Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Η τρίτη ψήφος μου με username athan_ioannis
-
Πρώτη ψήφος με το όνομα athan_ioannis
-
Χτες πέρασα την xtrv stable στο Redmi Note 2 μου και μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι μόνο θετικές.
-
Παράθεση από agmg: “Εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη για τη Nohon. Έχω την original που είχε έρθει μαζί με το κινητό και σε καμία περίπτωση η Nohon δεν την φτάνει σε διάρκεια και απόδοση. Και οι δυο έχουν Είσαι σίγουρος ότι αυτή που πήρες από το Vickmall είναι original? Μήπως έπεσες σε καμιά απομίμηση και για αυτό σου φαίνεται η Nohon πολύ ανώτερη; ” Για αυτό και διάλεξα το vickmall,διότι σε αντίθεση με το ebay,πουλάει μόνο αυθεντικά προϊόντα. Αλλά ακόμα και με την εργοστασιακή μπαταρία που είχ…
-
Παράθεση από mankap: “Καλή εβδομάδα να έχουμε !! Μια ερώτηση ρε μάγκες , η μπαταρία του redminote 2 , μάλλον τα έπαιξε ..... αγοράζουμε την ίδια ;; ή να τσιμπήσω την NOHON Battery BM45 For Xiaomi RedMi Note 2 ” Εγώ,έχω αγοράσει την original από vickmall και τη Nohon από ebay και με σιγουριά σου λέω να διαλέξεις τη Nohon.Η Nohon είναι πολύ ανώτερη της original.
-
Λογικά θα αναφέρεται στην Apple...
-
Παράθεση από gaiosgf: “να αναφερω ενα προβλημα που ειχα και πριν, οσο καιρο ειχα stable ρομ. τωρα ειμαι με aroma 7.9.7. Εχω ρυθμισμενη την αυτοματη ενεργοποιηση του κινητου στις 06:45 καθε μερα, με τα ξυπνητηρια ν αρχισουν στις 07:15 και μετα. το προβλημα ειναι οτι ποτε ανοιγε το κινητο στην προκαθορισμενη ωρα και ποτε οχι. σημερα ετυχε να ξυπνησω στις 06:40 και αφου τριψω τα ματια μου για ν ανοιξουν, πιανω το κινητο κι εκεινη τη στιγμη αρχιζει η ενεργοποιηση. αυτο που προσεξα ειναι οτι αρχικα β…
-
Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ...
-
Παράθεση από Greektrooper: “Παράθεση από pechr: “Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες. Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''. Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes ” Παράθεση από netblues: “Παράθεση από pechr: “Πάντως αυτή τη stable μονο stable δεν τι λες. Είναι όλα τα άλλα εκτός από ''σταθερή''. Αναφέρομαι συγκεκριμένα για το hermes ” Ειδικα για το hermes, εκτος απο την εφαρμογη email που σκαει στη διαγραφη καθε 3-4 mail, το κινητο κανει ξαφνικα restart, 1-2 φορες την εβδομαδα, τυπικα…