Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
καλημέρα μετά από πολλές προσπάθειες χθες το απόγευμα ανοίγω το θέμα εδώ για τυχόν βοήθεια Το κινητό είναι xiaomi Redmi note 2 TDD Και το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη, όταν φορτώνεται λογισμικό κάνει σα ντίσκο μπάλα και δεν μπορείς να τη δουλέψεις Έχουν εκτελεστεί τα κάτωθι με το ίδιο αποτέλεσμα δλδ το πρόβλημα παραμένει 1) καθαρή εγκατάσταση με SD κάρτα 2) εγκατάσταση rom με miflash 3) εγκατάσταση rom με cmd 4)εγκατσαση rom με fastboot Εάν κάναμε και κάτι άλλο που δε το θυμάμαι ας μου το πουν τα …
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαπου θα επρεπε να το δω το cchat? και αυτο με το σταδιακο σβησιμο των γραμματων γινεται αλλα μαλον θελω αλλα 2-3 εκατοστα οθονη για να τελειωσει
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμακαι ποιο ειναι τ cchat?
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαειχε ξανακλειδωσει αλλα παντα ξεκλειδωνε τωρα μουλαρωσε για να μου σπασει τα νευρα και να σας ταλαιπωρω και εσας
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυματο οτι καποιες φορες ειναι πιο εντονα τα γραμματα απο αλλες παιζει καποιο ρολο?
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαθα κανει αυλακι η οθονη απο τισ τοσες φορες που το εχω κανει εκτιμας οτι πρεπει να επιμεινω
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυματο εχω κανει αρκετες φορες χωρισ αποτελεσμα
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαDropbox - IMG_20160208_190435.jpg εδω εχει κολησει
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυματο εκανα με την 6.1.29 και μου εβγαλε error executing updater binary in zip '/external _sd αλλα ειχα και την 6.1.14 μεσα στην καρτα οπου εβγαλε επιτυχια και εχει κολησει στο swipe right to unlock με μαυρη οθονη αφοτου πατησα εκτιμω το reboot
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαναι εχω
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμανα απαντησω με τη σειρα 1) εχει twrp 2)ναι 3) ναι 4)οχι εχει rom την 6.1.29 μεσα
-
ευχαριστώ πολύ τωρα για τα reviews στο μπλουζακι κατι θα κανουμε!!!
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαστον οδηγο που μου εδωσες απο πανω οταν φτανω στην επιλογη'' flash_all.bat'' στο cmd μου βγαζει την ενδειξη ΄΄flash_all.bat is not recognised as an internar or external command, operable program or batch file ''
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαακολουθωντας παλι τον οδηγο της καθαρης εγκαταστασης με miflash μου βγαζει κατα τη προσπαθεια εγκαταστασης της βασικης σε (fastboot το κινητο ) μου βγαζει το εξης σφαλμα στο miflash '' ακαθοριστο σφαλμα (080004005.missmaching image and device error) αμα βοηθαει αυτο
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαμε τιποτα δεν αλλαξε η κατασταση κατεβασα ξανα την 6.1.29 εκανα εγκατασταση και τζιφος παλι το ιδιο προβλημα με την οθονη τι να πω απογοητευτικα
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαστο wp5 εβγαλε σφαλμα η προηγουμενη κατσε να κανω αλλη μια δοκιμη
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαλες δλδ να κανω αλλη μια προσπαθεια με τον οδηγο? οκ οταν κανω ενημερωνω για αποτελεσματα
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμανα κανω factory reset ? τι να κανω εχω πελαγωσει