Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Τετάρτη ξεκλειδώνω, περνάω απ' ευθείας XTRV ή πρώτα μια official fastboot??? ” Από την στιγμή που θα ξεκλειδώσεις τον Bootloader, μπορείς να περάσεις απευθείας την FastBoot Rom της XTRV ROM ” Καλημέρα. Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί, στις νέες συσκευές που υπάρχουν FastBoot XTRV ROMs, αφού ξεκλειδώσουμε, τις περνάμε κατευθείαν πάνω από την Official με fastboot, χωρίς TWRP πρώτα?

• Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παράθεση από aura: “Πέρασα στο Mi 9 την 12.0.5.0 μετά από Format Data και παρότι κατά τ΄άλλα έκατσε μια χαρά, από την πρώτη στιγμή έχω πρόβλημα με την Always On Display. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα pattern που έχει. Ενώ δείχνουν οτι πατιούνται, είναι σαν απενεργοποιημένα. Έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά δεν βοήθησε. Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για λύση, θα το εκτιμούσα, μπας και αποφύγω την επανεγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ. ” Λ…

• Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παράθεση από aura: “Πέρασα στο Mi 9 την 12.0.5.0 μετά από Format Data και παρότι κατά τ΄άλλα έκατσε μια χαρά, από την πρώτη στιγμή έχω πρόβλημα με την Always On Display. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα pattern που έχει. Ενώ δείχνουν οτι πατιούνται, είναι σαν απενεργοποιημένα. Έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά δεν βοήθησε. Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για λύση, θα το εκτιμούσα, μπας και αποφύγω την επανεγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ. ” Λ…

• Νομίζω ότι κάτι έγινε με την 12.0.5.0 για Mi 9 κατά την μεταφορά στο Android File Host, γιατί και το αρχείο είναι damaged και αντί για 2,5GB είναι μόνο 1,17GB... Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά.

• Νομίζω ότι κάτι έγινε με την 12.0.5.0 για Mi 9 κατά την μεταφορά στο Android File Host, γιατί και το αρχείο είναι damaged και αντί για 2,5GB είναι μόνο 1,17GB... Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά.

• Παράθεση από baxalo: “σε οσους βγαζει το μυνημα "Can't install system applications from unofficial channels" καντε εγκατασταση τον google package installer πρωτα και μετα εγκατασταση το .apk για τα ελληνικα. google package installer (android 10) google package installer (android 11) ” Καλημέρα. Τα link δεν δουλεύουν, αλλά παρ΄όλα αυτά σε ευχαριστώ πολύ. Το βρήκα, το κατέβασα και πράγματι δούλεψε! Να είσαι καλά.

• Πρόβλημα με τα Ελληνικά

aura - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Και ποιο είναι αυτό; ” Συγγνώμη... Αυτό που αναφέρεται στο 5ο post: "Can't install system applications from unofficial channels"

• Δυστυχώς στο δικό μου Mi 9 με την XTRV 12.0.4.0 (χωρίς root) δεν γίνεται με κανέναν από τους παραπάνω τρόπους. Βγάζει το ίδιο μήνυμα λάθους ότι και να κάνω.

• Πέρασα στο Mi 9 την 12.0.5.0 μετά από Format Data και παρότι κατά τ΄άλλα έκατσε μια χαρά, από την πρώτη στιγμή έχω πρόβλημα με την Always On Display. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα pattern που έχει. Ενώ δείχνουν οτι πατιούνται, είναι σαν απενεργοποιημένα. Έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά δεν βοήθησε. Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για λύση, θα το εκτιμούσα, μπας και αποφύγω την επανεγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ.

• Πέρασα στο Mi 9 την 12.0.5.0 μετά από Format Data και παρότι κατά τ΄άλλα έκατσε μια χαρά, από την πρώτη στιγμή έχω πρόβλημα με την Always On Display. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα pattern που έχει. Ενώ δείχνουν οτι πατιούνται, είναι σαν απενεργοποιημένα. Έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά δεν βοήθησε. Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για λύση, θα το εκτιμούσα, μπας και αποφύγω την επανεγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ.

