέρα παιδιά απο Κύπρο. Έχω αγοράσει ένα Redmi 3s απο Honorbuy το οποίο παρέλαβα πρίν λίγες ημέρες. Το τηλέφωνο εργάζεται κανονικά εκτός απο την κάμερα. Όποτε προσπαθήσω να την χρησιμοποιήσω μου βγάζει "Σφάλμα κάμερας" "Αδυναμία σύνδεσης με την κάμερα" έστειλα email στην Honorbuy και μου είπαν να φλασάρω νέα rom. Επειδή δέν γνωρίζω ακριβώς την διαδικασία αυτή αλλά ούτε και άν μπορώ να κάμω κάτι τέτοιο διερωτούμαι άν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Η MIUI έκδοση του τηλ. είναι MIUI 8 Global 7.1…
-
vr headset for mi max
ΜήνυμαΚαλησπέρα Γνωρίζει κάποιο μέλος ποιά συσκευή vr headset είναι συμβατή με το mi max??
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΠαιδιά επανέρχομαι Απλά να αναφέρω ότι με το miflash beta φλασαρα ενα global developer rom κ ολα πήγαν μια χαρά. Ηδη εχω κανει και αναβάθμιση μέσο του updater. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΦίλε NasDriver ειλικρινά θέλω πολύ να κάνω το update αλλα μου φαίνεται αρκετά πολύπλοκη η διαδικασία και μαλλον δεν θα ρισκάρω γιατι αν το τηλέφωνο γίνει bricked την εβαψα. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΕυχαριστώ πάρα πολύ. Να γίνουν οι ενέργειες με την σειρά που αναγράφονται πιο πάνω? Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΘα σε παρακαλούσα να μου πεις η να με κατευθύνεις σε κάποιο οδηγό που θα είναι σίγουρα επιτυχές. Αν πιστεύεις πως μπορει να γίνει Hard bricked να μην το κανω. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΟπότε τι λες να κάνω. Να δοκιμάσω ειναι safe? Η να μείνω όπως ειμαι? Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΤο mi max μου Sent from my MI MAX using Tapatalk