Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Τα logs ίσως δώσουν την λύση. Μπορείτε είτε να κατεβάσετε το SDK και να χρησιμοποιήσετε την εντολή ADB logcat ή να κατεβάσετε την εφαρμογή aLogCat από το play store η οποία δείχνει το αρχείο καταγραφής απευθείας στο τηλέφωνό σας. Προϋπόθεση να εχετε πρόσβαση root. Και ανεβάζετε το log από το τελευταίο shutdown όταν γίνει στο forum για να εντοπίσουμε τι προκαλεί το πρόβλημα.
-
Εμένα δε παιδιά δεν εμφανίζει τέτοια συμπεριφορά... Μήπως είναι θέμα εφαρμογής? Εγώ πχ δεν έχω Facebook και messenger. Και δεν μου έχει σβήσει ούτε μια φορά. Φοραω την ελληνική την developer και την πέρασα με twrp με factory reset. Πριν είχα global stable που είχε μπει μέσω του update της κινεζικής rom που ήρθε το κινητό. Από gearbest το πήρα. Νομίζω ότι κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα ή πολύ πιθανόν κάποιο setting στα developer.
-
Παιδιά σορρυ που θα πετάξω κάτι άσχετο αλλά πως μπήκα σε engineering mode? Ήμουνα στο about της συσκευής και πάτησα μάλλον πολλές φορές το έκδοση kernel και τσουπ με έβγαλε στο engineering mode.
-
REDMI 4. NA TO AΓΟΡΑΣΩ;
ΜήνυμαΠοιο επαρχια δεν γίνεται. Σε λίγο θα πάρω καμιά κάρτα από τους απέναντι γιατι ποιο συχνά μπαίνω σε τουρκικό δίκτυο πάρα στα ελληνικά...
-
REDMI 4. NA TO AΓΟΡΑΣΩ;
ΜήνυμαΟπότε ξεχνάμε την WIND...
-
REDMI 4. NA TO AΓΟΡΑΣΩ;
ΜήνυμαΤο ότι δεν υποστηρίζει την B20 μπορεί να αλλάξει κάποτε στο μέλλον η είναι λόγω της πλακέτας που φοράει το κινητό?
-
Λοιπόν καταρχήν ευχαριστώ τα παιδιά που με βοήθησαν, αν και τελικά η λύση ήταν κάπως... Off the book. Λοιπόν το λέω και για τους υπόλοιπους που πήραν redmi 4 από gearbest πρόσφατα. Κατέβασα την τελευταία global stable rom και μετά πήγα στο μενού του κινητού about και μετά system update και επέλεξα να φορτώσω την rom που κατέβασα (αφού την είχα περάσει μέσα στο internal storage του)... Και voilla... f85303c20ba15b13527a9f642f66055e.jpg Έκανα και factory reset, όπως με συμβούλεψε ο stamatisv και τ…
-
To unlock μου λέει στα κινέζικα ότι μάλλον πρέπει να ξανά κάνω αίτηση γιατί μου βγάζει ένα λινκ reaply κάτι... =============== Φεβ 17th 2017, 11:48pm =============== ea3hdtScreenshot by Lightshot αυτο μου εβγαλε το miflash unlock tool... αυτο με το Rflash εκει τι ρομ θα βαλω ... δεν μου εβγαλε καποια,,,