παιδια δεν ανοιγει σε recovery, μονο στην οθονη που δειχνει ενα κινητο και ενα καλωδιο μπαινει, η στο fastboot. σαφως και το εχω κολλησει, και δεν υπαρχει rom στο κινητο. ειμαι στο εξοχικο και δεν εχω otg drive. μπορω να κανω κατι απο εδω? Το λαθος ηταν οτι προσπαθησα να του βαλω την aroma, προτου βαλω developer ρομ? επρεπε να βαλω developer, και μετα twrp και την aroma?
μετά από wipe πόση ώρα κάνει να ξεκινήσει? ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα TWRP, έκανα wipe, και έκανα reboot γιατί δεν έβρισκα τη ρομ, και έχει μείνει στο logo κανένα 5λεπτο
εντάξει μου απάντησαν, πάω με το πρόγραμμα που βάζει ρομ κλπ να το ξεκλειδώσω. μετά χρησιμοποιώ το ίδιο να βάλω την αρωμα? πφφ... μου εβγαλε binding time. πρεπει να περιμενω 3 μερες τωρα?
προσπαθησα να ξελκλειδωσω τον bootloader, τελικα το μηνυμα στα κινεζικα ελεγε οτι η IP μου ξεπερασε τον αριθμο των προσπαθειων για ξεκλειδωμα. Τι μπορω να κανω?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Πήγα στο site της xiaomi, έκανα αίτηση, μου έστειλε κωδικό επιβεβαίωσης, μετά τι κάνω? μου βγάζει ένα popup που λέει εντάξει και κάτι κινέζικα...
Καλησπέρα παιδιά, νέος στo forum, και φρέσκος ιδιοκτήτης ΜΙ5. Το κινητό ηρθε από UAE, φοράει την global 8.1 (8.1.2.0) . Γενικά τι παίζει ποια ρομ είναι καλύτερη, η global, η κάποια developer? Και αλλάζω ρομ, ή περιμένω το MIUI 9, που θα βγει σε καμιά εβδομάδα?