Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 439.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα. Πώς μπορώ να μάθω πια rom είχε το κινητό από το κουτί? Global η EU? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους παιδιά! Σε mi9 με ποιο twrp κάνουμε εγκατάσταση. Και ποια είναι η διαδικασία? Πρώτα περνάμε το twrp και μετά την rom? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69419/ Και το άλλο που πάρα πολλές εφαρμογές κάνουν αυτόματη έναρξη χωρίς την άδεια και εκτελούνται στο παρασκήνιο
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας και ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες. Έχω eu developer rom άρα κάθε βδομάδα νέα ρομ. Ξαφνικά εκεί που κράταγε καλά ξεκίνησε γρήγορη πτώση, εκεί που κάθε μέρα γυρνώντας από την δουλειά 7 μμ είχα περίπου 30% τώρα στις 4-5 το απόγευμα έχω λιγότερο από 20%. Στην αρχή πίστευα ότι τα παρέδωσε η μπαταρία αλλά κάποια στιγμή με κάτι επανεκκίνηση, διαγραφή cash dalvik και κάποια πειράγματα τον υπηρεσίων Google η κατάσταση επανήλθε αλλά γ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΒρε παιδιά. Σε πια ανάλυση λειτουργεί το EIS? Μιλάω για MIUI 12 και τελευταίες beta αν αλλάζει κάτι Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nfc πληρωμές
ΜήνυμαΠάω να βάλω την curve στο gpay αλλά μου ζητάει να κάνω επιβεβαίωση με κωδικό που θα έπρεπε να έρθει με μήνυμα στο κινητό αλλά δεν έρχεται ποτέ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nfc πληρωμές
Μήνυμα@vanni Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Στις ρυθμίσεις NFC τι πορτοφόλι έχεις βάλει HCE η SIM? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΌταν αλλάζει η έκδοση του λογισμικού πάντα είναι το σωστό να κάνεις εγκατάσταση με factory reset. Δεν φταίει το miui γιατί θα μπορούσε να γίνει και aosp ios και άλλα αν τα περνούσαμε με πλάγιο τρόπο. Τώρα σχετικά με τα δεδομένα σου αν είχες Google account τουλάχιστον τα περισσότερα όπως επαφές αρχείο κλήσεων μηνύματα αλλά και φωτογραφίες και εφαρμογές θα υπάρχουν σε αντίγραφα. Αν πάλι δεν είχες βάλει σε αυτόματο το αντίγραφο ασφαλείας.... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nfc πληρωμές
ΜήνυμαΜε τον συνδιασμό που λες curve και gpay χτίζεις το αφορολογιτο? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι σαν σκέψη σωστό αλλά και τι να το κάνεις? Όλο το τηλέφωνο είναι η οθόνη. Και ο αντικαταστάτης αργεί να έρθει αφού οι τιμές τον mi 10 και 1+ είναι πολύ ψηλά
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕίναι χωρίς τελωνείο. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕγώ μάλλον θα την παραγγείλω από το dragon tt έχει και χωρίς τελωνείο κάπου στα 125€ μαζί με frame και θα το αλλάξω μόνος μου. Κάτι άλλο τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω βίντεο σε slow motion από το κινητό σε PC? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΌπως τα ξέραμε η infoquest δεν αναλαμβάνει τα εισαγόμενα. Το qube λέει περίπου 150-160€ και τώρα δεν έχουν την οθόνη είναι σε αναμονή, το mygad δεν το σηκώνει αλλά πάνω κάτω το ίδιο θα ήταν. Οπότε μόνο από έξω με τα χεράκια μας και για πιο εύκολα με frame Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣτα sites δεν βλέπω κάτι θα πάρω τηλέφωνο αύριο. Παίζει να αλλάξω μόνο το γυαλί που είναι από πάνω γιατί μόνο αυτό ράγιζε? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕίναι αξιόπιστο το dragon? Έχω ακούσει για αυτό αλλά δεν έχω ψωνίσει. Επίσης τι είναι προτιμότερο να πάρω σκέτη οθόνη η μαζί με frame? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχει αλλάξει κάποιος οθόνη στο mi 9? Μου έσπασε σήμερα και σκέφτομαι να πάρω από Αλί λέτε να είναι αυθεντική? #Aliexpress € 81,15 31%OFF | Original 6.39'' Display Replacement for Xiaomi Mi 9 LCD Touch Screen Digitizer Assembly For Xiaomi MI9 Display with Service pack Original 6.39 ''Display Ersatz für Xiao mi mi 9 LCD Touch Screen Digitizer Montage Für Xiao mi mi 9 display mit Service pack-in Handy-LCDs aus Handys & Telekommunikation bei AliExpress Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώ…
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΓενικά παιδιά αξίζει το 100 έχοντας το pace? Και πέρα από την αυτονομία που είναι καλύτερο από το pace. Δουλεύουν όλα out of the box? Η πρέπει να κάνω πατέντες? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΔεν ξέρω έτσι από συνήθεια που στο pace πάντα δείχνει. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να το πάρω για αντικατάσταση του pace αλλά τώρα που διάβασα λίγο το τοπικ αρχίζω και το φρενάρω. Αξίζει? Εμένα το pace κρατάει περίπου 5-6 μέρες. Το gtr με aod περίπου θα είναι στα ίδια επίπεδα? Έχει κάτι καλύτερο σε σχέση με το pace εκτός από εμφάνιση που να αξίζει να δώσω 100€? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 problem
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Τι ROM είχε το κινητό? Είναι Global? Το έχεις φλασαρει? Αν είναι απείραχτο Global με global ROM με κλειδωμένο bootloader καλύτερα να κοιτάξεις για εγγύηση αν το πήρες εδώ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk