Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-70 από 70.
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΝαι το ξέρω και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Δες και την πιο κατω φώτο. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΤο μήνυμα της xiaomi Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΟχι σίγουρα πήρα μήνυμα οτι το αίτημα μου εγκριθηκε και προχωρησα μονος μου στο ξεκλειδωμα με το unlock tool Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΜπήκα μέσο του τηλεφώνου μου στο mi account μου. Απο εκεί αφού βρήκα το σωστό σημείο έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα. Πληροφορηθηκα οτι το αίτημα μου εχει ληφθεί και μετα απο λίγες ημερες με ενημέρωσαν οτι το αιτημα μου εγκρίθηκε. Στη συνέχεια προχωρησα στο ξεκλείδωμα μέσω του mi unlock tool. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΦίλε NasDriver ηδη εχω κανει την αίτηση μέσω του mi account μου κ έχω ξεκλειδώσει την bootloader με τον επισημο τροπο. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΞεκίνησα με το τροπο που περιγράφεις και πιστεύω οτι είναι ξεκλείδωτη. Επισυνάπτω σχετικη φώτο. Παρόλο που δεν μου δειχνει τον αριθμο που αναφέρει το δικο σου thread. Τι μπορώ να κάνω τώρα για αναβάθμιση στο miui 8? Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΚαι τι μπορώ να κάνω με την ανεπίσημη rom???? Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΕυχαριστώ IamLiakos για την απάντηση. Το ξεκλείδωμα της bootloader το εκανα εγω μετά απο επίσημη αίτηση και εγκριση. Εχω ψάξει μεσο του updater app και δεν βρίσκει αναβάθμιση. Δεν ξέρω τι να κάνω και φοβάμαι μηπως καταλήξω με bricked συσκευη. Εαν υπαρχει συγκεκριμένος οδηγός για εγκατάσταση miui 8 χωρίς πρόβλημα θα ήθελα να ξέρω παρακαλώ. Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά. Εχω ένα Mi max 32gb. Το miui version είναι miui global 7. 3 stable 7.3.11.0 (0MBCCNDC). Έχω ξεκλειδώσει την bootloader. Μπορει κάποιος να μου πει την σωστή διαδικασία για να περάσω miui 8. Sent from my MI MAX using Tapatalk