Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Red21: “Στα μεγαλης αξιας (+100) συνηθως το standard shipping του ali ειναι παντα sg post!!!” Δε το ήξερα thx! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gksuber: “Νομιζω πως εσπασα καθε ρεκορ. Redmi note 3 pro SE παραγγελια απο Aliexpress, 150€ και παραλαβη σε 6 μερες με SG! =============== Φεβ 18th 2017, 11:29pm =============== Α, ξεχασα. Και σφραγισμενο.” Ποιο μαγαζί στέλνει με sg αν επιτρέπεται? Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Συγχαρητήρια, ευχαριστούμε! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από veloglou: “καλησπέρα και πάλι μόλις παρατήρησα με 2 κάρτες cosmote και οι δυο δέν έχω internet στα δεδομένα ! είμαι με 7.2.9 global dev . δοκίμασα μια μια κάρτα τα ίδια , είπα να δω το apn αλλά δε το έχω κάνει ποτέ . δε φαίνεται στο υι πού βαζω το dns άν χρειάζεται! ” πανε στην καρτα που θες να εχεις internet καρτες sim κια κινητα δικτυα διαλεξε τον παροχο μετα ονοματα access point(σε μενα ετσι το λεει)μετα πας π.χ cosmote internet πατας δεξια να ανοιξουν οι ρ…
-
Καλησπέρα κ εδώ! Μόλις παρέλαβα από bangood εδώ τι φοράει : 4914853e22278ce7573fbb938850db6d.jpg Τώρα κατεβάζει από τον updater μια 6.11.10 τι φρούτο είναι τούτο? Θα ήθελα μια global stable me ota updates, δε νομίζω ότι είναι αυτή, σωστά? Ευχαριστώ! Πανέμορφο btw! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Απρόσμενα παρέλαβα τελικα πολύ γρήγορα το mi5 μου απο bangood με swisspost! στο πακέτο είχαν γράψει mp3 αξίας 150euro τελωνείο δέ περασε. δέ βάλανε eu adaptor πώς ανεβάζω photo ,με imgur γίνεται ? δέ βρήκα κάποιο guide.(σε πμ ίσως μη χαλάμε το topic. απο το add image ζητάει Link ,βάζω το imgur αλλά δεν)
-
Μπαταρία
ΜήνυμαΝαι μια χαρά τελικά η nohon, σαν την stock γενικά ποτέ δε μου έβγαζε και πολύ πάνω από 4ωρες sot, τη konpson την έκανε refund o Κινέζος από Ali χωρίς παρατράγουδα, πολύ ευχαριστημένος από Ali γενικώς! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από konsniper: “Μπηκε κ μενα σημερα Ελλάδα απο Banggood κ αμεσως τελωνείο. Δεν ξαναπαιρνω απο Κινα..δεν αξιζει πια. Κ ο φόρος κ ο χρόνος. Πρώτη μου παραγγελια..1/1 τελωνείο. Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να τα βρω με Banggood κ να το αφησω να πάει πισω με refund? ” swisspost ? το δικό μου απο τις 18/1 είναι σε φάση Asendia Hong Kong,The consignment has left the origin border point. Η χελώνα.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΤο nexbox ήταν στα 30! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μπαταρία
ΜήνυμαΨώνισα και μια nohon ελπίζω να ναι της μπαταρίας το θέμα και όχι του κινητού Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μπαταρία
ΜήνυμαΤελικά πατάτα η konpson 3650mha, χάνει από 100 %σε 70%σε 10 λεπτά screen time, και στο 15%το κινητό κάνει shutdown, σύνολο κρατάει 1:30hours! Η παλιά original χαλασμένη μου κρατάει 2ωρες, ζήτησα refund! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠήρα ένα nexbox με s905x 2gb ram 8gb rom για μια φίλη μου από bangood το λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε πολύ καλό, είναι και παν φθηνό, μαζί με ένα αιρ mouse ήταν φοβερό Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk