Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 288.
-
Παράθεση από movieland: “Παράθεση από movieland: “Την καινούργια την έβαλε κανείς στο mi 4c για να πει εντυπώσεις, σχετικά με αυτά που διάβασα με swiftkey facebook κτλ. ” Δεν πήρα απάντηση και πόσο να αντέξω, την σβουντούρισα (κλεμμένο από σκώληξ) και no problem με fb και swiftkey για περαιτέρω εντυπώσεις θα επανέλθω, πάντως η προηγούμενη δεν ήταν καλή για μένα (mi 4c) είχα 4-5 κρασσαρίσματα (κολλήματα) που δεν είχα ποτέ με όλες τις προηγούμενες stable & stable gkalen, see you later xiaomigators…
-
κι εγω... μεχρι τον αυγουστο ανανεωνα το παλιο καλο galaxy s...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26406/ Οι τελευταίοι κακοί μήνες στην Cyanogen Inc. ήταν οιωνός ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην εταιρεία, που κέρδισε αναγνωρισιμότητα χάριν στην πολύ δημοφιλή custom Android ROM της. Τα προηγούμενα χρόνια, μάλιστα, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ενδιαφερόταν για την εξαγορά της η Google, αλλά τελικά η ιστορία έμεινε σε φιλολογικό επίπεδο. Με τα λίγα και τα πολλά, φτάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση της Cyanogen ότι στις 31 Δεκεμβρίου σταματά οριστικά την ανάπτ…
-
Παράθεση από djtutis: “Ξέρει κανείς γιατί στις τελευταίες ρομ για το mi4c σχεδόν κάθε μέρα απενεργοποιεί τις εφαρμογές από την αυτόματη εκκίνηση; Δοκίμασα καθαρή εγκατάσταση και πάλι τζίφος... Με βλέπω να πηγαίνω για cm γιατί δεν είναι αξιόπιστη... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” εμενα δεν μου απενεργοποιει τιποτα. μια χαρα δουλευουν αυτα που θελω να δουλευουν.
-
@gkalen ωχχχ, καλα θα δοκιμασω... edit οκ ξηλωσα το nova go, εκανα επανεκκινηση χωρις factory reset ξαναεβαλα το nova go κι επαιξε! thanks!
-
το έκανα αλλά δεν επαιξε το ριμαδι. θα δοκιμασω να ξαναφλασαρω με τη ρομ χωρις το supersu και φυσικα με ολα τα συνηθησμενα wipes. edit ξαναπερασα τη ρομ χωρις το supersu μεσα, εκανα dalvic-chace wipe αλλά παλι τα ιδια. το nova go βγαζει μηνυμα οτι δεν παιζει σε rooted συσκευες... υπαρχει τροπος να κανω fix τα permisions του file system συνολικα?
-
Παράθεση από gkalen: “@amigagr Αν δε θες ροοτ απο'δω και πέρα , απλά διαγράφεις το supersu μέσα από το ζιπ της ρομ και θα γίνει ή εγκατάσταση της ρομ χωρις ροοτ και supersu.. ” λες δηλαδη οτι μετα δεν θα ειναι root το τηλεφωνο. παντως τωρα που δοκιμασα απλη απεγκατασταση του supersu μεσα απο τις ρυθμισεις του προγραμματος, το τηλεφωνο συνεχιζει να ειναι rooted και να μην παιζει το nova go...
-
αν κανω unroot το τηλεφωνο για να δουλευει το nova go, θα μπορω να κανω αναβαθμηση σε νεωτερες ρομ? τωρα εχω stable xtrv 8.1.2.0
-
Παράθεση από movieland: “Παράθεση από amigagr: “και στο δικο μου δεν εχει σχετικη επιλογη αλλά μπαινει κανονικα σε fastboot ” Χωρίς usb? ” χωρις usb, κατευθειαν απο το μενου.
-
Παράθεση από movieland: “Παράθεση από gkalen: “@movieland Για τσεκαρε στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές , έχεις ενεργοποιησει την επιλογή fastboot ??? Ή μήπως δεν την έχει στη συσκευή σου ?? ” Δεν βρίσκω εκεί κάποια επιλογή για fastboot. ” και στο δικο μου δεν εχει σχετικη επιλογη αλλά μπαινει κανονικα σε fastboot
-
στην 8.1.1 δεν υπηρχε απο λαθος. το βαζεις extra. στην 8.1.2 ειναι οκ. btw αυτο το χιονακι ρημαξε τη σελιδα ή μου φαινεται?
-
@movieland @Gome7 δεν θυμαμαι αν εγινε διόρθωση της ρομ. περαστε την και αν δεν εχει το sms κατεβαστε το απο εδω
-
Παράθεση από panosad: “να την περάσω σε mi4c? έχω διαβάσει για bug στην εφαμοργή του καιρού και πρόβλημα με την εφαρμογή των sms... τώρα φοράω την stable 8.0.5.0 ” βαλε την 8.1.1 μακραν καλυτερη απο την 8.0.5! για το sms υπαρχει λυση
-
σε εμενα παλι, με την δευτερη φορτιση αυτη η ρομ ξεσκιζει. μετα απο 40 ωρες ειναι στο 50%. με ολες τις προηγουμενες stable και dev με το ζορι πηγαινε 20 ωρες. τωρα ξαναγυρισε στα επιπεδα των ρομ πριν το σεπτεμβρη, οταν πιστευω κατι χαλασε στη συνταγη.
-
Παράθεση από nemecis: “Γεια χαρά δε όλους. Μετά την καινούρια ROM εγώ σε MI 4C όλα λειτουργούν πολύ ικανοποιητικά εκτός από τα sms. Για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε η εφαρμογή των sms και έχω βάλει προσωρινά το chomp sms αλλά δεν με βολεύει. Καμιά ιδέα??? ” mi4c sms
-
κι εδω τα ιδια. ''δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το δικτυο''
-
@gkalen ευχαριστω, με βοηθησε ήδη ο @pechr