Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.
-
Καλημερα zedar.! Ψάχνω κ εγώ να βρω κάποια λύση μήπως και... Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα αν κ αρχίζω να συνηθίζω την οθόνη ως εχει. Εμένα μάλλον το πρόβλημα δεν είναι κ τόσο έντονο. Ίσως γιατί flashαρα την fastboot rom αρκετές φορές λόγω της ένδειξης λάθους. Να σου πω κ την μαύρη αλήθεια σε καμία περίπτωση το flashάρισμα δεν ολοκληρώθηκε σωστά μιας κ σταματούσε λόγω του λάθους που προανέφερα. Κ όμως η συσκευή ανταποκρίθηκε κ bootαρε.!!!
-
Καλημερα.!!! Έχω μια ιδέα - πρόταση - απορία. Μιας κ το boot.img έχει κάποιο λάθος μπορούμε να το φλασάρουμε μέσω της fastboot διαδικασίας...;;; Απ'ότι ξέρω δεν πειράζει τα ήδη υπάρχοντα αρχεία της συσκευής μας. Απομονώνουμε το boot.img μιας υγιής rom, το αντιγράφουμε στον φάκελο adb κ το flashάρουμε στην συσκευή μας. Αυτό δύναται να λύσει το θέμα της οθονης...;;; ( fastboot flash boot boot.img )
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγω προσωπικά είχα εντοπίσει προβλήματα στην xtrv arΩma 7.10.26 τα οποία τα ανέφερα στο φόρουμ κ αντικατέστησα την 7.10.26 με την λειτουργική xtrv arΩma 7.10.19. Σαφώς το mail για fix της 7.10.26 ήταν ενημερωτικό. Δεν το αμφισβητώ ούτε έχω διάθεση να κατηγορήσω κάποιον. Γνωρίζω τι εστί προγραμματισμός, πόσο εύκολα γίνεται ένα λάθος κ πόσο δύσκολα διορθώνεται. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί λύση.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zedar: “Πόσα άτομα το έχουμε πάθει αυτό...??? 1. zedar (mido) 2. kitsak (mido) 3. ............” toninio7ak Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xristos1980: “Υπάρχει κάποιο λινκ να κατεβάσω άλλη ρομ για το redmi note 4a rolex Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ δεν ξέρω κάτι. Καλό βράδυ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από toninio7ak: “Βάζω την προηγούμενη rom κ όλα δουλεύουν μια χαρά...!!! Είμαι vip μέλος κ λαμβάνω ota rom. Είναι γενικό το πρόβλημα αυτό ή μόνο σε μένα συμβαίνει...;; ” Γενικά υπάρχουν θέματα, οπότε βάλε την προηγούμενη που δεν σου δημιουργεί θεματα και μείνε εκει :wink:” Αυτό έκανα ήδη. Ευχαριστώ πολύ.!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Xristos1980: “Παρόμοιο πρόβλημα έχω κεγω με το κινητό τις γυναίκας μου redmi note 4 a rolex. Παγώνη η οθόνη η κάνει επανεκκίνηση μόνο του! Αυτό παρουσιάστηκε με τις δύο τελευταίες αναβαθμισης που του έκανα από εδώ ! Η τελευταία είναι η 7.10.26 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα το κάνει με την τελευταία αναβάθμιση. Με την προηγούμενη δουλεύει μιά χαρά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@toninio7ak σε ποια συσκευή συμβαίνει αυτό ?” Στην redmi note 4x. Καλησπέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.!!! Με την xtrv arΩma 7.10.26 συμβαίνει το εξής. Παγώνει η οθόνη. Κάνω επανεκκίνηση κ βρίσκει την μια sim η οποία δεν λειτουργεί. Κάνω επανεκκίνηση. Βρίσκει κ τις 2 sim μπαίνω κ κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. Βάζω την προηγούμενη rom κ όλα δουλεύουν μια χαρά...!!! Είμαι vip μέλος κ λαμβάνω ota rom. Είναι γενικό το πρόβλημα αυτό ή μόνο σε μένα συμβαίνει...;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!!!! Καλό σας βράδυ...!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
-
Καλησπέρα. Διαφαίνεται σοβαρό προβλήματα με το wifi. Αργή σύνδεση παντού, χάνει την επαφή με οποιοδήποτε δίκτυο κ αν είναι συνδεδεμένο. Με αυτή την έκδοση το πρόβλημα έγινε πιο έντονο κ συχνό. Ελπίζω με αυτή την επισήμανση να βοήθησα κ εγώ λιγάκι την κοινότητα. Τονίζω δε πως στην 7.9.16 arΩma (hermes) το πρόβλημα αυτό απουσιάζει ή είναι σε μικρότερη έκταση όσον αφορά τις ταχύτητες του wifi. Δεν χάνει την επαφή με το δίκτυο wifi επουδενί. Αυτά... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Ο λόγος που έλαβες email και για την stable, είναι γιατί αυτό έχεις δηλώσει στο προφίλ σου. Να λαμβάνεις email για τις 2 εκδόσεις της rom (development και stable). Εαν σκοπεύεις να παραμείνεις στην dev με τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις, δε θα τη φλασάρεις.” Ευχαριστώ πολύ.!!! Κατανοητό.!!! Το είχα ξεχάσει..!!! ☺️☺️☺️ Καληνύχτα...!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απορία
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Πέρασα την xtrv 7.9.14 arΩma mido.Σήμερα έλαβα με mail την stable xtrv v8.5.6.0 mido. Πρέπει να την φλασάρω οπωσδήποτε.; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk