Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Παράθεση από pechr: “Επρεπε να το είχες κανει εδώ και ώρα φίλε μου. Είδες τον τίτλο του τοπικ τι γράφει. Γράφει για την dev rom 6.3.3 ότι συζηταμε σε αυτο το τοπικ. Εσύ τόση ώρα μιλάς για το πρόβλημα σου να μην μπορείς να μπεις σε recovery και fastboot και μονο offtopic θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Για να μην γεμίζουμε λοιπον ενα τόπικ με μη σχετικές πληροφορίες, κανόνας ειναι να μεταφέρουμε το θέμα στο αναλογο τοπικ. Αν δεν υπάρχει τότε δημιουργούμε ενα τοπικ ” Έχεις δίκιο έπρεπε να ανοίξω συγ…
-
Παράθεση από spideman3: “Δεν παίζει να μην μπαίνει σε fastboot. Εδώ το νήμα είναι για τις ρομ developer. Θα πας forum θα βρεις την συσκευή σου και εκεί θα ανοίξεις το θέμα. Μετά αν θέλεις μπες στο How to Μι4 και διάβασε σχετικά με fastboot kai πως περνάμε fastboot rom και μετά την Ελληνική. ” Όταν προσπαθώ να μπω fastboot απλά μου δείχνει το εικονίδιο και μετά από 6 δευτερόλεπτα σβήνει το κινητό. Θα δοκιμάσω να κάνω καθαρή εγκατάσταση με Miflash..αν δεν το καταφέρω θα ανοίξω σίγουρα θέμα. Όσο γι…
-
Παράθεση από spideman3: “Σε fastboot λειτουργία μπαίνεις? Ξανά το κουμπί power πατημένο και ταυτόχρονα το volume down. ” Όχι, ούτε εκεί πέρα μπορεί να μπεί
-
Παράθεση από pechr: “Δες εδώ ” Το δοκίμασα αλλά το κινητό δεν δονήθηκε, απλά άνοιξε το mi logo και μετά από λίγα δευτερόλεπτα απενεργοποιήθηκε ξανά. Αυτό γίνετε όταν προσπαθώ να μπω σε recovery
-
Παράθεση από spideman3: “Πάτα το κουμπί power ταυτόχρονα με volume up και μετά από κάποια δευτερόλεπτα πες αν βγήκε μπλε οθόνη που γράφει twrp ή το mirecovery 2.0.1 ” Όχι δεν μου έβγαλε τίποτα
-
Παράθεση από spideman3: “Για recovery έχεις twrp? και όταν λες factory reset τι τσέκαρες για καθαρισμό - εφόσον το έκανες με twrp-? ” Την επαναφoρά εργοστασιακών ρυθμίσεων την έκανα μέσω ρυθμίσεων του κινητού. Πέρα από αυτό δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το twrp
-
Παράθεση από spideman3: “Πριν μπεις στον updater ποια rom είχες? Κράτησες back up? ” Την 6.1.21 έχω. Όσο για backup δεν νομίζω να κράτησα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Γύρνα πίσω και βάλε την γλώσα στα Αγγλικά και ολοκλήρωσε τις αρχικές ρυθμίσεις. Στο τέλος μπορείς να ξαβαγυρίσεις την γλώσσα πίσω στα ελληνικά χωρίς κανένα πρόβλημα... ” Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος;
-
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την αναβάθμιση αλλά αν δεν το γράφω στο σωστό μέρος πείτε μου που να το μεταφέρω. Πριν κανένα δίωρο πήγα στο updater του mi4 και πάτησα επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery για να περάσω την 6.3.3. Εφόσον έκανα το wipe cache και cache modlik ή όπως αλλιώς λέγετε, πήγα να κάνω την αναβάθμιση την οποία δεν κατάφερα να την κάνω αλλά έκανα μια κουταμάρα μέσα στον installer(δεν ξέρω το πως). Μετά έκανα επανεκκίνηση το κινητο και πήγα να ξαναδοκιμάσω το update μέσω recovery α…
-
Κατάλαβα, σε ευχαριστώ
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αν έχεις ήδη Marshmallow τότε αποφεύγεις το βήμα 1 Βήμα 2: Μετά πας Recovery από Updater - 3 τελείες πάνω δεξιά και υπάρχει επιλογή επανεκκίνηση στο Recovery Πας recovery και κάνεις wipe cache & wipe dalvik cache και μετά install την Ρομ μου κατέβασες στο κινητό σου. Μόλις τελειώσουν όλα 4-5 λεπτά θα κάνεις reboot to system. Το βήμα 1 το κάνεις μόνο αν δεν έχεις ήδη Marshmallow. Αν έχεις πας απλά από το βήμα 2 και μετά. ” Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω τώρα. Επίσης για να…
-
Παιδιά επειδή είμαι άσχετος με το θέμα και δεν θέλω να κάνω την αναβάθμιση χωρίς να πληροφορηθώ πρώτα. Την παρασκευή που μας πέρασε , μου ήρθε το mi4 και του πέρασα για πρώτη φορά την GTV 6.1.21. Σήμερα κατέβασα την 6.3.3 από το κινητό και δεν ξέρω πως ακριβώς πρέπει να κάνω την αναβάθμιση με recovery που συνιστούν οι περισσότεροι. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει παρακαλώ; Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια για την καλή δουλειά!!
-
Καλησπέρα, το συγκεκριμένο 4g (TD-LTE) δεν με πολυενδιαφέρει άμα πιάνει ή όχι, μιας και στην περιοχή μου 4g δεν πιάνει εκτός και αν πάω στο κέντρο. Απλά θέλω να ξέρω αν θα πιάνει καλό σήμα στις κλήσεις και 3g και δεν πάθει κάτι στην πορεία, αλλά εφόσον λέτε πως με το 4g δεν υπάρχει πρόβλημα, λογικά και το δικό μου καλά θα είναι. Όταν εννοείς πως το όλο θέμα είναι στη ρομ τι ακριβώς εννοείς?
-
Ευχαριστώ για την απάντηση..τελικά μετά από 7 αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερα να περάσω την τελευταία developer rom μαζί με miui 7.. Αν και στην αρχή μου φαινόταν αρκετά μπερδεμένο το όλο θέμα, στο τέλος διαπίστωσα πως η διαδικασία ήταν πάρα πολύ απλή. Απορώ ακόμα για το πώς το τηλέφωνο μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες ζει και βασιλεύει. Πάντως έχω μια τελευταία απορία.. το κινητό το παρήγγειλα από το vickmall,την έκδοση 3gb FDD-LTE αλλά πάνω στο κινητό που μου ήρθε γράφει TD-LTE.. Αυτό…
-
Γεια σας παιδιά, δεν παρακολουθώ πάνω από ένα μήνα την σελίδα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για εσάς και είπα να βασιστώ πάνω σας τώρα που χρειάζομαι βοήθεια.. όπως καταλαβαίνετε είμαι τελείως άσχετος με το όλο θέμα ''πέρασμα των ρομ'' . Αγόρασα το xiaomi mi4 με android version (4.4.4 stable) η οποία δεν μου άρεσε και θέλω (για πρώτη φορά στη ζωή μου) να περάσω ρομ, την τελευταία developer ρομ του mi4. Έχω διαβάσει πως είναι πολύ εύκολο το πέρασμα, αλλά μετά από ώρες που έψαχνα και διάβαζα για το…