Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrghsx2: “Ρε παιδια δεν εχει κανεις θεμα με το cell standy? συνεχιζει να ειναι πρωτο σε καταναλωση μπαταριας μεγαλυτερο απο 60% . εχω απενεργοποιησει και φτιαξει οτι επρεπε να αλλαξω ειμαι με την official rom .τι φταιει?” Ναι, μόλις το πήρα είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, και ακόμα το βλέπω σε καποιους κύκλους φορτισεων. Τα ποσοστά που αναγράφονται στο battery usage είναι λανθασμένα. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Το έχω κατι λιγότερο από 20 μέρες. Πριν βάλω την ελληνική Ρομ,(ακόμα και με την ευρωπαϊκή) δεν έβγαζα πάνω από 4.5-5 ώρες SOT (ήταν ακόμα οι πρώτοι κύκλοι φόρτισης βέβαια). Πλέον βγάζω πάνω από 6.5 ώρες SOT.. Για 2 συνεχόμενα βράδια, ενώ κοιμομουν και το είχα στην φόρτιση, έκανε επανεκκίνηση από μόνο του. Δεν ξέρω ακόμα αν έφταιγε κάποια υψηλή θερμοκρασία, ή αν έφταιγε το λογισμικό.. Κάτι άλλο περίεργο δεν μου έρχεται στο μυαλό. (Με την κάμερα έχουν πάθει την πλάκα τους όλοι.) Sent from my Redmi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gatos1986: “Theodosis καλημέρα. Να σε ρωτήσω όταν το παρήγγειλες έκανες τικ στις επιλογές που σου έδινε για official ROM και εγκατεστημένο το Play Store;;” Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι . Πάντως έτσι ήρθε το κινητό, και είχαν εγκατεστημένο και το playstore.. a359f9b72ed5e5fcabb86c26e41f090b.jpg Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ναι...να την απεγκαταστήσεις μέσα από τις ρυθμίσεις της!!!!! 8o” Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα, όπως αναφέρω και παραπάνω. Το πρόβλημα παρέμεινε όμως.. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “έχεις την εφαρμογή supersu κάπου μέσα στο κινητό σου?” Την έχω εγώ(τελευταία XTRV ρομ). Έχεις κάτι κατά νου; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestis3: “οι ειδικοί τι λέτε,να φάω στη μάπα το λευκό χρώμα και να πάρω την έκδοση h25,64gb ή να πάω στο γκρι-μαύρο αλλά με h20,32gb;” Ωραίο και το μαύρο, αλλά και το άσπρο πολύ ωραίο φαίνεται στο μάτι. Το κάνει και να ξεχωρίζει.. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
RE: redmi note 4/pokemon go
ΜήνυμαΠαράθεση από johnp9417: “Μολις αγορασα το xiaomi redmi note 4. Μολις κατεβασα και ετρεξα το pokemon go μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου. Γνωριζετε κατι?” Γενικά η εταιρεία έχει αποκλείσει τις rooted συσκευές από το παιχνίδι. Όταν όμως έκανα unroot την συσκευή για να δοκιμασω, μου έβγαζε πάλι πρόβλημα συμβατότητας. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrghsx2: “τ ίδιο drain κ μετα την σημερινή φόρτιση παιδιά. Μήπως χρειαστεί να τ στείλω πίσω;” Πέρνα ελληνική Ρομ, ή οποία θα κάνει rooted την συσκευή. Έπειτα κατέβασε το gsam battery monitor, το οποίο μετά από έναν κύκλο χρήσης, θα σου δώσει μία καθαρή εικόνα για το τί φταίει. Καλό είναι επίσης να κατεβάσεις την εφαρμογή "wakelock detector", ώστε να τσεκαρεις τί τρώει την μπαταρία όταν δε χρησιμοποιείς το κινητό. Σημειοτέον, και στο Redmi pro μου, το battery usage στο security είν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έχετε κάνει τις ρυθμίσεις όπως εδώ ? Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8” Το μόνο πράγμα που βρήκα ότι δεν είχα κάνει, ήταν να ενεργοποιήσω το "display pop-up window" στα permissions του messenger. Πιθανό να διορθώθηκε το πρόβλημα.. Θα το τσεκάρω για 2 μέρες και θα σας πω αν τελικά λύθηκε το θεματάκι. Ευχαριστώ! Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Permissions
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μία φώτο αυτά που δείχνει στο about phone ? ” Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα. Screenshot_20161118004852859_com.and.png
-
Παράθεση από haris8: “παιδια εσεις που το εχετε στα χερια σας... απο θεμα μπαταριας... βγαζει την μερα; ” Μετά από αρκετούς πειραματισμούς με τις ρυθμίσεις, κατάφερα σήμερα αυτά τα νούμερα.. (έχω την τελευταία έκδοση της ελληνικής rom. ) Screenshot_20161118001031991_com.miu.pngScreenshot_20161118001013951_com.miu.png
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από theodosis: “Παρατήρησα ότι τό "Xiaomi service framework" είναι πρώτο στην λίστα με τα wakeup triggers. Γνωρίζει κάποιος την λειτουργία του; (Ένα γρήγορο google-άρισμα δεν μου έδωσε σαφή απάντηση.) Sent from my Redmi Pro using Tapatalk ” Μετά από λίγο ψάξιμο αυτό πιστεύω θα σου δώσει απάντηση... What is the Xiaomi service framework? - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Από ότι κατάλαβα η λύση-ΓΙΑ ΟΛΑ- είναι το φλασσάρισμα της Ελληνικής Ρομ!!!!” Το είχα βρ…
-
Xiaomi Redmi PRO
ΜήνυμαΠαρατήρησα ότι τό "Xiaomi service framework" είναι πρώτο στην λίστα με τα wakeup triggers. Γνωρίζει κάποιος την λειτουργία του; (Ένα γρήγορο google-άρισμα δεν μου έδωσε σαφή απάντηση.) Sent from my Redmi Pro using Tapatalk