Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.

• RE: RE:

pavlosGr - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Εμένα δε μου πιάνει καθόλου πάντως αλήθεια :Ρ βγάζει διαδρομή πχ αλλά όταν κινείται το αμάξι δείχνει 5 στενά παρακάτω και γράφει αναμονή gps. εγω σε ολες τις rom stable και dev δεν εγω αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα στο gps του mimax το οποιο το θεωρώ κορυφαιο οσον αφορα στο συνολο δορυφορων που κλειδωνει (συνηθως κλειδωνει στους 20-24 δορυφορους) και σε ταχύτατο χρονο κλειδώματος 5-6 δευτερόλεπτα , ισως πιστευω να κανει διυλεια και το app (faster gps) που χρησιμοποιώ σε ολα τα κινητα που οποτε τ…

• σας ευχαριστω πολυ για την δουλεια που κανετε

• ο καιρος λειτουργει σημερα κανονικα και στην 6.11.3 που εχω εγκατεστημενη,χωρις να εχω πειραξει κατι ,υποθετω εφτιαξε ο server

• Παράθεση από kostakislarisa: “@pechr κάποιος είχε πει νομίζω στην προηγούμενη ρομ ότι γίνεται, νομίζω ο @spideman3. ” και εγω ετσι νομηζω ,καποιος το ανεφερε σε καποιο θεμα

• καλημερα στην εκδοση αυτη δυσκολευεται να αναγνωρησει το δακτυλικο αποτυπωμα στο ξεκλειδωμα της οθονης,πρεπει δηλαδη να μετακινησεις το δακτυλο δεξια/αριστερα η πανω /κατω για να το αναγνωρησει και επισης στον υπνο της συσκευης απο το βραδυ εως το πρωι ειδα οτι καταναλωσε 5%, μονο στην 6.11.3 αν το αφηνα σε υπνο παρεμενε στο 100% χωρις να καταναλωνει σε αδρανια ολη την διαρκεια της νυχτας

• στο mimax περαστηκε με επιτυχια επανω απο την 6.11.3

• Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από soulg: “Παράθεση από jonk: “Παράθεση από dimathio: “Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα.. ” Το πρόβλημα είναι ότι οποιοδήποτε θέμα ή εικονίδια και να επιλέξω υπάρχουν κάποιαμε προεπιλογή και δεν αλλάζουν με τίποτα ,δες με κάποιο explorer με δικαιώματα root στην διαδρομή system-thema-icon packs . συνεχίζετε η ίδια κατάσταση με απαρχαιωμένα εικονίδια από την πρώτη xtrv μέχρι και τώρα. [XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dimathio: “Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα..” σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από soulg: “Παράθεση από piniata7: “Το μόνο που δε μ'αρέσει είναι το πακέτο εικονιδίων, και δε μπορώ να βρω τα παλιά Default. Κάποιο θέμα που να τα περιέχει, ή τρόπος να τα ξαναβρώ; ” Μέσα από το 'Θέματα' θα βρεις πολλά που θα σου ταιριάζουν και μπορείς να κάνεις μετά custom theme. Εγώ π.χ. πήρα από το θέμα '221' όλα εκτός την οθόνη κλειδώματος που την πήρα από το default. Λίγο ψάξιμο θέλει και θα βρεις σίγουρα αυτό που θες.” καλησπέρα να ρωτησω για να κάνουμε custom theme γίνεται μεσα …

• Παράθεση από gkalen: “Θα παίρνεις backup με απενεργοποιημένο το pin για να μην εχεις πρόβλημα στην επαναφορά του .. ” σε ευχαριστω πολυ την επομενη φορα ετσι θα κανω Παράθεση από Souits: “Έχεις μήνυμα με την λύση.... ” σε ευχαριστω πολυ παρεπιπτοντως ειδα οτι το αρχειο εχει ονομασια AGNI και θυμηθηκα τον AGNI kernel που φλασαρα οταν ειχα το galaxy note2 και φυσαγε το κινητο και ηταν και πολυ παραμετροποιησιμος μεσω του app, κατι παρομοιο αποτι εχω δει δεν εχει βγει για τα xiaomi,ξερουμε αν στο μ…

• καλησπερα παιδια να σας ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετωπηζω σε ολες τις ρομ (stable η dev) κανω δηλαδη factory reset μεσω twrp για καθαρη εγκατασταση μιας rom,αφου στην συνεχεια την δοκιμασω και για καποιο λογο δεν μου αρεσει τοτε επιθυμω να κανω restore το full backup μιας ρομ με TWRP το restore γινεται με επιτυχια αλλα οταν παω να ανοιξω την οθονη κλειδωματος δεν μου αναγνωρηζει το PIN που ειχα ορισει μεσω της rom ετσι λοιπον χανω ποσες ωρες στησιματος και το backup παει χαμενο αφου δεν μ…

• την περασα και εγω πανω απο την thunder με wipe cache davild cache μια χαρα οπως τις υπόλοιπες , ανυπομονώ να δω πως θα τα παει απο αυτονομία στο mimax Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από jgougos: “από εδώ την κατέβασα... Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα το λινκ όμως... ” σε ευχαριστω πολυ κατεβαινει

• Παράθεση από jgougos: “Οχι έριξα recovery. Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη γιατί σήμερα έπρεπε να έχω μικρό κινητό εκεί που ήμουν (z3 compact) και το ΜΑΧ παίζει αεροπλάνο. πάντως ή προηγούμενη έδωσε σε 40~ ώρες 9:30 SOT, ενώ το ρεκόρ το έχει ή φανταστική 6.10.27 thunder (45ωρες 10:30 SOT) χωρίς κολλήματα. Με αυτές τις νέες έχω κάτι πατώματα οθόνης αλλά ξεκολάνε χωρίς επανεκκίνηση.. ” στα downloads που ειναι για το mimax αλλα και στο νημα της thunder η τελευταια εκδοση thunder για το MiMax Hydrogen ε…

• Παράθεση από jgougos: “Οχι έριξα recovery. Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη γιατί σήμερα έπρεπε να έχω μικρό κινητό εκεί που ήμουν (z3 compact) και το ΜΑΧ παίζει αεροπλάνο. πάντως ή προηγούμενη έδωσε σε 40~ ώρες 9:30 SOT, ενώ το ρεκόρ το έχει ή φανταστική 6.10.27 thunder (45ωρες 10:30 SOT) χωρίς κολλήματα. Με αυτές τις νέες έχω κάτι πατώματα οθόνης αλλά ξεκολάνε χωρίς επανεκκίνηση... ” σε ευχαριστω πολυ για τιςπληροφοριες σου,θα διαβασω και το νημα της 6.10.27 thunder για το τι παιζει απο θεμα αυτονο…

• Παράθεση από jgougos: “Πιστεύω ότι είναι λάθος να υπάρχει στην ROM το recovery, αν υπάρχει νέα έκδοση μπορεί να περαστεί από μόνη της με διάφορους τρόπους. ” συμφωνω,to mimax επανηλθε? αν ναι ποια η γνωμη σου σε σχεση με την 6.11.3 αν την εχεις περασει?εννοω απο θεμα ram και αν βλεπεις καποιο wakelock απο google service να τρωει την μπαταρια η κατι παρομοιο? εγω την 6.11.10 δεν την περασα διοτι δεν διαβασα και ενθαρυντικα σχολια οσον αφορουσε την αυτονομια εχω την 6.11.3 και σκεφτομαι να περασω …

• πριν απο μερικα χρονια την εταιρια αυτην την θεωρουσα απο την καλυτερη για την εξυπηρετηση πελατων ,τωρα πλεον τα τελευταια δυο χρονια εχει γινει για εμενα απο τις χειροτερες και ο λογος που επιβιωνει ειναι οτι προσφερει σε χαμηλοτερες τιμες τις παροχες της σε σχεση με τις αλλες εταιριες κινητης και δελεαζουν τον κοσμακη ,αλλα απο σημα και εξυπηρετηση οτι χειροτερο υπαρχει για εμενα πιστευω εδω φενεται αν γραψετε τον αριθμο 19015 ποια ειναι η εταιρια απατη απο πισω το θεμα πως θα αποζημιωθουμε ε…

• χτες εκανα και εγω φραγη σε 5ψηφιους αριθμους στην wind μεσω τηλεφωνικης επικοινωνιας,καθως επισης τους εγραψα στο facebook για το συμβαν που εγινε η καταχρηση χρηματων και τους εστειλα και συνημμενη φωτογραφια του SMS,σημερα διαπιστωσα οτι η wind μου εκανε επιστροφη των χρηματων μου στο καρτοκινητο μου

• AROMA File Manager

pavlosGr - - Recoveries

Μήνυμα

συγχαρητήρια παιδια για την υπέροχη δουλεια Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk