Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “θα εχω κανενα θεμα παιδια ?” Εκτός άμα είσαι Βόρεια Ελλάδα! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Την μπανάνα την μπανάνα φίλε μου μην ξεχάσεις με τέτοια μαϊμουδια rom Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χαχαχα.. Ωραίος! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Παράθεση από vortalhe: “Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το redmi Pro sta 192€ από alliexpress από ότι κατάλαβα θα έχω θέμα και χωρίς hdl. Αν το σημειώσει ως δώρο η με μικρή τιμή κάτω τον 150 θα έχω πάλι θέμα; ” Το τελευταίο χρόνο έχω φέρει 5 τηλέφωνα μεταξύ αυτών και τo Mi5s μέσα στις γιορτές και δεν πλήρωσα σε κανένα φόρο. Είναι καθαρά θέμα τύχης αν το πακέτο σου θα είναι ένα από τα 50 που θα πιάσει ο τελωνειακός. Αν το πιάσει όμως θα δει την πραγματική τιμή, ούτε αυτή που του …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Μην περνετε κατευθειαν από Σιγκαπούρη Sent from my MI 5s using Tapatalk” Ότι πήραμε πήραμε :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Mylopotamos: “τον ηπια;;;;” Welcome to the club! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από sincer660: “ευχαριστω για την αμμεση απαντηση!!!(ενα ενα πρεπει να διορθώσω τα νούμερα? !επισης οταν εχω ανοιχτη καποια εφαρμογή(πιο συχνα μου φαινεται οτι το κανει στο chrome+faceebook )και παω να βγω με το κεντρικό πλήκτρο στο πανω μερος της οθόνης εμφανίζει στιγμιαία ενα μπλε κυκλακι εχει παρατηρήσει κανεις κατι τετοιο? ” Ένα-ένα τα διορθώνεις εσύ με το χέρι (αν θέλεις να το περάσεις το +30 εσύ). Το Number fixer app που (σωστά) προτείνει ο Γιώργος το κάνει…
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαc0c7ecc9718f0eb72cc6f656f4a9b11c.jpg Έτοιμο το κινητάκι επιτέλους. Με παίδεψαν λίγο τα error στο twrp με τα wipes, αλλά εν τέλει όλα καλά.. Άψογη και σφαιράτη rom, ελπίζω να αρέσει στη γυναίκα Ευχαριστώ και τα παιδιά από πάνω Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΕυχαριστώ, έχω αρχίσει ήδη το κατέβασμα της global dev. Θα επανέλθω μόλις τα καταφέρω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi redmi note 4
ΜήνυμαΕυχαριστώ, αλλά περίμενα τόσο καιρό να έρθει δεν μπορώ να περιμένω αλλο :p Δεν μπορώ να κάτω τπτ για να βάλω ελληνική stable? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi redmi note 4
Μήνυμαa0c95ece95389f2dd5659f1e02566c64.jpg Καλησπέρα κι από μένα.. Εδώ προσπαθώ να φτιάξω της γυναίκας το κινητό μετά από τόσο καιρό αναμονής! Μου ήρθε με αυτή τη ρομ! Και κατευθείαν έβαλα να κάνει update σε 8.0.4.0. Έχω μπόλικες ερωτήσεις αλλά μια μια! Χαχα.. Αρχικά, όπως είναι μετά το update μπορώ να ξεκλειδώσω?Έχω κάνει αίτηση και την έχω έτοιμη! Θα ήθελα να βάλω ελληνική ρομ. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Ε λογικό είναι όταν τα βγάζετε όλα στην φόρα θα ερχόταν και αυτή η στιγμή του τελωνείου” Γιατί δεν λες καλύτερα τα "βγάζουμε"? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά ο δικός μου ταχυδρόμος είναι πάρατυπος! :p Και το καφεδάκι ξέχνα το :p :p Πέρα από τη πλάκα τώρα, πριν λίγο το παραλάβανε για μένα, 48€ όλο το θέμα. Δλδ μου το χρέωσαν 150. 36€ ΦΠΑ + 12€ τα τέλη. Καλά είναι, παραπάνω περίμενα άσχετα αν το πήρα πιο λίγα. Redmi note 4 από Fantacy. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “12 ευρώ σου χρέωσαν μόνο τα έξοδα του εκτελωνιστή. Με λίγα την γλίτωσες τυχερέ!” Μην μου λες τέτοια τώρα? Θα κεράσω καφεδάκι άμα είναι :p Θα επανέλθω αύριο αναλυτικά, γιατί όσο να ναι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και για πολλούς μετά από τόσες παραγγελίες! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι οποίος γνωρίζει, έτσι πληροφοριακά δλδ! Μου ήρθε σήμερα η ειδοποίηση να πάω από το ταχυδρομείο να παραλάβω επιτέλους το κινητάκι, έγραφε πάνω :πόσο αντικαταβολής 12€ και πάνω δεξιά Τελωνείο! Το μπουγιουρντι όλο λογικά θα το μάθω εκεί ε? Γιατί 12€ λίγα μου φαίνονται. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα ένα μπουφάν από aliexpress που είχα παραγγείλει με CN post. Ο Κινέζος είχε γράψει "shirt" αξίας 15€, άσχετα αν το πήρα 18€ εγώ. Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση, όπου δεν το είχα ξαναδεί μετά από αμέτρητες παραλαβές, είναι ότι είχαν σκίσει την συσκευασία ίσα ίσα για να δούνε τι έχει μέσα και μετά το ξανά έβαλαν σε συσκευασία διάφανη των ΕΛΤΑ. Ξέχασα να αναφέρω ότι ο έλεγχος έγινε στον Ελευθέριος Βενιζέλος. Στάλθηκε από το 1+3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk