Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 550.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Τασο δυστυχώς μόνο στην επόμενη μπορείς να πάς...άλλος θα γίνει τηγάνι... ” Καλημέρα. Εννοείς από την global dev 8.9.20 στην xtrv 8.9.27 (πχ);; Υπέθεσα ότι εφόσον δεν πάω πίσω αλλά δίπλα (από official σε unofficial) δεν υπάρχει θέμα. Βέβαια ακόμα δεν έχω λύσει το θέμα με το twrp οπότε είμαστε στο ίδιο σημείο. Edit: Βρήκα εδώ κάτι σχετικό. Στην παράγραφο "How does Anti-Rollback Protection affect Custom ROMs?" αναφέρει: "Alternatively, you can “fastboot boot” the TWRP …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από annonnaki: “Δοκίμασα να φλασάρω το twrp που δόθηκε με την rom (αν πρόλαβα να δω 3.2.3) αλλά ενώ μπαίνει και πάει στο μήνυμα με το allow modifications δεν αποκρίνεται και κάνει επανεκκίνηση. ” Έχω καιρό να ασχοληθώ και έχω χάσει επεισόδια .Βρήκες άκρη; Δεν κυκλοφορεί κάτι άλλο? ” Μπα... είδα αναφορές για το screen lock το απενεργοποίησα και δοκίμασα τα ίδια. Μετά προσπάθησα να το κάνω πολύ γρήγορα πριν προλάβει να κάνει reboot από το twrp ξεκινάει το factory…
-
Καλησπέρα σε όλους, Δοκίμασα 4-5 ημέρες την global dev 8.9.20 και ήρθε η ώρα να γυρίσω στην xtrv (8.9.20). Δοκίμασα να φλασάρω το twrp που δόθηκε με την rom (αν πρόλαβα να δω 3.2.3) αλλά ενώ μπαίνει και πάει στο μήνυμα με το allow modifications δεν αποκρίνεται και κάνει επανεκκίνηση. Δοκίμασα 2 φορές το ίδιο. Είπα να βάλω πρώτα το παλιό twrp από eu που δούλευε αλλά αυτό δεν το μπουτάρει καν. Έχει καμιά ψυχή καμιά καλή ιδέα. @geoanto555 Γιατρέ μου;;;;
-
Παράθεση από Capamble: “Έχεις κανείς πρόβλημα με συνδέσμους στο Facebook Messenger? Δεν μπορεί να φορτώσει κάποιον σύνδεσμο και αυτόματα κλείνει η εφαρμογή. Αυτό συμβαίνει με τιμήν νέα Global miui 10 ” Καλά αυτή η εφαρμογή είναι μαρτύριο. Με την παλιά xtrv dev συνέχεια μου κράσαρε. Είχα το messenger lite και έκανα την δουλειά μου. Τώρα στην global dev 8.9.20 miui 10, δουλεύει μια χαρά χωρίς FC. Το απόγευμα λέω να βάλω την xtrv 8.9.20 οπότε ενημερώνω.
-
Νομιζω φίλε Χρήστο η maxparam στο κατά τα άλλα κακό mi5s σου έχει δημιουργήσει τραύματα. Δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι να σε καλύψει. Προσωπικά πάντως από το mix 2s είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και δεν είμαι πολύ της φωτογραφίας. Θα ανεβάσω καναδυο από Αγιασοφια (στην Κωνσταντινούπολη όχι στην νέα Φιλαδέλφεια) που εβγαλα πρόσφατα και μου άρεσαν. Πάντως αυτή που έβαλες από mi8 είναι όντως κακή. Παρεμπιπτόντως στο mix 2s στην οθόνη κινητού λες καλουτσικη, βάζεις pc και λες εξαιρετική.
-
Λοιπον λίγο προσοχή μην μπλέξουμε. Φίλε @blade_ για να φλασαρεις την global dev που είπαμε παραπάνω χρειάζεσαι: - ξεκλειδωμενο bootloader - το miflash tool και πολύ προσοχή στην επιλογή clean all and lock. Εσύ θα πάρεις ένα back up τα πάντα και θα κάνεις φλας με την επιλογή clean all. To lock = problem. Πριν προχωρήσεις λίγο προσοχή και διάβασμα.
-
Καλημέρα φίλε @blade_. Εδώ θα δεις τις official rom για το κινητο μας. Η global stable v.10.0.2.0 είναι android 8, η global dev 8.9.20 είναι android 9. Αυτή που αναφέρεις ήταν beta rom της google με android 9p (κάτι κοντά σε pure android υποθέτω) κάποια στιγμή αρχές καλοκαιριού αν θυμάμαι. Δεν ξέρω αν υπάρχει θα την βρεις υποθέτω με ένα search, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον ενημερώνεται από κάποιον (google ή xiaomi).
-
Καλησπέρα σύντροφοι και συντρόφισσες. Έχω την xtrv. Σκέφτομαι να κάνω μια δοκιμή την global beta με το 9άρι. Οπότε 2 ερωτήματα: 1. Φλασ από twrp δουλεύει ή πάω με το mi flash tool κλπ κλπ; 2. Δεν είδα ακόμα αναφορά στο rollback για το mi mix 2s. Αυτό σημαίνει ότι παίζει κανονικά ή θα το παντρευτώ το 9άρι;;; Εννοείται σε κάθε περίπτωση θα κάνω το τεστ μην την πατήσω. Ευχαριστώ.
-
Για δώσε λίγο εντυπώσεις φίλε @xostel77. Σταθερότητα, μπαταρία, τα ελληνικά της είναι σε ανεκτό επίπεδο; Επίσης τι γίνεται με το rollback; Ψήνομαι να την βάλω αλλά όταν έρθει η ώρα να δοκιμάσω πχ την xtrv 8.9.7 ή επόμενη θα έχω θέμα ή θα παίξει;;; Τέλος από την τελευταία xtrv με android 8 πας με ένα απλό factory reset από twrp ή θέλει data format?
-
Καλησπέρα σε όλους, ήρθε το μηνυμα για την νέα dev 8.9.6 xtrv. Αρχικά δοκίμασα από την αναβάθμιση, έκανε reboot στο twrp την έτρεξε αλλά με το που μπαίνω miui λαγκαρει πολύ. Περιέργως στις ρυθμίσεις δείχνει ακόμα την προηγούμενη 8.8.4. Δοκίμασα και μια χειροκίνητα, μπήκα twrp την φλασαρα αλλά το ιδιο, λαγκαρει πολύ και δείχνει 8.8.4 Έχει κανένας παρόμοιο θέμα; Να δοκιμάσω ένα fr? Edit: Διορθώνω 8.8.2 ήταν η προηγούμενη άρα έκανε το φλας απλά η σήμανση είναι λάθος. Γύρισα πάντως στην 8.8.2 που δο…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651