Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 288.
-
Παράθεση από tasosmpai: “Καλησπέρα,να κάνω μία ερώτηση,για κενζο από stable 8.1.1.0 σε 8.2.1.0 θα χρειαστεί factory reset; ” οχι, flash reboot ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε!
-
@movieland κατεβασε την fixed 8.2 και περνα την απο πανω, απλά. δεν χρειαζεται κατι αλλο.
-
Παράθεση από tsikos: “Μονο σε μενα τα εκανε η 8.2.1;;;; Ξανά ευχαριστώ για το χρόνο σας... ” και σε εμενα εκανε διάφορα, αλλά οχι ΤΟΣΑ πολλά! αντε και του χρόνου!
-
Lethal weapon Παράθεση από BanditGR: “Κατά την ταπεινή μου άποψη οι developer ROMs είναι τουλάχιστον 2 φορές καλύτερες από τις αντίστοιχες stable. Και νεότερα features έχουν και καλύτερο firmware και το κυριότερο ενημερωμένο Android security patch. ” προσωπικα δεν εχω δει καμια διαφορα εκτος απο το οτι με τις developer φλασαρω πιο συχνα το τηλεφωνο! και οι δυο σειρες ειναι πολυ καλές!
-
Παράθεση από tsikos: “Απο την επιλογη πακετου αναβαθμισης εβαλα 3 φορές την fixed αλλά δεν ... Recovery δεν λειτούργησε , απλα σβήνει.. Υπάρχει περίπτωση να εσβυσε το twrp η8.2; ” ακριβως. παρε το twrp απο την προηγουμενη ρομ και περνα το με adb command ή με το flashify ακομα πιο ευκολα αν εισαι root.
-
Παράθεση από tsikos: “δεν υπάρχει το recovery fastboot adb κτλ όταν πατάς το power... Απλά επανεκκινεί στο δευτερόλεπτο... ” και στο δικο μου το ιδιο ηταν με την πρωτη 8.2 με την δευτερη ρομ που βγηκε ολα ειναι κανονικα. περασες τη δευτερη ρομ? μπορεις να μπεις μεσω updater στο recovery? αν οχι ισως να εχασες το twrp και να χρειαστει να το περασεις μεσω διαδικασιας adb commands ή με το flashify
-
Παράθεση από tsikos: “ουτε με τη fixed έγινε κάτι στο mi4c... ” τι προβλημα εχεις? ( @Nikos Fertis και το δικο μου δουλευε καλα με εξαιρεση την επανεκκινηση. γενικα ειναι πολυ αξιοπιστη η stable εκδοση)
-
@gkalen εγκατεστησα την fixed rom και το μενου επανηρθε. ολα τα αλλα φαινονται να πανε καλά. ευχαριστω!!!
-
@gkalen ευχαριστω, θα δοκιμασω μολις βρω λιγο χρονο. με ποιο προγαμμα φλασαρω το twrp?
-
Παράθεση από Nikos Fertis: “@amigagr ουτε απο το updater-τελιτσες πανω-recovery εμπαινε. οχι μονο απο τα πληκτρα ” χα! πραγματι. αλλά κλεινει τελείως. με πατημενα πληκτρα δεν μπαινει σε twrp και ξανακλεινει. χωρις πατημενα πληκτα ανοιγει κανονικα και ζηταει και πιν. εχει γινει μπαχαλο...
-
Παράθεση από gkalen: “@Nikos Fertis Και δεν μπαίνει σε twrp με τα κουμπιά ?? Αν δεν μπαίνει , βάλε το twrp που είχε μέσα η προηγούμενη ρομ που είχες. ” οχι δεν μπορεις να μπεις γιατι με το προβλημα του powermenu δεν μπορεις να επιλεξεις να μπεις σε twrp ουτε να κανεις τερματισμο και να μπεις μετα με πατημενα τα σχετικα πληκτρα κατα την εκκινηση!
-
το μεσημερι εγκατεστησα τη νεα XTRVbeta1-8.2 (stable 8.2.1.0). ολες οι εφαρμογες δουλευουν ενταξει εκτος απο τη διαδικασια τερματισμου-επανεκκινησης. οταν παταω παρατετατεμα το power για πανω απο 2 sec αντι να βγει το μενου επιλογης power off, reboot, recovery κλπ, το τηλεφωνο κανει αμεση επανεκκινηση και μετα μπαινει στην ''επιφανεια εργασιας'' χωρις να ζητησει τα πιν των καρτων. εκτος απο τη ρυθμηση για πιν στις καρτες που ειναι ενεργη, δεν βρηκα αλλου ρυθμηση σχετικα με προχωρημενο μενου επαν…
-
γραφω εδω μιας και δεν εχει ανοιχθει ακομη σχετικο thread. πριν απο μιση ωρα εγκατεστησα τη νεα XTRVbeta1-8.2 (stable 8.2.1.0). ολες οι εφαρμογες δουλευουν ενταξει εκτος απο τη διαδικασια τερματισμου-επανεκκινησης. οταν παταω παρατετατεμα το power για πανω απο 2 sec αντι να βγει το μενου επιλογης power off, reboot, recovery κλπ, το τηλεφωνο κανει αμεση επανεκκινηση και μετα μπαινει στην ''επιφανεια εργασιας'' χωρις να ζητησει τα πιν των καρτων. εκτος απο τη ρυθμηση για πιν στις καρτες που ειναι …
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από amigagr: “Παράθεση από derveni: “Από Λάρισα μπες twrp... ” πως μπαινει κανεις στο twrp απο Λαρισα? εχει καμια εισοδο προς τα εκει? ” Πονηρούλη παίζεις με της λέξεις αλλά εγώ είμαι καθηγητής σε αυτά, παραλείψεις να βάλεις μπροστά το όνομα που αναφέρομαι. Είδα ότι είναι από Λάρισα και απελπισμένος για αυτό έβαλα το όνομα του και του δήλωσα την καταγωγή του, για να δει πως είμαι και εγώ από εδώ, για να πάρει κουράγιο και να καταλάβει ότι θα λύσω το πρόβλημα. του.…
-
Παράθεση από derveni: “Από Λάρισα μπες twrp... ” πως μπαινει κανεις στο twrp απο Λαρισα? εχει καμια εισοδο προς τα εκει?
-
@ronin13 αν ειναι να παει σε stable 8.1.3.0 ναι.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@geoanto555 έχεις δικιο! λεει για κλειδωμενη ρομ. καραμπα... ευχαριστώ και πάλι
-
Μήνυμαεδω λεει οτι ειναι κλειδωμενο...
-
Μήνυμασ'ευχαριστω αυτο πρακτικά σημαίνει οτι μπορούμε να περάσουμε ελληνική ρομ άμεσα ή έχει κάποια διαδικασία περίεργη οπως το mi4c με κινέζικη developer κλπ?
-
Μήνυμαθα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το τηλέφωνο φίλου, ένα redmi note 2, εάν έχει κλειδωμένο bootloader ή όχι. το αγόρασε πριν κανα χρόνο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27997/