Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 144.

• Ξεχασα το motivo κλειδωματος

xflouris - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Χαζή ερώτηση .... πως συγχρονίζω τις photo αφού δεν εχω πρόσβαση στο κινητό ?? δεν ξέρω αν εχω ενεργοποιημένο το USB Debugging !!! πως το βλέπω ?? τελικά 2 οι ερωτήσεις

• Ξεχασα το motivo κλειδωματος

xflouris - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Καλησπέρα παίδες , Λόγο νεανικού αλσχαιμερ ξέχασα το μοτιβο κλειδώματος και δεν μπορώ να μπω στο κινητό μου . Mi 6 με κάποια global έκδοση ( δεν θυμάμαι ποια ) με κλειδωμένο bootloader με mi account . Μπορώ να κανω κατι χωρίς να χάσω τις photo px ? (νομίζω τις εχω απενεργοποιησει απο account για το χώρο) υπάρχει κανένας τρόπος ? Ευχαριστω

• Προσπαθώ να κάνω αίτηση για δικαίωμα να ξεκλειδώσω BL κατεβάζω το τελευταίο mi unlock tool ... to τρεχω βαζω το mi account παω στο GO ... μου βγαζει την μπλε οθονη Apply for unlocking Mi devices παταω unlock now .... με παει στο Apply for permissions to unlock Mi devices να κατεβασω παλι τα ιδια ..!!!! ??? δεν προχωράει να βαλω στοιχειά !?? κάνει κύκλο !!! γουαι ?

• δηλ η διαδικασία ξεκλειδωματος έχει αλλάξει ?? παλιά το έκανε αμέσως !!! τώρα σε 72 ώρες ?? είναι σωστό δηλ ??

• δηλ πρεπει να το ξανακανω το ιδιο μετα απο 69 ωρεσ ? η σε 69 ωρες αυτοματα θα ειναι οκ ? και β ) μεσα απο τισ ρυθμίσεις εγω βαζω το ξεκλειδωμα ΟΕΜ ον και αυτο δεν το κραταει !!!! παλι οφφforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42560/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42561/

• το κατεβασα και αυτο miflash_unlock-en-2.3.803.10 το ξανα εκανα ... εφτασε στο 99% αν πρόλαβα να δω καλα .... και forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42557/μετά

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42556/

• Παιδια εχω στα χερια μου xiaomi note 4 modelo 2016102 ( ενός φίλου) πέρασα την miui 9 global 7.8.31 beta (είχε την global stable 8.5.4.0) προσπαθώ να ξεκλειδώσω το bootloader ... και φτάνει μέχρι 50% ???????!!!!!!!! χρησιμοποιω παλιό μι account που είχα δικαίωμα απο δικο μου κινητό ... (μπορώ να το κάνω αυτο σωστα ???) δεν ξεκλειδώνει !!!! σταμάτα στο 50% καμιά ιδέα ?

• ναι Αθηνα καπου στην Σωκρατους και βερανζερου .. μικρο noname μαγαζι .. ειχα καλες συστάσεις και είπα να δοκιμάσω

• κάποιο βύσμα στο πάνω μέρος του κινητού ( απο την μπαταριά και πάνω ) όχι κάτω στο USB το έκανε πολυ σίγουρος και γρήγορα μπροστά στα μάτια μου ... ρώτησα τι ηταν αλλα δεν απάντησε -άπλα χαμογέλασε μετά πάτησε το παουερ και άνοιξε το κινητό με 80 % ... (χτες το βράδυ ήταν μηδέν ) ..!!! ολη μερα σημερα στην μπριζα και τίποτα !!! σαν να μισό πατούσε δεν ξέρω !!!!

• δεν είχε φάει πέσιμο... μονο ειχα κάτσει λιγο πάνω του στην κωλοτσεπη ..!!! παρατήρησα λίγο στράβωμα..λίγο ομως το περίεργο είναι οτι μόλις ανοιξε ..είχε τελικά 80 τα 100 δηλ φορτισε και ας μην άναβε φωτάκι ???!!!!

• 10 μήνες απο εξω το έχω παρει με την 8.5.3.0 stable τελικά το πηγα σε μάστορα σερβις ... δεν εκανε ουτε 20 δευτερολεπτα .. κατι πάτησε στο βύσμα πάνω απο μπαταρια και οκ .. βουαλα ..!!!!ΟΚ

• το φανταστηκα ... !! πρεπει να ειναι εξειδικευμένο για xiaomi ??? εδω στην αθηνα ?

• οχι τιποτα .. δεν το βλεπει ...

• Μηνα καλο ... αν και δεν μου ξεκινησε καλα.. πρωι πρωι .. αν και το ειχα βαλει για φορτιση το βραδυ χωρισ να τσεκαρω αν ειχε επαφη το mi 5 μου ..ειχε 1 τα100 και εσβησε αμεσος ..!!! εδω και 4 ωρες με 2 -3 διαφορετικα καλωδια και φορτιστες ..δεν εχει κανενα σημαδι ζωης ..μαυρο -- ουτε το φωτακι !!! καπουτ ?? καμια ιδεα ???

• MI 4c πρόβλημα με Δίκτυο

xflouris - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παιδιά άλλαξα νέα Sim και πάλι τα ίδια Το περίεργο είναι ότι στης Ροθ μισείς στα δίκτυα δεν με αφήνει να αλλάξω από 4g de 3g και μου λέει και συχνά λάθος πίν... Στον επανακινηση.. Αλλά μετά το παίρνει σωστά

Μήνυμα

H sim είναι 3 μισή χρόνια εργοστάσιο όχι με το χέρι... Το ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα στην Αθήνα και τώρα στην Κρήτη Το έχω βάλει στο 3G

Μήνυμα

Ξαφνικά το ξεκίνησε.. Την ρομ την φοράω εδώ και μήνες... Χωρίς πρόβλημα Τώρα το άρχισε

Μήνυμα

----------------Καλησπέρα Αντιμετώπιζω πρόβλημα με το MI 4c με την 8,1,1,0 Ξαφνικά από μόνο του.. Χάνει την επαφή με το δίκτυο Vodafone.. Μια έχει σήμα μια μπλοκάρει και λέει εκτός δικτύου και μόνο έκτακτες κλείσεις..!!! Μετα από αρκετές επανεκινησειε.. Κάποια στιγμή φτιάχνει.. Βρίσκει σήμα... Και ξανά μετά από λίγο πάλι τα ίδια!!!!?? Στο ίδιο σημείο... Και χωρίς να αλλάξει κάτι.. Πάλι το ξανά χάνει..!! Ούτε απλές κλείσεις ούτε SMS ούτε φυσικά ίντερνετ -------------------------------- Καμία Ιδέα…