Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.

• ok...έγινε δουλειά πιστεύω...τώρα κάνει την επανεκκίνηση μετά το πέρασμα της ελληνικής...μακάρι....σας ευχαριστώ πολύ πάντως...

• Παράθεση από geoanto555: “@badadis adb kill-server adb start-server adb devices και κοιτάς το κινητό που θα σου βγάλει το μήνυμα.. Πατάς always και οκ.. ” το κινητό σε κανονική λειτουργία ή σε fastboot?

• το κινητό σε κανονική λειτουργία ή σε fastboot?

• Παράθεση από demakhs: “Aν δεν "δει" το PC το κινητό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πέρνα mi pcsuite MEGA, miflash 1474, adb & fastboot minimal_adb_fastboot_v1.4_setup.exe | by shimp208 for Utilities, pda net PdaNetA4190.exe επανεκκίνηση τον υπολογιστή, κάνε κανα δυο τάματα σε "μεγάλους" αγίους, άλλαξε θύρα στο pc, εννοείται χρησιμοποιείς το "μαμίσιο" καλώδιο, δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 64 bit, δοκίμασε σε υπολογιστή με windows 32 bit. O θεός βοηθός!! @Souits και εγώ μέσος χρήστης είμαι, έ…

• Για να περασω twrp χρειάζεται λειτουργία fastboot? για να είμαι σίγουρος..

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν χρειάζεσαι DEV από την στιγμή που ξεκλείδωσες.. Κατευθείαν πας για twrp και Ελληνική. Υπάρχει οδηγός,, ” Δεν μπορούσα να κάνω κάτι με τις οδηγίες γγαιτί πάλι στην cmd δεν μου αναγνώριζε εντολές όπως και στο ξεκλείδωμα που με ταλαιπώρησε..έκανα πάντως κι αυτό με την developer για παν ενδεχόμενο...τίποτα όμως μέχρι τις 3 το βράδυ ...μετά δεν άντεξα και τα παράτησα...γι αυτό ζητάω κάποια βοήθεια...θα αρχίσω ξανά τώρα και βλέπουμε...για το twrp χρειάζεται λειτουργια fas…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από badadis: “πρέπει τωρα να κατεβάσω και να βάλω την developer κινας στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου όπως γράφουν? ” Τι θέλεις να κάνεις; Να περάσεις Ελληνική ρομ; ” καλημέρα.. ναι

• Παράθεση από vortalhe: “Είναι ξεκλείδωτο ” πρέπει τωρα να κατεβάσω και να βάλω την developer κινας στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου όπως γράφουν?

• παιδιά, από το mi unlock πάτησα unlock και τελείωσε την διαδικασία και μου έβγαλε να πατήσω reboot..και το έκανα...τώρα είναι ξεκλειδωμένο? ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο...????

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από badadis: “σ' ευχαριστώ πολύ φίλε...να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...προχωράω σε ξεκλείδωμα τώρα και μετά σε πέρασμα την ελληνικής rom ή υπάρχει και κάτι άλλο? ” Όπως τα γράφεις είναι... Ξεκλείδωμα με developer ρομ , πέρασμα twrp και Ελληνική ρομ. ” ευχαριστώ....καλό βράδυ...ελπίζω να μην ενοχλήσω ξανά..

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από badadis: “και το tempered και το unlock τα βγάζει false..άρα είναι κλειδωμένο έτσι? ” Ναι είναι ... είσαι οκ ” σ' ευχαριστώ πολύ φίλε...να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...προχωράω σε ξεκλείδωμα τώρα και μετά σε πέρασμα την ελληνικής rom ή υπάρχει και κάτι άλλο?

• Παράθεση από demakhs: “@badadis Το list of devices atrached δεν είναι καλό. Δεν "βλέπει" το PC το κινητο. Θέμα drivers. @DrSaG Στηβ ασφάλεια-->δικαιώματα-->messenger--> βλεπω "αποστολή μηνυμάτων sms", "αποστολή μηνυμάτων mms" κλπ κλπ Αυτα δεν είναι δικαιώματα?? ” νομίζω έβγαλα άκρη...και το device tempered και το device unlock τα βγάζει false

• Παράθεση από geoanto555: “Πρέπει να σου δώσει device και έναν κωδικό.. Για να μην το παιδεύουμε έχεις κανά teamviewer να μπω να το δω... Είναι αργά ..... ” και το tempered και το unlock τα βγάζει false..άρα είναι κλειδωμένο έτσι?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από badadis: “C:\adb>fastboot devices 'fastboot' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών. ” Αποσυμπίεσε το adb.zip κάπου. Πάνε άνοιξε τον φάκελο .. να βλέπεις μέσα το fastboot και γράψε πάνω στην διεύθυνση cmd και enter.. Δες την φώτο....Μετά δώσε adb devices κλπ. nnnn.png Για να δώσεις fastboot devices πρέπει να είσαι σε fastboot mode ” Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601] Πνευματικά δικαιώματα (c) 2009 …

• Παράθεση από demakhs: “κατεβασες αυτό MEGA κ το έκανες unzip χυμα στο c , ώστε να υπάρχει ένας φάκελος C:\adb ? ” ναι... υπάρχει φάκελος adb στον C

• Παράθεση από demakhs: “Ας συνδέσει σε fastboot mode το κινητό με το pc. Στον υπολογιστή πατάει το start κ γράφει στην αναζήτηση "cmd". Μόλις δείξει την εντολή, δεξί κλικ πάνω της , run as administrator, γραφει την εντολή (αν έχεις φακελο adb μεσα στο c): cd C:\adb Γραφει fastboot devices. Αν δείξει κωδικό, οκ. Αν δε δείξει κωδικό, την πατησε. Το pc δεν έχει καλές σχέσεις με το κινητο, δεν εχουν περαστεί σωστά οι drivers του κινητού κ δεν υπάρχει "επικοινωνία" μεταξύ τους. Μέτα πάει γι' άλλα... ”…

• Παράθεση από demakhs: “Ας συνδέσει σε fastboot mode το κινητό με το pc. Στον υπολογιστή πατάει το start κ γράφει στην αναζήτηση "cmd". Μόλις δείξει την εντολή, δεξί κλικ πάνω της , run as administrator, γραφει την εντολή (αν έχεις φακελο adb μεσα στο c): cd C:\adb Γραφει fastboot devices. Αν δείξει κωδικό, οκ. Αν δε δείξει κωδικό, την πατησε. Το pc δεν έχει καλές σχέσεις με το κινητο, δεν εχουν περαστεί σωστά οι drivers του κινητού κ δεν υπάρχει "επικοινωνία" μεταξύ τους. Μέτα πάει γι' άλλα... ”…

• Παράθεση από geoanto555: “Για να μην ξανα γράφω τα ίδια.. δώσε ένα fastboot devices και πες το αποτέλεσμα.. Βάλε ένα screenshot να δούμε που έχεις σφάλμα.. ” Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601] Πνευματικά δικαιώματα (c) 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\Users\DIAMANTIS>cd C:\adb C:\adb>fastboot devices 'fastboot' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών. C:\adb>

• Παράθεση από geoanto555: “fastboot oem device-info xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82/ ” αν σου είναι εύκολο πες μου με την σειρά ποιες εντολές πατάω από την στιγμή που ανοίγω το cmd γιατί δεν μου τις αναγνωρίζει...ίσως κάνω κάποιο λάθος

• Μια βοήθεια παρακαλώ...για να τσεκάρω αν είναι ξεκλείδωτη η συσκευή στην cmd ποια εντολή γράφω? γράφω αυτά που λέει στον οδηγό αλλά δεν γίνεται τ'ιποτα