Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.

• Τα logs ίσως δώσουν την λύση. Μπορείτε είτε να κατεβάσετε το SDK και να χρησιμοποιήσετε την εντολή ADB logcat ή να κατεβάσετε την εφαρμογή aLogCat από το play store η οποία δείχνει το αρχείο καταγραφής απευθείας στο τηλέφωνό σας. Προϋπόθεση να εχετε πρόσβαση root. Και ανεβάζετε το log από το τελευταίο shutdown όταν γίνει στο forum για να εντοπίσουμε τι προκαλεί το πρόβλημα.

• Ξέχασα να πω ότι για Facebook και Twitter έχω το Metal που είναι και πιο ελαφρύ και λιγότερο ενεργοβόρο.

• Εμένα δε παιδιά δεν εμφανίζει τέτοια συμπεριφορά... Μήπως είναι θέμα εφαρμογής? Εγώ πχ δεν έχω Facebook και messenger. Και δεν μου έχει σβήσει ούτε μια φορά. Φοραω την ελληνική την developer και την πέρασα με twrp με factory reset. Πριν είχα global stable που είχε μπει μέσω του update της κινεζικής rom που ήρθε το κινητό. Από gearbest το πήρα. Νομίζω ότι κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα ή πολύ πιθανόν κάποιο setting στα developer.

• Δοκίμασες να φλασαρεις απευθείας τη ν rom μέσω του updater της μαιμουρομ? Εμένα έτσι μπήκε η global stable. Και μετά ξεκλείδωσα.

• Παιδιά σορρυ που θα πετάξω κάτι άσχετο αλλά πως μπήκα σε engineering mode? Ήμουνα στο about της συσκευής και πάτησα μάλλον πολλές φορές το έκδοση kernel και τσουπ με έβγαλε στο engineering mode.

• Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A

varthakouris - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Μέσω Linux Terminal. sudo fastboot flash recovery twrp.img. Την έτρεξα τελικά με sudo fastboot boot twrp.img. Απλά πίστευα ότι θα μπορούσα να την ξεκινήσω με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων.

Μήνυμα

Ωραία. Μια ερώτηση τώρα. Πέρασα την coface twrp αλλά πως μπαίνουμε σε αυτήν. Πάλι με παει στην μαύρη οθόνη με το καλώδιο. Υπάρχει κάποιος ειδικός συνδυασμός πλήκτρων?

Μήνυμα

Παιδιά οκ ξεκλείδωσα bootloader. Τώρα τα επόμενα βήματα ποια είναι?και μια ερώτηση για το Redmi 4 prime είναι οκ η ελληνική rom η θα το μετάνιωσω. Αν είναι να μείνω με τη ν global stable.

• REDMI 4. NA TO AΓΟΡΑΣΩ;

varthakouris - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ποιο επαρχια δεν γίνεται. Σε λίγο θα πάρω καμιά κάρτα από τους απέναντι γιατι ποιο συχνά μπαίνω σε τουρκικό δίκτυο πάρα στα ελληνικά...

Μήνυμα

Οπότε ξεχνάμε την WIND...

Μήνυμα

Το ότι δεν υποστηρίζει την B20 μπορεί να αλλάξει κάποτε στο μέλλον η είναι λόγω της πλακέτας που φοράει το κινητό?

Μήνυμα

Ναι γιατί το κύριο σύστημα μου (που έχει usb 2 ports) έχω μόνο Linux.

Μήνυμα

Και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω και από Linux αυτό ε? Απλές εντολές fast boot είναι.

Μήνυμα

Λοιπόν καταρχήν ευχαριστώ τα παιδιά που με βοήθησαν, αν και τελικά η λύση ήταν κάπως... Off the book. Λοιπόν το λέω και για τους υπόλοιπους που πήραν redmi 4 από gearbest πρόσφατα. Κατέβασα την τελευταία global stable rom και μετά πήγα στο μενού του κινητού about και μετά system update και επέλεξα να φορτώσω την rom που κατέβασα (αφού την είχα περάσει μέσα στο internal storage του)... Και voilla... f85303c20ba15b13527a9f642f66055e.jpg Έκανα και factory reset, όπως με συμβούλεψε ο stamatisv και τ…

Μήνυμα

To unlock μου λέει στα κινέζικα ότι μάλλον πρέπει να ξανά κάνω αίτηση γιατί μου βγάζει ένα λινκ reaply κάτι... =============== Φεβ 17th 2017, 11:48pm =============== ea3hdtScreenshot by Lightshot αυτο μου εβγαλε το miflash unlock tool... αυτο με το Rflash εκει τι ρομ θα βαλω ... δεν μου εβγαλε καποια,,,

Μήνυμα

Οκ. Τώρα το είδα αυτό στον οδηγό.. Λοιπόν το pc που έχω τα Windows δεν έχε usb 2 θύρα. Μόνο 3 άρες. Τι κάνω τώρα? Το mi pc suite δεν το αναγνωρίζει σε recovery

Μήνυμα

Ok το δοκιμάζω τώρα.

Μήνυμα

Έχω κωδικό από xiaomi. Αλλά δεν πρεπει πρώτα να αλλάξω rom?

Μήνυμα

0f143d7a39d3a8e48edbc89a65faf321.jpg

Μήνυμα

Redmi 4. Μπαίνω σε αυτό που δείχνει το κινητό και από κάτω το καλώδιο σε μαύρο φόντο. Αυτό δεν είναι το edl?