Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 50.
-
Παιδιά συγνώμη για την ερώτηση αλλά επειδή έχω αφήσει την συσκευή μου (redmi 4 prime - markw) χωρίς update και δεν θελω να κάνω καμιά πατάτα και brickαρει, ποια version μπορώ να περάσω για να συνεχίσω να έχω updates ??? Αυτή τη στιγμή φοράω την miui 10 8.11.29 aroma. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+3 ψηφους απο την αρχη της ψηφοφοριας Name: Ιωάννης Βαρθακούρης Account ID : 1665729885 Νομίζω οτι το εχουμε χαλαρα το 7χιλιαρο σε ψηφους.
-
Paulos Sidiropoulos - Ante Kai Kali Tuxi Magkes - YouTube Άντε και καλή τύχη μάγκες!
-
Από που λέτε να έχει πάρει το codename του το REDMI 4 pro μας? Δική μου πρόταση, επειδή κάνει και γκελ η trance Μουσική στην Κίνα τείνω προς τα εδώ (Hidden Content) (Hidden Content)
-
Παράθεση από pixy84: “Παράθεση από spoulk: “@pixy84 Έκανα προ ημερών παραγγελία το Redmi 4 pro gray. Mια καθυστέρηση μερικών ημερών στο ξεκίνημα και τώρα ταξιδεύει... Θα δείξει... ” Thanks. Εκανα και γω σημερα. Απο επικοινωνιαμε το support που επιβεβαιωσαν οτι υπαρχει stock για το γκρι και οτι ερχεται με official global rom (για να δουμε). Χρησιμοποιησα και μια επιλογη +19$ που ελεγε οτι tax and customs included και χρονο παραδοσης σε 7-12 εργασιμες, ελπιζω να μην ηταν μουφα. Θα δειξει ο χρονος.…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akops: “Καλημέρα. Θα ήθελα να επιβεβαιώσω/ρωτήσω κάνα δυο πράγματα: 1. Όσο αφορά την εγκατάσταση των drivers για xiaomi, βλέπω παντού να γίνεται αναφορά για windows x64. Υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιηθούν 32bit windows;; 2. Οσο αφορά την διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader, ο σχετικός οδηγός αναφέρει ότι πρέπει να γίνει με official developer rom. Άρα θα πρέπει πρώτα από global stable , να πάμε σε china developer (αφού global developer δεν υπάρχει για redmi4 pro/prime). Σωστά;; …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “@makisfz έφτασεεεεεε! =============== Μαρ 3rd 2017, 9:34pm =============== @varthakouris ενημερώθηκε το post 1007” Πάντα γρήγορος ο @George Kaggelaris
-
Σε τρώει ο ποπος σου!... Πλάκα κάνω... Πάντως εγώ που την πέρασα όχι όμως την τελευταία έκδοση δεν είχα τρελη διαφορά σε απόδοση και αυτονομία σε σχέση με την global stable. Απλά μόνο και μόνο που περνάς twrp για να μπορεις να παίρνεις backup και να βάζεις και να βγαζεις οποία rom σου αρέσει, είναι αρκετό.
-
Αντιγράφω από το αγγλικό φόρουμ κάτι που μπορεί να δώσει προσωρινή λύση στο πρόβλημα. I have SOD (sleep of death) problem on r4p too. I had it for the first time with global 8.1.2.0, so i decided to flash xiaomi.eu stable 8.1.3.0, but I had SOD again. For now, as termporary fix, I've installed SOD Killer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tckr.sodkiller) and, after giving it the right permissions in miui (autostart and disabling battery saver on it), I didn't have SOD anymore, bu…
-
Επίσης παρατηρήστε αν την ώρα που κολλάει το κινητό έχετε ανοικτό το Bluetooth. Επίσης είπαν κάποιοι στο miui. Eu ότι όταν έβαλαν το κινητό σε safe mode πέρασαν 2 μέρες χωρίς κόλλημα και μετά ξαναεβαλν τη ρομ και άρχισαν σιγά σιγά να βγάζουν μια μια εφαρμογή μέχρι που βρήκαν ότι πχ. Το napster τους έκανε ζημιά...