Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 144.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xflouris: “γουπι...!!!!!! ” Τώρα ξεκίνα από την αρχή flash recovery + Ελληνική ρομ. ” τωρα εδω μαζι με τα ευχαριστώ .. ζητάω και μεγάλη χαρη για τα βήματα ..!!! σαν να είμαι μικρο παιδι ... μην τα κανω μπαχαλο παλι ..!!! δηλ κάπου πρέπει να βρω flash recovery ??? απο που ??? ποια ??? και πως την κάνω φλασ ?? αλλη ειναι η ρεκοβερυ ?? κινεζικη ?

• Παράθεση από demakhs: “δεν είναι θέμα φαρμακογλωσσιάς φίλε μου....απλά, προβλέπω το μέλλον.... σκλήκ' με μαντικές ικανότητες!!!!! πάλι καλά όμως που είσαι σε fastboot !! ” σε πειράζω φιλος...!!!! για να σπάσω και την αγωνία μου ..!!!! αλλα τώρα "φαε " τον σκόνη μου ..χιχιχιχιχι πάντα για καλό ..!!!! νια νια νια νια

• Οπα Ωπα...!!!!! σε δεύτερή προσπαθεια ....!!!!! σαξερ στορυ ... ξεκλείδωσε ..!!!! γουπι...!!!!!!

• Όντως κολλημα στο 50 % could not verify devices ..!!!#!$@#%#$^^$%^ @demakhs φαρμακογλωσσος ..!!! αλλα ειμαι σε fastboot

• τι εννοεις ??? ετσι οπως ειμαι ???

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xflouris: “λοιπόν μπήκα σε fastboot kai o bootloader ειναι κλειδωμένος τωρα ..1! ολα false ” Έχεις άδεια για ξεκλείδωμα; ” ναι εχω .. =============== Νοε 21st 2016, 6:32pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Το θέμα είναι να έχει μέσα στο κινητό λογαριασμό... ” και εκει τον ειχα βαλει ...

• Ελα μου ντε ...!!!!! λοιπόν μπήκα σε fastboot kai o bootloader ειναι κλειδωμένος τωρα ..1! ολα false

• και τωρα ???!!!!

• (Ήσουν ξεκλειδωτος με official ή unofficial τρόπο ; rolleyes.png ) δεν ξέρω μαλλον με unofficial τρόπο ..!!! (Με twrp φλασάρουμε gtv ή Xtrv, ποτέ όμως official, που το διάβασες; XTRV the Greek miui definition) και τώρα τι κάνω ??? εχω μεσα στο κινητο και την XTRV μπορω να ξαναμπώ στο twrp ??? και να βαλω αυτη ?? τα εκανα μπαχαλο ..!!!!!

• είχα την Miui global 7,4 stable 7.4.9.0 ( LHOCNDD) με ξεκλειδωτο βοοτλοαδερ .. κατάφερα να περάσω το twrp by mic .... και μέσα απο εκει να φλασαρω την επίσημη κινέζικη βετα .... εχει κάνει reboot τωρα ... βλεπω το Mi σήμα ακίνητο 10 λεπτα ... μαυρίλα ...!!! δεν ξερω αν είναι φυσιολογικό αυτό ..!!???

• προσπαθώ να φλασαρω την κινέζικη βετα miui_HMNote3Pro_6.11.3_b662e3742a_6.0.zip ... για να προχωρήσω μετα στην Ελληνική στις 3 τελείες της αναβάθμισης δεν προχωρά ... εχω κατεβάσει 3-4 file explorer ... alla den

• τωρα λεει could not verify update package παταω ΟΚ και δεν κανει πραμα ..!!!!!

• Καλησπερα.. xiaomi note3 me miui global 7,4 stable 7.4.9.0 LHOCNDD εχω κατεβασει την κινεζικη βετα ... την εχω αποθκευσει στο κινητο ... παω στην αναβαθμηση ... ζηταω απο 4 τελειες ..choose update package ....!! και δεν το βλεπω ( install file explorer firts )???

• οχι δεν εχει ελληνικα

• Καλησπέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24063/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24064/ έπεσε στα χέρια μου ενα xiaomi note3 me Miui Global 7,4 stable 7.4.9.0. LHOCCNDD τσέκαρα και εχει ξεκλείδωτο το bootload αλλα δεν ξέρω με ποιον τρόπο και οχι απο μένα ... θελω να περασω την Ελληνική ROM ... Πρέπει να περάσω πρωτα την κιν βετα ??? και μετα να ξεκλειδώσω ξανα ?? και μετά την Ελληνικη ???

• mi 5 απορια για GB ?

xflouris - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ok.... το αγνοώ λοιπον..!!!

• mi 5 απορια για GB ?

Μήνυμα

θα το δοκιμάσω , προς το παρόν δεν εχω καταλάβει κανένα lag ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

• mi 5 απορια για GB ?

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα .. Κάτοχος mi5 και με την βοηθεια εδώ μέσα .. κατάφερα να ξεκλειδώσω και να περάσω με καθαρή εγκατάσταση την Ελληνική ROM 8.1.1.0 stable Η ερώτηση είναι όταν καθαρίζω την μνήμη cashe ( δεξί κάτω πλήκτρο και χ τις εφαρμογές ) βλέπω ότι εχω 1.2 με 1.4GB από τα 3 GB διαθέσιμα ..!!!! Αυτό είναι φυσιολογικό ??

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

xflouris - - Recoveries

Μήνυμα

Μα όταν βάζεις την νέα ROM .. δεν έχει μέσα και το TWRP By mic ? ?????