Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 288.
-
Παράθεση από movieland: “Γεια σας παίδες, έχω εδώ και καιρό την 5.1.1.libra THUNDER stable V8.0.5.0 είμαι πολύ ευχαριστημένος (εκτός από την μπαταρία), να δοκιμάσω την XTRV-Stable V8.1 ROM ή να περιμένω? ” θα ελεγα να περιμενεις γιατι απο χθες το μεσημερι εχω βρει το διαολο μου με το νεο update... θεμα με εφαρμογη sms και άλλα... btw οταν το τηλ ειναι συνδεμενο με usb στον η/υ, δεν απενεργοποιειται απο το μενου η επιλογη ''συσκευη πολυμεσων (mtp) ενω γινώταν σε προηγουμενες ρομ και ηταν πολυ βολ…
-
ευχαριστω. ξερω τι εχω, αλλά απο χθες εψαχνα σχετικο thread για την νεα stable xtrv και δεν εβρησκα.
-
@gkalen δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο thread αλλά θα ρωτησω το εξης: στην τελευταια stable xtrv 8.1.1 που εβαλα χθες, δεν υπαρχει το προγραμμα για sms. εβαλα καποιο προχειρα αλλά που μπορω να βρω το original?
-
Παράθεση από foler79: “Παιδιά ερωτηση: Στις dev γενικά δεν δουλεύει η ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση; Εννοώ όταν π.χ σκαει ένα μήνυμα στον Messenger δεν εργοποιειται και η οθόνη όπως όταν είχα stable. Την ρύθμιση εννοείται την έχω ενεργοποιησει, μήπως πρέπει να δώσω κάπου αλλού δικαιώματα; ” γενικα ναι, μπορεις μαλιστα να ρυθμισεις ξεχωριστα, στα διακαιωματα, καθε εφαρμογη αν της επιτρεπεις να βγαζει αναδυομενο μηνυμα και να ξυπναει την οθονη ή οχι.
-
μολις την περασα στο τηλεφωνο και σε λιγο θα μπουταρει για πρωτη φορα. η προηγουμενη ενω σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλη και ισως περισσοτερο αξιοπιστη και απο την stable 8.0.5, ειχε θεμα με την καταναλωση. ενω οι παλιες dev-gkalen (προ σεπτεμβριου) κρατουσαν 2,5 μερες μπαταρια, με ιδια χρηση τωρα παει με το ζορι 1,5 μερα. για να δουμε με την καινουρια. μπραβο για την καλη δουλεια, οπως παντα, σε ολη την ομαδα!
-
αναβαθμισα χθες το βραδυ, ολα καλά. εχει μια αισθηση μεγαλυτερης σταθεροτητας σε σχεση με την προηγουμενη. μπραβο σε όλους!
-
Παράθεση από fragsp: “Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του δύο κάρτες vodafone σε 4G και μπαίνει κανονικά στο TWRP 3.0.2. ” δοκιμασε λοιπον να φλασαρεις τη νεα ρομ
-
Παράθεση από Pallaros: “Έγινα vip και πολύ το φχαριστήθηκα, το αξίζετε και με το παραπάνω! ” άντε και του χρόνου!
-
Παράθεση από komkar: “Καλημέρα παίδες!Εχθές το βράδυ πέρασα την νέα xtrv rom στο mi4c!Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σας!Μέχρι στιγμής όλα καλά!Μόνο ένα θεματάκι,δεν μπορώ να βάλω το email μου στην εφαρμογή για το mail!Βάζω κανονικά το mail και τον κωδικό και πατάω σύνδεση και μου βγάζει τις ρυθμίσεις διακοσμιτή και όταν πατάω οκ μου βγάζει αυτό......!Έχουμε κάτι γι αυτό;;; ” κι εμενα μου το εκανε στην αρχη με hotmail αλλά μετα απο κανα δυο επανεκκινησεις εστρωσε και δουλεψε
-
μετα απο 2 μηνες με stable δοκιμασα σημερα την xtrv. η εγκατασταση ηταν αψογη, ρυθμισεις και εγκαταστασεις προγραμματων απο την αρχη, οτι δοκιμασα μεχρι τωρα παει καλα. τις επομενες μερες θα δοκιμασθουν και θα κριθουν τα παντα. μπραβο για την καλη δουλεια σε ολη την ομαδα!
-
kodak: οι πιο αθλιες φωτογραφικες ever...
-
ναι αλλά ετσι δεν θα μαθεις ποτε...
-
Παράθεση από johnjor: “Καλησπερα στην ομαδα.Εχει αναφερθει παιδια καθολου προβλημα φορτισης κινητου(Redmi Note 3 Pro) ξαφνικα;Δηλαδη μολις το συνδεω σε μπριζα αναβοσβηνει το φωτακι κοκκινο και δεν το αναγνωριζει και ο υπολογιστης. ” οταν το βαζεις στον υπολογιστη φορτιζει? αυτα που γραφεις ειναι 2 διαφορετικα θεματα. μπορει να εχει προβλημα το usb του τηλεφωνου ή ο φορτιστης σου ή/και το usb του υπολογιστη.
-
για το app του καιρου, μπες στις ρυθμισεις μπαταριας και βαλτο στη λιστα αυτων που δεν κλεινει το συστημα για οικονομια μπαταριας. το ιδιο κανε και στην ασφαλεια. ξεμμπλοκαρε το απο οπου βρεις οτι περιοριζεται.
-
Παράθεση από VasKap1: “Παράθεση από amigagr: “@VasKap1 επισεις δες τις ρυθμισεις στο ''δικαιωματα, εφαρμογες, καρτελα δικαιωματα, αλλαγη καταστασης wifi'' μηπως το προγραμμα ασφαλειας σου κλεινει μετα απο λιγο τον browser. ” Από που έλεγχο αν κλείνει τον browser. Δεν έχω πειράξει ποτέ τίποτα από τις ρυθμίσεις και αυτό το να μη κατεβάζει το αρχείο μου το κάνει από τη στιγμή που έβαλα την 8.0.1.0.πριν δεν είχα θεματα ” οπως εγραψα και πιο πανω, μπες στις ρυθμισεις του τηλεφωνου, και στην λιστα με …
-
@VasKap1 επισεις δες τις ρυθμισεις στο ''δικαιωματα, εφαρμογες, καρτελα δικαιωματα, αλλαγη καταστασης wifi'' μηπως το προγραμμα ασφαλειας σου κλεινει μετα απο λιγο τον browser.
-
@VasKap1 εχεις αρκετο αποθηκευτικο χωρο για αυτα που κατεβαζεις? δοκιμασες και απο άλλο router μηπως το δικο σου τρωει κανα κολλημα? δοκιμασες επισεις να κανεις επανεκκινηση το router σου?