Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Ο ιππότης με το άσπρο Cayenne έχει συλληφθεί για ακάλυπτες επιταγές, ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανείς να της βάλει το γοβακι εξάλλου η Σταχτοπούτα έχει τίποτα στο όνομά της η ψάχνει χορηγό γιατί τα λεφτά κάνουν παρέα με τα λεφτά :lol:” Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, καλή Κυριακή :)” Καλημέρα.!!! Αντεύχομαι.!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κυριακή
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλες κ όλους...!!! Ένα μπανάκι ακόμα μάς το επιτρέπει ο καιρός...!! Άντε, τι κάθεστε...;;; Πάμε παραλία...!!! ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΉ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ...!!! 27bd36a618ec98f18b026cb1ca23db1c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Παρακαλώ ” ☺️7dce06f5597343db20fc86238c72088f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήρθαν στο mail μου οι rom, οι ota rom συγκεκριμένα , για τα μοντέλα που ζήτησα...!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτές/ους , δεν θα τις/ους ονομάσω, για την βοήθειά τους...!!! Σε χρόνο μηδέν έδωσαν τις πολύτιμες βοήθειές...!!! Και κάτι που σίγουρα ξέρετε. Αν τελείωσαν τα δεδομένα κινητής κ έχετε vodafone ή cosmote κανένα πρόβλημα.! Tzampanet η λύση. Κατεβάστε το από το play store και θα με θυμηθείτε...!!! Εποχές κρίσης ζούμε...!!! Αυτά...!!! Καλό σάς βράδυ...!!! e7bf6d25ddb6ae3073f6dc7d5235d389.jp…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από toninio7ak: “Παράθεση από fog: “Εντάξει είναι και με το tapatalk.” Ευτυχώς...!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ για τον χρόνο σου...!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Εντάξει είναι και με το tapatalk.” Ευτυχώς...!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξανά μια καλησπέρα. (Ντρέπομαι αλλά...) Η ελπίδα ή θα πεθάνει ή θα αναστηθεί... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Κάτω απο 15'. Εξαρτάται απο τον φόρτο. Συνήθως είναι ακαριαίο ..” Ευχαριστώ πολύ.!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Θα σου πει ο @MIUI_ART :)” Ευχαριστώ.!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Vip member
ΜήνυμαΑπό την στιγμή που κάνω την κατάθεση μέσω χρεωστικής στην ηλεκτρονική φόρμα μετά από πόσο χρονικό διάστημα εγγράφομαι - φαίνομαι ως vip μέλος...;;; Την καληνύχτα μου...!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Πήγαινε στις ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης και απενεργοποίησε το κλείδωμα. :D” Ευχαριστώ.!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν την τελευταία ARΩΜΑ rom του Αυγούστου το wifi δούλευε περίφημα. Έμπαινα στον google, στο fb και το download δούλευε βολίδα. Μετά την προηγούμενη ρομ οι λήψεις, μόλις κλείσει η οθόνη ή πάω να επισκεφτώ το fb ή να δω κάτι στον google ή να απαντήσω σε μια κλήση, σταματάνε αυτόματα. Δεν μπορώ να βρω μια λογική σε αυτό εκτός κ αν υπάρχει κάποιο λαθάκι στην προηγούμενη κ στην τωρινή ρομ. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο οικιακό μου wifi δίκτυο αλλά σε όλα τα wifi δίκτυα που μπαίνω. Είμαι υποχρεωμένος …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “κάτι έχεις βάλει στο κινητό που σου μπλοκάρει τα λινκ ---> xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V9_XTRV_arΩma_7.9.8.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other” Αυτό τσεκάρω. Θα το βρω. Πάντως από browser κατάφερα να μπω κ έχει αρχίσει ήδη το download. Απλά μου κινεί την περιέργεια γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση το μόνο πρόγραμμα που έκανα setup είναι το tzampanet κ δεν άλλαξα καμία ρύθμιση. Όπως κ να έχει θα βρω τι φταίει κ για την ιστορία του θέματος θα σάς ενημερώσω για…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από toninio07ak: “Παράθεση από NasDriver: “Κατέβασε την ρομ από browser και όχι από κάποια εφαρμογή...” Καλημέρα nasdriver. Εννοείται σαφώς από τον google. Σάς είναι εύκολο να μου δώσετε την διεύθυνση; Σάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...!!! ☺️ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν εννοείτε αυτό είναι απενεργοποιημένη... Προσπαθώ αλλά μάταια... Σάς ευχαριστώ.324e303478ae6c95d3983792486cc5dd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κατέβασε την ρομ από browser και όχι από κάποια εφαρμογή...” Καλημέρα nasdriver. Εννοείται σαφώς από τον google. Σάς είναι εύκολο να μου δώσετε την διεύθυνση; Σάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...!!! ☺️ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από toninio07ak: “Παράθεση από fog: “Θα πατήσεις στη σελίδα του download το κουμπί "Click here to start download" και θα βγάλει από κάτω τους διαθέσιμους servers. Θα επιλέξεις όποιον θες. Ίσως ήταν ένα στιγμιαίο κόλλημα. ” Κάνω την διαδικασία όπως την περιγράφετε. Μόλις επιλέγω την ρομ αναγράφεται στην οθόνη "φορτώνει" κ μετά ή κενή σελίδα ή μύνημα λάθους φόρτωσης της σελίδας ή ότι η σελίδα δεν βρέθηκε. Αυτό γίνεται συνεχώς. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση..!!! Θα σας ενημερώσω όταν …