Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Πρόβλημα με Play Store
Μήνυμασε ευχαριστώ Γιώργο, θα προχωρήσω με την εγκατασταση μεσω του οδηγού αυτου. =============== Απρ 3rd 2017, 12:49pm =============== Εγκατεστησα την ελληνική rom , όλα καλά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
-
Πρόβλημα με Play Store
ΜήνυμαΕίχα ζητήσει κωδικό απο την xiaomi και το ξεκλειδωσα(αν γίνεται ετσι). μου βγαζει πως δεν μπορώ να περασω μη επισημη rom. =============== Απρ 3rd 2017, 11:03am =============== βασικά προσπαθω απο το τηλεφωνο με την διαδικασία update, choose update package, δεν θα τα καταφέρω έτσι;
-
Πρόβλημα με Play Store
ΜήνυμαΚαλημερα Γιώργο, καλημέρα makisfz. Το κινήτο δέν είναι κλειδωμένο, απλα δεν με αφήνει να περασω την ελληνική rom. Καμία πρόταση για να τα καταφέρω;
-
Πρόβλημα με Play Store
Μήνυμαθα το κάνω αύριο το πρωί, αν δεν είναι θα το ξεκλειδώσω. Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες και για τις γρήγορες απαντήσεις. Αν θελήσω βοήθεια θα επανέλθω...Ότι και να γίνει θα ενημερώσω!!!
-
Πρόβλημα με Play Store
ΜήνυμαΔεν κατάφερα να βάλω την ελληνική και αναβαθμισα σε αυτή. Και αυτή δυσκολευτηκα να την περάσω...
-
Πρόβλημα με Play Store
ΜήνυμαΑνεβάζω τώρα το screenshot.
-
Πρόβλημα με Play Store
ΜήνυμαΠροσπαθω να εγκαταστήσω το Google installer αλλά κολλάει , δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα Google services. Ανεβάζω και screenshots από το σημείο όπου που κολλάει.
-
Πρόβλημα με Play Store
Μήνυμαπως μπορώ να κάνω εγκατάσταση ξανά τη ROM, είναι η GLOBAL , προσπαθώ να βάλω την ελληνική αλλά δεν μου το επιτρέπει, μου βγάζει το μήνυμα "it's not allowed to upgrade to unofficial ROM package"
-
Πρόβλημα με Play Store
ΜήνυμαΚαλησπερα σε όλους. Εγκατεστησα το MIUI 8 global stable και δεν μου άνοιγε το play stop της Google.Μου εμφάνιζε πως πρέπει να βάλω κωδικό redeem ώστε να ενωθω. Διέγραψα το λογαριασμό μου καθώς και την εφαρμογή, αλλά τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ. Καμία πρόταση για να λύσω το πρόβλημα μου; Ευχαριστώ