Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Καλησπερα και απο εμενα... Εχω και εγω, και αρκετοί αλλοι απο οτι βλέπω, θεμα με την μπαταρια. Με πολύ ελαφριά χρήση με το ζορι μου βγαζει τη μερα. . Απο το magad μου εχουν περασει την rom MIUI 8.3 by xiaomi-miui.gr XTRV-7.5.11 | BETA οτι λεει σας γραφω. εκδοση Kernel 3.18.22+ Android 6.0 MPA58K Και οι καταναλώσεις ειναι Apps 34% Hardware 66% με 32% η οθονη 14% κλήσεις και 13% αναμονή gsm Απο το πρωι που ηταν στο 100% τωρα λεει μόλις 40%. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; ευχαριστώ.
-
Παράθεση από demakhs: “ευτυχως, δε χρειάζεται να πρήξεις κανεναν!!! ” Και να που θα σας πρήξω....)))) Ολα καλα με το εργαλείο και με την rom απο οτι μπορώ να καταλάβω δουλεύουν ολα άψογα. Ενα θεμα εχω μονο για την ωρα και δεν βρίσκω την ανάλογη συζήτηση εδω στο φόρουμ οπου καπου ειχε πέσει στο ματι μου. Δεν ανάβει το Led ειδοποιήσεων ενω τα εχω ολα ενεργοποιημενα. Υπαρχει εύκολη λύση; Ευχαριστω.
-
Παράθεση από Alexander: “Παράθεση από demakhs: “με αγγλοκινεζικη είναι, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα να τους ρωτήσεις αν μπορούν να σου περάσουν την Ελληνική.. ” Και ναι το παράγγειλα κιόλας απο Mygad. Λιγο ποιο ακριβά, αλλα με σωστή εγγύηση και θα μου περάσουν ΚΑΙ την ελληνική rom την δικιά σας. Οπότε μέχρι να έρθει σας αφήνω στην ησυχία σας και μετά θα σας πρήξω στις ερωτήσεις...))) Σας ευχαριστώ... καλορίζικος. ” Καλή σας μέρα, Σήμερα παραλαμβάνω και εγω το redmi pro όπου απο το …
-
Παράθεση από NasDriver: “Το τοπικό support έχει αρχίσει και ανεβαίνει σταδιακά και είναι πολύ θετικό ώστε να προτιμάμε αγορά συσκευών από Ελλάδα ” Καλή σας μέρα. Τελικά δεν εχω καταλάβει ποιος, και αν υπάρχει, επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος στην Ελλαδα για τα xiaomi. Την συσκευή redmi note pro την παρήγγειλα απο το Mygad μετα απο πρόταση σας όπου εγγύηση δίνει 2 έτη απο το Mygad και οχι απο κάποια επίσημη αντιπροσωπεια. Η info quest τι ρολο παίζει; και ειναι τελικά η μόνη με επίσημη εγγύηση…
-
Παράθεση από demakhs: “με αγγλοκινεζικη είναι, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα να τους ρωτήσεις αν μπορούν να σου περάσουν την Ελληνική.. ” Και ναι το παράγγειλα κιόλας απο Mygad. Λιγο ποιο ακριβά, αλλα με σωστή εγγύηση και θα μου περάσουν ΚΑΙ την ελληνική rom την δικιά σας. Οπότε μέχρι να έρθει σας αφήνω στην ησυχία σας και μετά θα σας πρήξω στις ερωτήσεις...))) Σας ευχαριστώ... καλορίζικος.
-
Ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις. Βαζω το λινκ και αν δεν πρέπει παρακαλώ να το διαμορφώσει ο admin. vnp.gr/kinita-tilefona/xiaomi-…pro-dual-sim-64gb-uk.html 20160825124820_3ea6e652.jpeg Τωρα αυτα που είπατε ειναι το προβλημα μου... οκ εχει κινεζομαιμου ρομ, ειναι εύκολο να την αλλαξω με την δικια σας μιας και ολίγον άσχετος; (πολύ θα ελεγα χαχαχα). Υπαρχει κάποιος που αναλαμβάνει να το κανει απο εδω αν δεν τα καταφερω; Και τελος μου ειπαν οτι μου δίνουν ενα χρόνο εγγύηση απο το καταστημα του…
-
Καλησπερα και απο εμένα και καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια για την τεράστια δουλειά που εχει πέσει στην σελίδα. Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα, αν οχι παρακαλώ να μεταφερθεί εκει που πρεπε. Είμαι και εγω σε φαση αγοράς ενος xiaomi και εχω καταλήξει στο Xiaomi Redmi Pro Dual SIM 64GB (GR menu) οπου το εχω βρει μονο σε σκρουντσομαγαζο. Αν το εχει καποιο επίσημο κατάστημα θα το προτιμούσα έστω και ποιο ακριβό. Τα χαρακτηριστικά που εχει στην σελίδα τους ειναι μονο τα παρακάτω. SmartPhone, SIM: Dua…