Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.

• RE:

toninio7ak - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Θα πατήσεις στη σελίδα του download το κουμπί "Click here to start download" και θα βγάλει από κάτω τους διαθέσιμους servers. Θα επιλέξεις όποιον θες. Ίσως ήταν ένα στιγμιαίο κόλλημα.” Κάνω την διαδικασία όπως την περιγράφετε. Μόλις επιλέγω την ρομ αναγράφεται στην οθόνη "φορτώνει" κ μετά ή κενή σελίδα ή μύνημα λάθους φόρτωσης της σελίδας ή ότι η σελίδα δεν βρέθηκε. Αυτό γίνεται συνεχώς. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση..!!! Θα σας ενημερώσω όταν μου επιτραπεί το download. Σ…

• RE:

toninio7ak - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλώς ήρθες Μια φωτογραφία από τις Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο θα βοηθήσει να μπορέσουμε να δούμε τη rom που έχεις και να μπορέσουμε με τη σειρά μας, να σε βοηθήσουμε.” Επισυνάπτω κ αυτή την φωτογραφία. Ευχαριστώ fog.d9c374a1103be56d63b527ed0c548d3d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας. Είμαι απλό κ όχι vip μέλος. Παρότι ανέβηκε η τελευταία rom για redmi note 4x όταν πατάω την επιλογή να μπω στην διαδικασία download από τον server δεν μπαίνει. Υπάρχει πρόβλημα με τον server ή μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα.; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έστω κ καθυστερημένα σάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ...!!! ☺☺☺

• Τέλειο..!!! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο...!!!

• Redmi note 2 και android 6

toninio7ak - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Καλώς σας βρήκα...!!! Ευχαριστώ για την άμεση κ γρήγορη απάντηση - ενημέρωση.!!!

• Redmi note 2 και android 6

toninio7ak - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Υπάρχει αναβάθμιση του redmi note 2 16gb σε android 6.?