Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 439.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Παίζει κανένα tempered glass που να μην κόβει την οθόνη? Φοράω τώρα το nillkin full body. Έχετε δοκιμάσει τις mocolo? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από arisgkogkas: “67 λένε για Ελλάδα. Μέχρι τώρα που δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ σοβαρό θέμα με παραγγελία μια χαρά ήταν το bangood, στην πρώτη χοντρή στραβή όμως τα έκαναν σκατα με την εξυπηρέτηση. Τώρα περιμένουμε να περάσουν οι μέρες που λένε μπας και έρθει ή βγάλουμε άκρη, αλλιώς PayPal. Πάντως εμένα και όσους από το κύκλο μου έστελνα bangood ή ψώνιζα για αυτούς με έχασαν από πελάτη. 1000 φορές Gearbest που κάνει 20-25 μέρες αλλά το ξέρεις εκ των προτέρων και πάντα έρχεται και άσε το…
-
Λογικά δεν θα σου κάνουν refund γιατί είναι πολλές παραγγελίες σε αυτή την κατάσταση ( έκανε χαζομάρα το banggood δοκιμάζοντας νέα μέθοδο αποστολής) και θα σου πουν να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Αν τελικά σου κάνουν refund και εσύ θα παραλάβεις σε λίγες μέρες δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία σε ακριβό δέμα - κινητό. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά ποιος χρησιμοποιεί NFC ανέπαφες συναλλαγές alpha wallet η ότι έχει. Στις ρυθμίσεις τι πορτοφόλι έχετε SIM η HCE?babf944555e937addc07eafa152630d1.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως δεν γίνεται. Στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι θα σε πάει στο twrp και αυτόματα αναβάθμιση με πακέτο που επέλεξες. Στο mi8 συνέχεια το έκανα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ στο mi9 κατέβασα την Ρομ χειροκίνητα και πήγα να κάνω εγκατάσταση από τρεις τελείες σαν εγκατάσταση πακέτου ενημέρωσης και μου λέει το πρώτο μήνυμα ότι ο χώρος είναι κρυπτογραφημένος και ότι στο recovery θα πρέπει να βάλω κωδικό και δεύτερο μήνυμα ότι θα διαγραφούν όλα αν γίνει ενημέρωση. Τι παίζει? Τώρα την κατεβάζω OTA. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΔες στο νήμα του mi drone 4k είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο mi8 και το είχα βρει κάτι παίζει με τα νέα Android η το MIUI δηλαδή δεν παίζει τίποτα λάθος απλά είναι κάποια ρύθμιση έξτρα. Μόλις το βρήκα ήταν στο myphone Θα το συνδέσεις με το χειριστήριο και θα το ανοίξεις θα πάς ρυθμίσεις- ασύρματα & δίκτυο κάτω περισσότερα και εκεί θα κλικαρεις το πρόσδεση USB
-
Να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Γιατί και να το κάνεις από τι φαίνεται το δέμα θα το παραλάβεις οπότε το banggood θα δείξει στο PayPal το tracking number που θα φαίνεται ότι το δέμα είναι στον δρόμο. Και έτσι και αλλιώς θα σου ζητήσουν να περιμένεις μερικές μέρες. Αν μετά από 65-70 μέρες δεν υπάρχει κίνηση τότε ναι. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά πλέον δεν κοιτάω κάν τι μπαταρία έχει το κινητό. Δηλαδή τα 700-800mah θα κάνουν την διαφορά μόνο σε κάποιον που είναι έξω όλη την ημέρα και δεν έχει πρίζα και παίζει όλη μέρα με το κινητό. Όλο το θέμα είναι ψυχολογικό... Ααα εμένα βγάζει 10 ώρες sot....το δικό σου με 5 πέταξε το.... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΆσε αυτό είναι χειρότερο γιατί έχω πολλά πράγματα με το δικό μου account Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓια αυτό το λέω. Γιατί άμα είναι να το κλειδώσω μετά πάλι ξεκλείδωμα και θα πρέπει να το φτιάχνει δυο φορές θα το πετάξει στο τέλος Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο ίδιο λέμε, απλά για να μην αργήσει και κάνει backup σε όλα επιλέγει ένα. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το mi account. Έχω τώρα το mi8 που θέλω να δώσω στην γυναίκα μου. Είναι global και το έχω ξεκλειδώσει με το δικό μου λογαριασμό και φοράει τελευταία xtrv Dev. Για να μην μπλέκω να περνάω fastboot global για να το κλειδώσω και μετά να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα με το δικό της λογαριασμό και περιμένω μετά πάλι xtrv..... Μπορώ απλά να κάνω sign out και να βάλω δικό της λογαριασμό όπως είναι? Αν γι…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕγώ έκανα το εξής. Πήγα και έκανα αντίγραφο ασφαλείας για πχ wifi και στην καινούργια συσκευή αυτό έφτιαξε έναν φάκελο στο MIUI- backup- all backup- και φάκελος με ημερομηνία που περιλαμβάνει τα backup. Απλά στην καινούργια συσκευή διέγραψα το τελικό αρχείο που είναι μέσα στον φάκελο με όνομα- ημερομηνία. Και εκεί θα βάλεις το αρχείο του backup από την παλιά συσκευή. Η μεταφέρεις ολόκληρο τον φάκελο με όνομα την ημερομηνία. Και μετά πάς πάλι στις ρυθμίσεις και κανείς επαναφορά. Στάλθηκε από το M…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο mi8 δεν υποστηρίζει τον συνδυασμό συχνοτήτων για 4g+ στην Ελλάδα. Και εγω ποτέ δεν είδα το + στο mi8 ενώ στο mi9 παίζει κανονικά. Τα έχω και τα δύο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚάτι καταλάβατε λάθος. Δοκίμασα επαναφορά από το mi8 σε mi9 με micloud και με Google και κανένα δεν μου μετέφερε τα WiFi. Τελικά έκανα τοπικό αντίγραφο μόνο σε wifi βρήκα τον φάκελο του backup και τον μετέφερα με mi drop Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜε αυτό μετέφερα τον φάκελο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔοκίμασα αλλά τίποτα. Και το θέμα είναι ότι δεν θέλω να μου μεταφέρει και τίποτα άλλο. Έκανα στο παλιό τοπικό αντίγραφο μόνο του WiFi αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται ο φάκελος για να το μεταφέρω Οκ. Το βρήκα ήταν στον φάκελο MIUI- Backup.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά ξέρετε πως να μεταφέρω τούς κωδικούς WiFi από το mi8 ? Το mi cloud για κάποιον λόγο δεν τα μετέφερε ούτε το Google. Μπορώ να τα περάσω κάπως χειροκίνητα μέσο υπολογιστή η κάποιο πρόγραμμα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk