Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.

• Μπραβο παιδιά, φανταστική δουλειά, ξεκάθαρα ελληνική ρομ με το δικό μας boot animation όπως πρέπει, κάθε εβδομάδα περιμένω με ανυπομονησία να περάσω την καινούργια Ρομ πόσο μάλλον όταν περιμένεις να περάσεις την πιο ελληνική Ρομ φτιαγμένη από τους δικούς μας ανθρώπους!!

• οκ περιμένω..!!

• @geoanto555 (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.413s] finished. total time: 0.416s Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για ελληνική ρόμ

• οκ θα στείλω το απογευματακι μόλις φλασαρω!! =============== Απρ 10th 2017, 8:09pm =============== @geoanto555 μόλις τελείωσε το φλασάρισμα με επιτυχία,MIUI 8 7.4.6|Beta έχει τώρα,να τσεκάρω μήπως ξανακλείδωσε;;

• οχι φίλε απλά δουλεύω αυτές τις ημέρες και δεν είχα αντοχή, σήμερα το απογευματακι..Θα φλασαρω με clean all αυτό που κατέβασα, μετά τι κάνουμε;;

• εντάξει θα ξαναστείλω μόλις είμαι έτοιμος!

• Ωραίος,κατεβαίνει.

• Ναι δεν παίζει να κάνω κάτι χωρίς να ακούσω την συμβουλή σας,σκέφτομαι πως αν του πέρναγα την αναβάθμιση λογικά θα κλείδωνε πάλι(επειδή μου ανέφερε το ίδιο το κινητό πως το λογισμικό ίσως να ειναι επιβλαβές για την συσκευή) τότε θα προχωρούσα σε ξεκλείδωμα και πέρασμα της ελληνικής.μήπως είναι fake η rom;

• Άρα να του το αφήσω όπως εχεί;;θα είναι εντάξει;

• Επειδή το κινητό είναι ενός φίλου,θέλω απλά να είναι κομπλέ το κινητό και επίσης χρειάζεται τα ελληνικά,λές να προχωρήσουμε σε εγκατάσταση της δικής μας ρομ;

• Σταμάτησε στο 50% και μου λέει no need to unlock,επίσης το αναγνώρισε το κινέζικο suite που έχω και μου έβγαλε αναβάθμιση και το διαβάζει ως santoni.

• Εχω άδεια ξεκλειδώματος με τον λογαριασμό μου να το ξεκλειδώσω??

• Λοιπόν αυτά είναι τα στοιχεία του. @geoanto555 @George Kaggelaris

• @geoanto555 πριν 2 ώρες το άνοιξα και μόλις το εστησα μου έβγαλε ειδοποίηση πως το λογισμικό έχει κάποιες αλλαγές και υπάρχει κίνδυνος για το τηλέφωνο, έχει ελληνικά που δεν το περίμενα γιατί γράφει πως έρχεται με αγγλικό μενού και νόμιζα πως θα έρθει με original rom, φυσικά και να δοκιμάσουμε,σε καμία ωρίτσα θα είμαι σπίτι ακόμη δουλεύω,μήπως να ανοίξουμε ένα νήμα για τη συγκεκριμένη συσκευή έτσι ώστε να το δούν και οι επόμενοι που θα χρειαστούν την ελληνική ρομ;;

• ακριβώς αυτό κάνω και εγώ,φυσικά και δεν τα παρατάω,από το φόρουμ εδώ έμαθα να κάνω πολλά πράγματα και έχω πάρει αρκετές γνώσεις, ασχολούμαι χρόνια και σιγά σιγά κατάφερα να φλασαρω Ρομ,να αλλάζω οθόνες να ξεκλειδώνω,να κάνω root και πολλά άλλα, σήμερα παρέλαβα ένα redmi 4x ενός φίλου και θα του περάσω την δική μας Ρομ!!

• Flash / Unbrick Redmi 3S

teom3spro - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα σε όλους σας και ιδιαίτερα στον @derveni και τον @thanos485 Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσω του φόρουμ έχω γίνει καλύτερος και πλέον μπορώ και εγώ να συνεισφέρω σε όποιον χρειαστεί την βοήθεια μου,το κινητό θα το βάλω για ανταλλακτικά και όποιος χρειαστεί κάτι εδώ είμαστε,το μόνο σίγουρο είναι πως έκανα έναν καλό φίλο και φυσικά ότι χρειαστεί θα είμαι εδώ, καλό Πάσχα σε όλους και καλή δύναμη!!

• Ακολούθησα πιστά όλα τα βήματα και το κινέζικο pc suite μου βγάζει να κάνει ενημέρωση με recovery, όμως όταν φορτώνει την Ρομ (δοκίμασα και τις 2) το αποτέλεσμα βγαίνει κόκκινο και όχι πράσινο, επίσης οι γνώστες του κινεζικού pc suite θα ξέρουν,στο μενού για recovery μου εμφανιζε 3 επιλογές ενώ στο βίντεο πετάει 4, μετά από πολλές φορές που έκανα εγκατάσταση το οπλοπολυβόλο μου εμφάνισε για πρώτη φορά 4 επιλογές εκεί όμως φάνηκα άτυχος γιατί μου κρασαρε το pc, ξαναδοκιμασα αλλά πάλι 3 επιλογές κ…

• @derveni φίλε σε ευχαριστώ, πλέον σε fastboot mode το βλέπει ως Kedacom usb device και από κάτω android bootloader interface τι κάνω μετά;;

• Καλησπέρα, Επειδή δεν βρήκα άκρη τελικά, ξαναξεκινησα την διαδικασία από την αρχή σε άλλο pc, απενεργοποίησα την ψηφιακή υπογραφή και τώρα το κινητό το αναγνωρίζει σε fastboot mode ως android με κίτρινο ταμπελάκι, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με drivers και την συνέχεια;;να θυμίσω πως το κινητό είναι κολλημένο στο λογότυπο mi

• Καλησπέρα φίλοι,windows 7 x 64 και οι δύο εντολές στο cmd επιτυχείς,έκανα επανεκίνηση και με μαύρο φόντο δεν μπαίνει σε test mode,μπήκα bios για να βρώ το secure boot και το βρίσκω αλλά χωρίς επιλογή απενεργοποίησης,πιο κάτω όμως υπάρχει το key management και απο εκεί μπορώ να διαγράψω και οχι να απενεργοποιήσω,δείτε λίγο τις φωτογραφείες,όταν πάω επάνω στην επιλογή delete pk τότε στο πλαίσιο δεξιά μου γράφει once the pk is deleted the secure boot will inactive,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; δε…