• Παράθεση από alsthomGR: “Πέρασα σήμερα την 12.0.5 μέσω του updater και διαπιστώνω οτι η εφαρμογή ,, Υγεία,, δε δουλεύει. Το μήνυμα βγαίνει σφαίρα και συνεχόμενα και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω. Μi9t pro Τι κάνουμε εδώ; ---- Βασικά την απενεργοποιησα. Έκανα και διαγραφη δεδομένων και βλέπουμε ” Μήπως ήρθε το ελληνικό Αλφάβητο στην μπάρα αναζήτησης, δεξιά από τις επαφές?

• Πως είναι δυνατόν 6 μήνες σχεδόν μετά την δίαθεση του MIUI 12, να μην υπάρχει ελληνικό αλφάβητο στην μπάρα αναζήτησης των επαφών? Και ποια λύση ακολουθούν όσοι δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω στην 11? Εγκαθιστούν άλλον dialer?

• Παράθεση από amavroudis: “Σε όλες τις xtrv 12 δεν υπάρχει ακόμα στα ελληνικά... Αναμένουμε... ” Αυτό ισχύει ακόμα για την μπάρα αναζήτησης δίπλα στις επαφές ή έφτιαξε?

• Για το Mi Note 10 γιατι υπάρχουν δυο MIUI 12 Stable...??? Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Και οι δύο είναι android 10. Περνάς απλά με wipe cache, dalvic cache. Αν δεις προβλήματα θέλει factory reset... ” Ακαδημαϊκά, όταν λέμε Factory Reset εννοούμε μέσα από το λειτουργικό ή μέσα από το TWRP? Και αν είναι το δεύτερο, κάνει κάτι διαφορετικό από το wipe cache + dalvic cache + data...?

• Παράθεση από amavroudis: “Σε όλες τις xtrv 12 δεν υπάρχει ακόμα στα ελληνικά... Αναμένουμε... ” Ευχαριστώ πολύ, για μια ακόμη φορά!

• Θα μπορούσα να ρωτήσω τους καλούς φίλους, που έχουν περάσει την Stable 12, αν στις επαφές, η δεξιά μπάρα με το αλφάβητο για την αναζήτηση, έχει ελληνικά? Ενδιαφέρομαι κυρίως για το Mi 9 καθώς στην official 12 ήταν μόνο στα λατινικά, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι γενικό το φαινόμενο. Ευχαριστώ πολύ

• Παράθεση από amavroudis: “Ναι και ναι τη πρώτη φορά... ” Ευχαριστώ θερμά!

• Να ρωτήσω... Σε Mi 9 με official MIUI 12 (Android 10 εννοείται), αφού ξεκλειδώσω bootloader, μπορώ να περάσω XTRV 11-1O? Και αν ναι, το Format Data είναι υποχρεωτικό? Ευχαριστώ πολύ!

• Για το Mi Note 10 γιατι υπάρχουν δυο MIUI 12 Stable...???

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tzome85: “Εβαλε κανείς την miui 12 stable να μας πει αν είναι εντάξει η αν έχει προβληματακια; ” ναι κομπλε ” Βρε παιδιά τι κομπλέ? Πρώτον υπάρχουν στο download section δύο stable. Εσείς ποια από τις δύο βάλατε? Εγώ που έβαλα την δεύτερη, δηλαδή την τελευταία της λίστας, έχω πολλά προβλήματα. Καταρχήν δεν μοιάζει καθόλου για stable, πιο πολύ σε developer φέρνει. Οι μεταφράσεις λείπουν σε πολλά σημεία των ρυθμίσεων, η κάμερα δεν έχει τον Macro και τον 5Χ φακό,…